Jag som sagt att jag aldrig ska jobba på dagis, men plötsligt hamna jag där! Blev inringd genom min moster som jobbar på en förskola i nacksta, de behövde vikarier va lite panik så att säga.
Då jag själv är småbarnsföräldrar såg de inte mig som något hinder utan mer som en fördel!

Allt gick bra iallafall, jag var på avdelningen där de yngsta barna höll till! Hade även en liten pojke som skolades in idag, han var så ledsen då pappa hans gick åt sidan.. kändes i hjärtat då Hailey skolas in snart, gruvar mig för den dagen har gjort de länge nu faktiskt.. Men vi håller tummarna att då dagen är inne att allt går bra!♡

Just nu sitter jag och Ida hemma hos min mormor på en liten fika såhär på kvällskvisten! Tanken var/är att vi skulle ta en kvällspromenad, men vi få se hur det blir med den saken!

Trevlig kväll på er mina vänner, imorgon vankas ett pass på Solgården 14.00-21.30
På återseende!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sent inlägg! Som rubriken lyder As usual ..
Det har varit en fullspäckad dag med massor av trevligheter! Planen idag var att möte upp en gammal vän på stan men tiden räckte inte till då innan vi kommit ut från dörren så skulle hon iväg igen. Tråkigt! Men vi får planera bättre nästa gång!

Vi mötte då upp Ida och hennes son Emilio i vanlig ordning, tog oss en promenad ner till hamnen där vi fikade på charm och tittade på ankorna! Hailey var mest fascinerad, tjejen som älskar alla djur!
Efter fikat gick vi till storgungan, huva så barna myste det syndes verkligen! 😍

Vi började traska hemåt runt tre, halv fyra nångång. Då fick jag ett sms av Madde att hon befann sig hos föräldrarna sina som bor i närhet av där vi bor. De har ju köpt världens bubbelpool så inte kunde vi missa den inte!
En snabbis hem där vi bytte om, Hailey fick lite mat i sig så krafterna kom tillbaka. Nu ska det badas!


Bilder från idag ♥

Likes

Comments

Halloj! Blev inget bloggande igår då jag hade en sådan delad-tur. Hade mina håltimmar där emellan men då var det full vart till bergsåker för att hjälpa pappa min rensa ur huset då de nya ägarna flyttar in om knappt två veckor!
Hittade även en del av mina gamla grejer jag ställt där i frådet då jag flyttade från min gamla lägenhet innan jag och A flyttade ihop, är ju några år sedan nu! Fann massa gamla bilder, minnen från förr. Gamla brev osv. Många minnen blommade upp! Så de fick följa med mig hem såklart, fint att spara sånt och kunna blicka tillbaka.

Då jag slutat mitt pass för kvällen körde jag den gamla vanliga vägen hem från jobbet. Det hände något väldigt otäckt på vägen hem.. något jag inte var bredd på alls!
Precis då jag passerar Kovland så krockar den förbipasserande bilen in i en stolpe. Det gick så otroligt fort allt ihop! Jag tvärnitade bilen i ren chock/panik vet inte vad jag ska kalla det. Jäkligt dumt gjort av mig egentligen då jag inte alls hade koll på bakomvarande bilarna, turen i oturen gjorde de detsamma, men tänk om inte?
Vi var ungefär 5 stycken personer som rusade ut ur bilarna för att hjälpa denna unga tjej som befann sig i bilen. Hon var i chocktillstånd men inga yttre synliga skador, änglavakt hurru.♡ hoppas du är okej idag bortsätt från omständigheterna!


Nu ser jag här att klockan börja närma sig sitt slut, blev ett sent inlägg idag.

Lite kort info, dagen har vi spenderat med Ida & Emilio. Lika roligt varje gång!
Bilder från idag

Likes

Comments

Fantastiskt väder igår! Sista lediga dagen på denna veckan så då passade jag och Hailey på att vara utomhus hela dagen i den fina vädret SÅKLART! Vi var ute och gick ex antal varv runt Skönsmon, tittade på grabbarna då de spelade fotboll på kuben de tyckte Hailey va skitkul då de sparkade runt bollen till varann! Hon satt där i vagnen o sa Meh! Titta!! Haha go ungen min♥
Sedan promenerade vi vidare mot farmor Lotta då Hailey tillslut somnade. Fick jag passa på att sola där på altanen också medans hon sov!
När hon vaknade ca en halvtimme senare var det dags att inspektera lillpoolen hennes, sugen på att bada såklart! Dock blev det inte så då poolen var skitig och då vi inte stannade där så värst länge heller så fick hon krypa runt naken istället, det var bra mysigt de också!

Tog oss en promenad hem igen, hon var helt slut av värmen så hon somnade nästan direkt! Körde då ut henne på balkongen så sov hon lite över en timme till. Vaknade upp och var inte på humör..😆 så då var det bara att röra sig ut igen, mot fotbollsplan! Sedan var hon på topphumör igen!

Likes

Comments

Godmorgon! Precis anlänt på jobbet, kör ett 7-17 pass idag. Blev inget bloggande igår så jag slänger in en update under dagen!

Likes

Comments