Bild lånad av @mollyrustas

Vad är den hemliga ingrediensen till det perfekta instagramflödet? GRÖNSKA! Flera influencers, såsom Molly Rustas och Frida Fahrman, har redan erkänt sin kärlek till blommor och blombuketter. Att det blir mörkare utomhus innebär ju absolut inte att det behöver bli grått och trist inomhus, snarare det motsatta. Det finns ett stort spektra av olika sorters plantor som passar i hemmets alla vrår i alla olika situationer. Grönska behöver absolut inte vara dyrt, en personlig favorit är murgröna som passar överallt och går till och med att hitta fräsch i en välsorterad ICA butik. För många kan det dock vara en lyx som är värd ett högre pris. Och priset är det verkligen värt, det är nämligen även vetenskapligt bevisat att växter har en positiv inverkan på humör och lycka. För vad är egentligen mysigare än en blomstermarknad?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det drar sig mot mörkare tider och vardagen har återkommit med allt vad jobb och plugg innebär. Hur överlever man de dagar värmen i sängen lockar som allra mest och en heldag i höst- och vinterväder känns otänkbart? KAFFE! Den enda gudagåvan som både är nyttig, god och fyller oss med energi. Livet blir så mycket enklare med en termos värme i handen. Lite som kärlek på burk. .Det är lätt hänt att man fastnar i ett rutindrickande av svart kaffe eller kaffe latte. Men du har väl inte glömt att det finns betydligt fler kaffevarianter som förtjänar att smaka. Läs en artikel HÄR om vad olika kaffedrinkar bygger på och vad du behöver för att göra dem hemma själv!

Likes

Comments

Smink är en djungel, det vet en erfaren sminkös såväl som en newbie. På senaste tiden har en hel del nya verktyg, allt från beauty blender till gummiborstar, introducerats på marknaden. En hel del är fantastiska tillskott i sminkväskan, men svåra att använda om man inte vet hur de funkar och vad de är till. Kicks.se håller dig uppdaterad, gå in och läs deras senaste artikel om de hetaste nyheterna!

Likes

Comments

Nojjar du över att du bara har ett visst antal år kvar att bära vissa plagg i socialt accepterande miljöer? En artikel i Elle tar upp 10 kvinnor som har tagit modet med sig i åldern och fått det att funka. Det visar bara ännu en gång att gränser satta baserat på vad som är socialt accepterat i olika kulturer är till för att brytas, och att de som är modiga nog att göra det går till historien.

Läs artikeln HÄR

Likes

Comments

Minns ni podcasten som släpptes av Isabella Löwengrip och Pingis Hadénius tillsammans med Expressen? En Economistas podcast handlar, som namnet antyder, om ekonomi och riktar sig främst till kvinnor och relationen sinsemellan de båda. De tar upp en hel del mycket viktiga ämnen, framförallt vikten av att kvinnor ska våga ta plats och prata om sin ekonomi. Det är inte det vanligaste samtalsämnet på tjejmiddagarna och siffror anses alltför ofta vara oattraktiva att prata om. Kan det vara p.g.a. avundsjuka som kvinnor inte klarar av att höra om varandras framgång eller helt enkelt för det anses höra hemma bland högljudda män på Wall street? Det är högst aktuella ämnen. Länken nedan går till de första inspelningarna, men senare finns att hitta bland annat i appen ​Podcaster​.

http://podcasts.nu/poddar/en-economistas-podcast

Likes

Comments

I år dyker det världskända underklädesmärket upp med sin omtalade modevisning i Shanghai, Kina. Detta är första gången modevisningen hålls utanför U.S:A. och Europa vilket följer väl med deras allt mer expanderande och globaliserade varumärke. Så tidigt som i våras öppnade deras första butik på Kinesisk mark i samma stad.

Likes

Comments

Det har väl inte passerat någon att flera omtalade influencers tillsammans med Nelly tog sig ner till Capetown för att fota en ny kampanj och avfyra den stora modesäsongen med pompa och ståt. Kampanjen innehåller såväl nerdressade som pampiga plagg, bl.a. en fantastisk och enkel t-shirt med trycket "be your own muse". Materialet varierar i allt från denim till faux fur.

Klicka här för att se mer!

Likes

Comments

Ni har väl inte missat de två första avsnitten av Wahlgrens Värld? Vi följer Pernilla Wahlgren samt resten av den talangfulla familjen i deras häktiska vardagsliv. Programmet är speciellt roligt att följa eftersom både mamma och dotter Bianca Ingrosso bloggar och man genom programmet får en insyn i deras faktiska liv. Det är inte alltför ofta en bloggares vardag ser mycket extravagant och spektakulär ut, programmet visar därför även upp en bild av den något mer vardagliga sidan av jobbet. Se de första två avsnitten nedan! Nya släpps varje torsdag kl. 21.00 på kanal 5 samt samma tid på www.dplay.se.

http://www.dplay.se/wahlgrens-varld/season-2-allt-ar-kaos/

http://www.dplay.se/wahlgrens-varld/season-2-benjamin-och-bianca-aker-pa-korkortskurs/


Likes

Comments