Header
View tracker

Å nej, imorgon har vi kemi prov som *host* jag verkligen pluggat jätte mycket till... Men känner ändå att jag kan lite om det vi håller på med nu, de är typ organiskt kemi som inkluderar bla estrar som vi har prov på imorgon. Idag är det ju Torsdag vilket innebär veckans jobbigaste vecka, 1h Tyska lektion, matte sista lektionen, 100 år innan vi äter lunch, slöjd första lektionen osv osv. Idag gjorde vi iaf en "slöjd-utvärdering" och som jag fattade de så skulle de ta upp hela slöjd lektionen men den tog ju bara ca 20 minuter att fylla i. Sedan fick jag ju F (under godkänt) på matte provet vi hade i Måndags, pinsammast var ju att dt var inte redovisningsdelen (A-delen) utan E-provet..... Jag kan inte rå för att jag fattar 0 om potenser och bråk💤 Men ska göra ett omprov på Måndag som jag MÅSTE klara annars blir de lite fööör pinsamt om jag failar på de också! Men nu ska jag (försöka) plugga mer Kemi och fortsätta med att rita en människa som vi håller på med på bilden, Halleluja att det äntliiigen är fredag imorgon. Vi får se vad Fredagen och Lördagen har att erbjuda och på Söndag har vi gudstjänst i 4h i kyrkan eftersom att jag och 4 av mina andra kompisar ska konfirmera oss. Hoppas er dag varit bra och att ni får en bra Fredag imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Jag har varit ganska "inaktiv" under några dagar nu men det har verkligen varit en intensiv vecka hittills med plugg, fått reda på prov resultat och på Fredag väntas ett kemi prov vilket jag är super nervös över.

I Måndags mådde jag verkligen inte alls bra, jag somnade bland mina Engelska "plugg-papper" och åt inte heller någon middag. Jag sov från ca 17:30 till 20:45 vilket kändes riktigt välbehövligt eftersom att denna långvariga förkylningen aldrig vill gå över och blir bara värre och värre, men vissa dagar känns det som att man börjar bli bra igen men nä, då vaknar man med ont i halsen nästa dag.

Nog pratat om min förkylning och om att jag inte mådde bra! Men hallå hurrni, idag så spelar ju Real Madrid match på hemma plan, sista matchen för detta år i Champions League! Synd bara att mina favorit spelare inte spelar denna match pga att dom är skadad och att vissa av dom kommer tillbaka efter årsskiftet. Hoppas iaf att det går bra ikväll mot Dortmund, jag mena Ronaldo är ju inte skadad, inte än iaf haha. Hoppas att ni haft en bra onsdag och en allmänt bra vecka med inte allt för mycket stress och oro över skola och annat. Denna vecka är dock sista veckan med alla prov och inlämningar innan jul vilket känns oerhört skönt! Skönt att det redan snart är fredag igen, lite positivt måste man ju ändå tänka;) Men jag hoppas att ni mår bra annars så får jag se när jag har tid att skriva ett inlägg nästa gång. Nu ska jag spola upp ett bad och invänta match-start😍⚽🛀🇪🇸

  • 28 readers

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Idag är det söndag och även andra advent?! Tycker det kändes som om att det var första advent i förrgår typ. Jag tänkte skriva ett inlägg igår men jag var såååå trött så jag glömde bort de,wopsi! Men jag tog lite bilder som jag tänkte publicera, men det glömde jag ju såklart också bort.... men idag vaknade jag klockan 10:45 eftersom att jag kom hem ganska sent inatt (01:02) och somnade inte förrän 01:40, men jag hade en super trevlig kväll igår med Emmie,Thea & Linus. Vi kollade bl.a. På filmen "Saw" part I som jag var inte så intresserad av men försökte hänga med lite ändå. Jag tog det annars ganska lugnt igår, städade lite, kollade på youtube, renbäddade sängen & juste, jag har börjat kolla på julkalendern från 1996 ( 3dje gången gillt) men jag kan bara se från avsnitt 4 youtube för att det går tydligen inte att spela upp 1,2,3,4?? Jaja jag överlever nog. Hoppas ni får en bra söndag och en bra start på nästa vecka!

  • 44 readers

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja att skriva ett "första inlägg" men jag kan ju presentera mig så ni får en liten bättre "blick" på vem jag är.

Jag heter Kellie Katarina Grubbström, är 14 år (och 8 månader) alltså född i April 2002. Jag bor i Sundsvall som det bor drygt 100 000 invånare i med min mamma & pappa i en lägenhet som ligger ca 3 km utanför "centrum". Eftersom att jag går i årskurs 8 så lägger jag ner ganska mycket tid på skolan eftersom att det är ganska körigt och det är mycket prov, läxor osv... Men på fritiden så är jag oftast med kompisar, tränar, sover,tittar på serier & Youtube eller om sagt pluggar. ag kollar på ganska många serier på Netflix och även då gamla Swefilmer fanns som las ned. Jag är väldigt nyfiken som person och är oftast inte alls blyg, möjligtvis då jag känner mig stel i vissa situationer som jag dock försöker undvika. Mitt favoritämne i skolan är nog idrott, biologi och SO beroendes på vad vi jobbar med men jag är intresserad av geografi, historia och samhällskunskap för mestadels.

Men dehär var lite kort fakta om mig, men jag kommer kanske göra någon "10 saker ni kanske inte visste om mig" eller något liknande.

Juste jag skulle kanske säga vad jag kommer lägga upp här haha. Jag kommer nog lägga upp en del bilder, vad som händer i min vardag, vad jag gör osv. Så hoppas ni vill gå in och läsa min blogg fler gånger så får ni har det bra så länge.

  • 67 readers

Likes

Comments