View tracker

Denna vecka har börjat otroligt bra! Mitt nya hem har börjat kännas som mitt hem nu oxå! Jag blir inte vettskrämd varje gång jag hör något ljud i trappuppgången nu mera! Fortfarande finns det en hel del saker jag ännu behöver skaffa hit, men jag kan åtminstone bo här!
Igår hade jag en aktiv dag bestående av föreläsning, kaffe hos mej med en tjejkompis, morgonspinning och kvällsyoga! Härligt!
Träningen har hamnat lida lite på senaste tid då jag har haft fullt upp med flytten, men nu börjar den biten oxå funka!

Nu ska jag gå iväg mot dagens föreläsningar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår flyttade jag in i min lägenhet här i Åbo! Känns så bra att bo här nu! Det är så himla med behändigt med tanke på att universitetet är här, mina träningspass och körövningar!

Är också väldigt nöjd med hur lägenheten ser ut! Den är ljus och rymlig. Här kommer jag att trivas! Det är säkert!

På bilderna ser ni rummet som är helt åtskilt från köket. Dessutom finns det ett litet klädrum och såklart en toalett!

Likes

Comments

View tracker

Hade inte trott att jag skulle få vara med om så här mycket under en och samma höst! Att börja studera vid ett universitet har varit en stor förändring i livet och nu har dessutom nästa milstolpe börjat synnas! Jag kommer nämligen att flytta till Åbo från och med fredag! Jag har hittat en etta riktigt i centrum, varifrån jag har nära till universitetet och staden. Är så himla förväntansfull just nu! Ettan är 33 kvadrat och finns på 3:e våniningen i ett höghus.

Det känns som ett stort steg i livet då man flyttar hemifrån! Mycket kommer att förändras och mera ansvar kommer man att få! Men det är så det ska vara! Jag är så himla taggad! Idag ska det bli lite shopping inför flytten!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Ny vecka nya tag! Idag är jag tidigt i farten! Har nämligen redan hunnit med dagens träning. 50 minuters spinning på Sport Sirkka i Åbo.

Nu då jag har börjat studera vid Åbo Akademi får jag väldigt förmånligt tillgång till gymträning och olika sorters ledda pass! Allt från spinning till simning och yoga! En termin kostar 40€. Hela denna verksamhet heter Campussport och är tillgänglig för de flesta campusstuderande och personal i Åbo. Så bra måste jag säga!!

Jag är väldigt nöjd med dagens Bike basic som passet hette! Väldigt annorlunda uppgjort jämfört med de spinningpass jag är van med från tidigare, men på ett positivt sätt!

Nu ska jag ha en lugn förmiddag och kl. 15-17 har jag den första föreläsningen! Nämligen labbsäkerhet! Mer om studierna i ett senare inlägg!

Ha en bra vecka!

Dagens frukost före träningen: Havregrynsgröt med frukt och mjölk. Och kaffe och vatten såklart! 😉

Likes

Comments

Igår drog vi ut till min sommarstuga med fyra stycken tjejer. Vi hade så tur med vädret! På måndag regnade det och imorgon har det lovats regn, så vi valde helt enkelt de bästa dagarna. Vi solade, simmade, grillade, badade bastu, pratade långt in på natten och spelade Trivial Pursuit. Jag tror vi alla njöt. Det här behövdes verkligen efter en sommar av mycket jobb!

Likes

Comments

Sena sommarkvällar med solnedgång, grillmiddagar utomhus, solande och badande! Vart försvann sommaren? Snart är september månad här och hösten kör igång med full fart.

Mig stör det inte. Jag har haft en skön sommar med flera fina minnen och jag har fått vila upp mig riktigt ordentligt. Nu är jag redo för ett nytt kapitel. Nu vill jag ha en förändring! Jag ser väldigt mycket fram emot studiestarten om exakt en vecka!

Tack vare att skolan drar igång har jag också möjlighet att skaffa mej nya hobbyn, kamratkretsar, erfarenheter och kunskaper. Jag är väldigt ivrig!

Idag var jag sista dagen på jobbet. Jag har trivts väldigt bra och har fått lära mig massor. Nu har jag ledigt en vecka före skolan börjar och jag ska se till att ha riktigt roligt och njuta. Jag ska åka ut till sommarstugan imorgon med några härliga tjejer, jag ska försöka hinna träna och jag ska förnya min frisyr samt mycket mycket mer!

Likes

Comments

Bästa träningslåten just nu! Den funkar både då man styrketränar och då man springer! Testa nästa gång ni tränar!!

Likes

Comments

Älskar att grilla halloumi och majs! Det är helt klart den bästa grillmaten under sommaren. Igår bakade jag eget fröknäckebröd som är väldigt hälsosamt och både gluten- och mjölkfritt! Man blandar ihop alla ingredienser och breder sedan ut smeten på en bakplåt. Sedan ska brödet gräddas i ugnen på 150 grader i ca en timme tills det är riktigt hårt.

Ingredienser:

2dl majsmjöl
1dl pumpakärnor
1dl sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl olja
2dl kokhett vatten
flingsalt

Likes

Comments

Så var det måndag igen! Jag har jobbat hela veckoslutet så har inte hunnit göra något extra! Denna vecka jobbar jag alla dagar förutom imorgon, så då ska jag passa på att njuta! Jag ska vara mycket ute, ta det lugnt och köra ett träningspass. Tänkte också baka eget bröd och satsa på att göra hälsosam mat! Får såna där il ibland då jag planerar vad jag ska laga för mat och blir ivrig att fixa i köket!

Ska försöka sätta extra vikt på träning den här veckan också!
Så här ser veckans träningsschema ut:

Måndag: Spinning
Tisdag: Länk + gymträning
Onsdag: Core + promenad
Torsdag: Step & Box
Fredag: Vila/Länk

Njut av det härliga sommarvädret och ha det bra!!!

Likes

Comments