Tjaaa!

Jag har haft en rätt chill dag men nu så är jag sjukt trött! Älskar att solen är här :-)

Imorgon så ska jag ha ännu en chill dag hoppas jag, har inga direkta lektioner... Gött! Jag har inte så mycket mer att skriva men nu ska jag kolla på film. Puss // JMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenixen!

Har haft en bloggpaus då det har varit mycket att göra i vardagen.

Anyway, har jag grejat utomhus med en massa trädgårdsarbeten samt tömt en massa rum på möbler i vårt hus då vi ska renovera. Det är kaos här hemma! Men det är mysigt när det är upp och ner ibland, haha! Imorgon ska vi greja ännu mer. Jag har grävt i en timme så nu jag har blåsor på händerna och sedan är jag lite solbränd ;-)

Jag ska börja ett nytt trädgårdsprojekt då jag ska fixa tillbaka vårt stora potatisland men först måste det rensas bort en massa buskar! Jag älskar att greja utomhus, det är som terapi för själen :-)

Ikväll ska jag plugga och kolla på film, men ni får ha det så bra! Puss och kram på er :-) // J
Likes

Comments

God kväll!

Dagen har varit bra och jag har dessutom fått gjort några ärenden, gött!

Hur som helst, som rubriken lyder, har ni någonsin varit med om att ni har flörtat med en person som ni egentligen vet är "bad" för dig? Varför gör man sådant medvetet? Jag försöker komma på en vettig förklaring men det finns ingen vettig... Eller? Ah men helt ärligt så blir jag tokig på detta och speciellt när folk bara "leker" med en, usch! Visserligen så gillar många att spela det spelet men det finns väl någon slags gräns? Spela svår gör nästan alla på ett eller annat sätt fast vissa slutar spela då de inser att de vill komma framåt och lära känna personen. Men det blir svårt om den ena fortsätter att spela och den andra vill visa riktiga känslor, detta händer mer och mer tycker jag. Sjukt jobbigt och komplicerat! Jag kan spela spelet en stund men sedan blir det tråkigt om man inser att man gillar den andra personen på riktigt. Alltså jag menar "spela-svår-spelet" ifall jag är otydlig :-)

Hur tusan gör man om man vill att sin andra s k "partner" ska sluta spela och visa känslorna istället? Jag tror att man många ger upp vid den punkten för man orkar liksom inte mer. Det värsta är om man själv faller för någon som man har lekt med och den andra inte faller tillbaka... Kärlek är så invecklat och vi ungdomar blir mer och kyligare mot varandra. Vi vågar knappt uttala ordet "kär" längre och man vill spela tuff hela tiden. "Nej, men vadå? Vi är ju bara kompisar! Vadå kär? Vad är ens kärlek?". Man tappar intresse om någon spelar "hard to get" för länge.

Jag vill bara säga: Komplicera inte saker och ting ännu mer! Var modig och säg sanningen! Sitt inte hemma och vänta på att den andra ska ta steget för så tänker den andra med! Just go for it! :-)

Ciao babes! // J

Likes

Comments

Tja!

Jag är sjukt stolt över mig och Lubna för vi har lyckats göra klart en historia uppgift fast nu återstår bara 99 uppgifter kvar. Haha! Men det fixar vi ;-) Jag har skrattat mycket idag vilket känns ganska uppiggande och härligt! Jag önskar alla dagar var såhär för alla för då känns livet mer uppskattat :-)

Har även käkat vofflor hos Lubna och nu sitter jag hemma i vår soffa och tittar på någon film. Ska strax duscha och sedan kolla på film, mysigt :-) Jag tror att det blir en bra dag imorgon! Puss
// J
Likes

Comments

Hej fina läsare!

Jag känner att jag måste skriva av mig lite. Ibland önskar jag att jag verkligen bara kunde dra iväg till ett annat land och bara börja om från noll. Jag vet att många, i princip alla, känner såhär mer eller mindre. Men varför? Förmodligen för att man tänker att allt det där kommer att upphöra och allt är glömt, fast det är det inte. Man vill bara ta första bästa resa och bara dra iväg så fort det börjar att kännas tungt på axlarna. Bara packa resväskan och tömma kontot på pengar för att sedan dra iväg långt bort från sin egen verklighet. Senast idag kände jag så och det beror på att jag är så sjukt trött på allt plugg, alla människor som gör en negativt laddad men framför allt för att jag är trött på mig själv. Jag kan mina rutiner i mitt liv och jag vet hur allt blir i slutändan, oftast i alla fall. Man blir liksom trött på att vara trött, låter sjukt konstigt men det är sant. Fast varför ska man dra iväg när man egentligen kan lösa saker och ting på plats eller på andra sätt? Jo, men det beror på att det är lättvindigt och den där känslan då ingen känner en och man kan presentera sig som "Johanna". Den riktiga Johanna.

På något sätt har jag alltid misslyckats med min presentation och jag har kommit tillbaka till ruta ett igen. Självklart har jag fina vänner och en världsbäst familj som kan hjälpa mig men ibland så känner jag att det inte räcker till. Man måste få vara lättvindig ibland och få drömma om ett annat liv. Det är inte fel! Man är inte feg eller "bekväm" utan det ger en ett litet hopp om en ljus framtid. Jag vet inte exakt vad det är som jag vill säga men glöm inte bort att det är inte fel att känna såhär och man är inte "svag" på något sätt. Tvärtom, man försöker hitta ett positivt tankesätt som kan rädda en från ens trista vardag. Men jag tror att det är viktigt att man hittar sin energikälla om man inte har möjligheten att dra iväg. För oavsett om du kommer till Australien eller Japan så kommer de saker som du springer ifrån hinna att springa ikapp dig i slutändan och det beror på att det är ouppklarade ting.

Vill du dra iväg så se till att klarar upp saker innan du åker för annars kan du inte börja om på nytt. Sedan kan du börja om på nytt men någonstans så finns alltid ditt riktiga jag med dig och det spelar ingen roll var du än är. Glöm inte att älska dig själv till tusen procent och tro på att du kan. Känns livet tungt så försök att hitta positiva laddningar som du kan använda dig av så fort det är jobbigt. Jag är väldigt duktig på att dra mig åt energibovar och det är då som den resan lockar som allra mest. Men jag har inte åkt iväg än, för att jag vet att problemen behöver lösas i Sverige. Jag kämpar på med allt. Men en dag tänker jag ta den där resan för att då har jag fått nog och alla energikällor har tagit slut. Men tills dess kör jag på! Och du med! I slutändan tror jag att alla behöver åka iväg för att få tänka över sitt liv. Den dagen jag presenterar mig som Johanna, den riktiga Johanna, så ska jag göra det med gott samvete och verkligen veta vem jag är. För att jag tror att den där presentationen kan bara bli riktigt bra om du vet vem du är och om du är positiv. Det är därför jag aldrig har lyckats med min än, men den dagen jag gör det... Så ska jag göra det med äkthet och sedan leva livet fullt ut. Förmodligen tack vare den den där resan.

Kisses // J
Likes

Comments

God kväll kära läsare!

När vi kom hem från Göteborg så åkte mor & far iväg till Ica för köpa lite käk, det blev en tacosallad. Gött! Medan jag väntade så satt jag och kollade på "Livet på BB" och jag fick typ panik för att det var en ung tjej som skulle föda sitt barn i en bassäng? Herregud, hennes syrra grät och spydde och resten av sällskapet försökte stötta tjejen. Men vilken gulleplutt det var som kom till världen! :-) Frågan är ju bara om man själv vågar ge sig in på det där sedan när man är äldre? Jag har verkligen fobi för sjukhus och sådant! Men det är klart värt det om man får ett barn. Oj, vilket samtalsämne jag valde! Hehe ;-)

Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på lite utländsk musik och sedan ska jag kolla på en klassiker "Dirty Dancing"! Jag har legat och sovit i pappas famn typ i flera timmar, vi skulle kolla på film och självklart somnar jag och mamma. Haha!! Hoppas ni har haft en go dag! Puss! // J

Likes

Comments

Tjena! ;-)

Jag är på väldigt bra humör efter igår kvällens bravader! Det var en mycket händelserik kväll, haha! I alla fall, nu är jag påväg hem från Gbg och när jag kommer hem så ska jag sova! Somnade halv tre inatt... Men vad gjorde vi igår? Jo men vi firade brorsans fru som fyller 25 år idag, vi dansade och hade väldigt roligt.

Imorgon är det skola och jag längtar efter att få berätta för mina goa vänner vad som har hänt, de kommer att skratta till 100000 %. Jag kan inte berätta här vad som hänt för att det är svårt att berätta via skrift.

Ha en go dag! // J


Likes

Comments

Tjoo alla!

Nu är jag påväg till Göteborg och det ska bli sjukt roligt! Kvällen verkar bli grym och solen är ju här! :-) Kan ju inte bli mycket bättre, lever livet! Puss på er! //J
Bjussar dessutom på en ful myggbild på mig, haha!
Likes

Comments

Hej! Dagen har varit bra och jag hoppas spanskaprovet ger ett E i alla fall! Är sjukt trött och imorgon drar jag till Göteborg, yay :-D vi hörs av imorgon! Puss och god natt // J
Likes

Comments