Igår kom vi fram till London, tre timmar försenat. Men vi hann med lite shopping iallafall som ni ser på bilden! Jag trivs här. Jag tror jag stannar här (önskedröm). Och vädret är mycket bättre än i Sverige!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag var i skolan idag. Sista dagen på kursen. Biologi 2. Vi fick betyg. Betyg på hela kursen. Jag fick A! Hurra! Blev så glad, kunde inte sluta säga tack. Nu sitter jag och ler. Och dricker cola zero - inte lika gott som Pepsi max, men ändå nice. Om två dagar är jag i London, måste packa klart. Och LE!

Likes

Comments

Idag var jag och pappa på typ åtta visningar av 2or i Stockholm. Jag planerar att flytta hemifrån. Klarar jag det? Klarar mitt psyke det? Just nu känns det som att jag klarar allt. Fick sedan en impuls hemma att göra om i mitt rum så jag flyttade en bokhylla fylld med böcker genom halva mitt rum plus allt som var i vägen. Blev trött. Nu äter jag fläskkotlett och dricker julmust. Ja, julmust. Light.

Här är en bild på ett stopp jag och pappa gjorde på vägen, ett besök till ett café där jag drack varm choklad! Vad har du gjort idag?

Likes

Comments

Mitt älskade glas med Pepsi max. Finns det något bättre?

Jag ligger här i sängen, har legat här i fem timmar. Klockan går och jag somnar inte. Impulsköpte nyss müsli för 714 spänn på internet för att jag gett upp om att somna. Vem behöver sova? Eh, Charlotte, alla behöver sova. Men inte inatt. Någon mer där ute som är vaken?

Likes

Comments

Jag undrar om jag håller på att varva upp. Jag är aldrig normal. Antingen psykotisk, manisk eller deprimerad. Och nu har jag varit deprimerad en tid, så nu kanske det vänder. Uppåt. Jag borstar tänderna flera gånger om dagen med tandtråd och hela köret (har extremt svårt att borsta i vanliga fall) och jag spenderar mycket pengar samt planerar resor och sover mycket mindre. Men vad gör det när jag mår BRA?! Och jag går ju på Litium, så det borde hindra mina maniska tendenser. Har nog bara varit hypoman sedan jag började med litium, inte manisk. Och det är ju typ okej. Jag är okej. Hurra!

Likes

Comments

Jag vill fortfarande gå ner i vikt. Jag vill gå ner mycket i vikt. Jag har redan gått ner 30 kilo men jag har insett en sak. Äter man regelbundet så slipper man hunger och risken att överäta. Så nu äter jag sex mål om dagen - och har gått ner två kilo på tio dagar. Idag kom min storebror hem från skolan och frågade om vi skulle gå ut och äta lunch. Eh, ja? Vi gick till Pig & Whistle och där åt jag detta.

Så gott med hamburgare! Och trevligt sällskap var ju inte helt fel heller!

Likes

Comments

Det gick jättedåligt på provet. Men men, inget att göra åt det nu. Jag misslyckas ofta. Nyss åt jag denna macka som tröst för jag försöker lära mig att gilla majonnäs till London-resan eftersom deras mackor ofta har det på sig.

Det här är vad jag har på mig bland annat. Såå mysiga! Från Rusta.

Likes

Comments

Nu sitter jag här och väntar på att få gå in och skriva provet. Kommer jag att misslyckas? Efter det blir det nog sova. Mamma väckte mig tidigt och jag känner hur ögonlocken hänger. Wish me luck!

Likes

Comments

Ligger nu och ska sova. Har som sagt prövning imorgon och jag är nervös så insomningen går inte bra, men eftersom jag inte somnade fören typ tre inatt så borde jag ju somna snart. Det som dock är problematiskt är att jag inte kan sluta räkna. Andas in, ett, andas ut, två. Så håller det på. Men det är bara min OCD som blommar. Jobbigt som tusan, men något är ju alltid fel.

Tänker även på nästa fredag. Då ska jag och mamma åka till LONDON! Min absoluta favoritplats på jorden, allt blir bättre där. Ja, förutom mina diagnoser då. Antar att jag tänker på det också, om jag någonsin kommer bli frisk alltså.

Likes

Comments

Idag var jag till skolan. Läser just nu biologi 2 och är snart klar. Hade inlämning av uppsats samt muntlig presentation idag och har redan fått betyg - fick A. Men ändå känner jag mig inte tillräcklig. Tänk om jag blir underkänd i kursen ändå?

Hursomhelst så är detta bara början av veckan. Imorgon blir plugg för på onsdag har jag prövning i psykologi 2a. Sedan på torsdag ska jag till läkaren, och fredag blir det nog vila. Kommer nog inte orka göra så mycket i helgen då min lust ofta är slut tills dess. Kanske lunch med far min. Vi får se. En vanlig vecka i mitt liv, med andra ord.

Likes

Comments