Mmm...


Visst att det kan vara svårt att känna sig ensam under den här dagen, men shit va jag får damp på folk som bombar alla sociala medier om att man e forever alone och får ångest på grund av det...


Har man inte en dejt på alla hjärtans dag? Okej men tänk på att det finns folk som inte har en mamma på morsdagen eller en pappa på farsdagen!


Man ska egentligen inte gå o generalisera känslorna men helt seriöst, 14:de februari är en dag som vilken som helst! Varför ska man vara desperat för att vara med någon just då när man är själv alla andra dagar...?


Ni kanske tror att jag pratar så där för att jag är ihop med någon men nej! Jag är faktiskt singel och mår bra av det... Jag har spenderat många alla hjärtans dag utan någon kille. Och vet ni vad? Man kan hitta på mycket annat med personer man älskar eller bara tycker om att vara med och nu snackar jag om vänner, familj, kollegor osv.


Kärlek handlar bara inte om två personer förälskad i varandra, det är mycket mer än så! Det finns många som behöver få åtminstone ett leende från någon annan idag.

Tänk va mycket fint vi tänker om varandra som vi aldrig säger.... De ord kommer alltid att leva kvar hos den personen, sprid kärlek hörni!


Och ha en underbar alla hjärtans dag med dem ni nu spendera dagen med även om det bara är med er själva, glöm aldrig att ni är den viktigaste i era liv!
Likes

Comments

​Tja!

Kerollay heter jag och är 21 år gammal! Jag kommer från Brasilien och flyttade till Sverige för snart 5 år sedan (under sommaren). 

Svenska har inte alltid varit lätt för mig, när jag kom till Sverige så kunde jag säga "hej, jag heter..." Och räkna från 1 till 10 ungefär, då blev det SFI (Svenska för Invandrare) där jag fick lära mig det svenska språket. De hade räknat med mig där minst två år och det hade jag aldrig klarat av! Jag ville börja gymnasiet och gå vidare liksom.... Då pluggade jag hårt som aldrig förr och klarade av SFI under ett år! 

Mitt nästa steg var gymnasiet, jag kom in på ett sambeteendeprogram med risk och räddning inriktning. De tre åren var underbar, jag lärde mig mycket för livet, hade de bästa lärarna man kunde få och fick vänner för livet! Och jag ska inte ens snacka om den bästa upplevelsen ever: STUDENTEN! Jag kände mig så lycklig då och ett mål var avklarad. 

Livet efter studenten har varit mycket om att fundera på det jag vill i livet, plugga, jobba och uppleva nya äventyr!

Det började med att jag kom in på Latinamerika studier i Stockholms Universitet men Historia har aldrig varit mig grej, då hoppade jag av... Mitt mål är psykologi eller något inom området, men det är så himla svårt att komma in därför satsar jag på högskoleprov. Men så som jag är, tyckte att lite spontanitet behövdes i mitt liv... Vad gjorde jag då? Jag flyttade helt spontant till Gävle ihop med min bästa vän och sökte jobb överallt... Efter två veckor ungefär fick jag en mejl med erbjudan till jobbintervju på #gokarteventgävle ! Några timmar efter intervjun fick jag ett sms av en av cheferna som frågade om jag kunde provjobba dagen efter, och där började en spännande tid i mitt liv... Fick lära mig mycket o träffa härliga människor, förutom att jobba på Gokartbanan så var det bästa av allt att ha matgäster på festvåningen på jobbet och jobba bakom baren.

Mitt liv just nu handlar mycket om spontanitet, en stund är jag här och den andra där.... Jag söker efter äventyr, nya upplevelse, nya människor, mitt mål!

Spännande att se vart jag ska hamna....

/Kerollay


Likes

Comments