Header

Godmorgon! Jag hade allvarligt glömt bort hur fruktansvärt det var att vara sjuk tills för typ 3 dagar sen. Jag är helt förstörd som människa och kan knappt sova alls på nätterna, usch usch usch. Nu sitter jag och häller i mig massor med varm oboy till ett avsnitt av suits i hopp om att bli lite bättre, ska trots allt jobba 16-02.30 idag. Det jobbiga med att jobba i krog/restaurangbranschen är att det inte ens är att fundera på att sjukanmäla sig en fredag, det är bara att proppa i sig alvedon & köra på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är alltid på kvällarna och nätterna jag är piggast och kommer på idéer, typ som att börja blogga igen. Så nu kör vi försök 3000 typ!

Just nu på sekunden ligger jag här i min vita lilla soffa på hagmarksgatan här i Örebro med ipaden på magen och lyssnar på Melissa Horn som jag den senaste veckan blivit helt besatt i. Jag vet inte, men känner att jag under de senaste dagarna blivit mer harmonisk (?) om det ens är det rätta ordet att använda, har blivit mer förstående och mer "chill" typ. Tar inte längre saker så himla allvarligt och orkar inte gräva ner mig i saker. Har avslutat relationer som jag inte känner är bra för mig och ger mig inte in i saker som jag vet kan få mig att må dåligt. Vet inte om det är att vara jävligt feg eller smart, men isåfall får jag fan vara feg.

I övrigt ser väl mitt liv och vardag ganska exakt likadan ut som det gjort de senaste 2åren. Jag jobbar, sover och då och då trycker jag in en vinkväll eller en fika med någon grym nyfunnen vän. Måste faktiskt säga att ett av mina bättre beslut, eller ja kanske det enda bra jag tagit i mina dagar(?) var att flytta till Örebro och lämna mitt gamla jag & liv bakom mig. Det jag har kvar i Grythyttan/Hällefors är min familj och mina 2 vänner som jag vet att jag alltid kommer ha vid min sida. Behöver nog inte nämna er vid namn utan ni vet exakt vilka ni är. De 2 personerna som alltid hållit min rygg och funnits kvar vid min sida trots all skitsnack och motgångar. Ni är och kommer för evigt vara världsbäst. Är iallafall sjukt glad över att jag flyttat hit, att jag fått lära känna de människorna jag fått lära känna och för att jag fått chansen till att starta upp ett "nytt" liv för mig. Att ha flyttat hit ser jag verkligen som en nystart. Tyvärr blir jag ju dock bostadslös om ungefär en vecka men vafan, det löser sig.


Likes

Comments