Kun on aika pysähtyä.

Tällä kertaa mä en aijo alottaa aiheilla kiire, sairastelu, väsymys - Sanat jotka löytyy mun lähes jokaisesta postauksesta. Tämä on mulle ehkä vaikea asia avautua - vaikka koenkin olevani suht avoin ihminen, eräs asia minkä oon tällä blogimatkallani huomannut, olen nykyään hyvinkin suojelevainen yksityisyyteni kanssa.

Halusin pitää katkoa kirjoittamisesta, koska aloin tuntea painetta koko asiasta. Tuntui, ettei aika riitä ja alunperin niin positiivinen asia kuin tämä blogi, alko ahdistaa ja tuntumaan raskaalta. Oikeastaan, raskaalta tuntui kaikki pikkuasioista lähtien - työ, nähdä kavereita, kaupassa käyminen ... kaikki. Väsytti henkisesti ja fyysisesti, ja kävin läpi rankkoja sairastelujaksoja. ”Kuitenki tää vuos on ollu lähes yhtä sairastelua ja sen vuoks oon ollu entistä väsyneempi ja väsyneempi, joten vapaa-aika menee lähes levätessä..” Tää on pätkä viimeisimmästä julkaisemattomasta postauksesta, ja tätä kyseistä lausetta kirjottaessani tajusin, kuinka uupunut todella olen ja kuinka pitkään tätä oikeasti on jatkunut. En enää jaksanut lähteä kavereiden kanssa ulos, koska väsytti. Tein ohareita, koska päiväunet kestivät ilta kymmeneen. mikä pahinta, kaiken väsymyksen keskellä tunsin itteni aika onnettomaksi, ahdistuneeksi - ja kaiken hyvin merkityksettömäksi. Tajusin, etten voi jatkaa näin ja päätin ottaa aikaa ainoastaan itselleni ja levolle, vaan ja ainoastaan näille kahdelle.

Joten ensiksi päätin pitää taukoa kaikesta. Töiden lisäksi päätin olla suunnittelematta menojani sen enempää, tehdä päivä kerrallaan asioita, jos niihin tuntuu jaksaminen riittävän, mutta ennen kaikkea levätä. Aloin taas lukemaan - ja muuta en sitten vapaalla tehnykkään. Heräämään säännöllisemmin. Hoitamassa seisseitä asioita, kuten hammaslääkärikäynnin ja kampaajan. Lepäsin. Yritän syödä monipuolisemmin, kevyemmin ja enemmän. Katsoin inspiroivia luennoita netistä, ja ihan vaan makasin ja ajattelin - tai vastoin en ajatellut mitään. Keskityin tekemään vain asioita, jotka tuntui kevyeltä tehdä.

Nyt puolitoista kuukautta sitten tehty päätös on jo hieman tuottanu tulosta. huono puoli on se, että jouduin kuitenkin jäämään sairauslomalle oikean käden kyynärpään rasitusvamman vuoksi, ja koska itse omaa ajattelemattomuuttani venytin lääkäriin menoa tämän kanssa, oli kyynärpään tilanne päässyt vielä pahenemaan entisestään. Jos olisin raaskinu jäädä jo aijemmin pois ja kuunnella itteäni, olisin voinu päästä vähemmällä myös tästä. Oon kuitenkin muuten jaksanut taas töissä, eikä musta kokoajan tunnu, että elän vain sille - jaksan tehdä myös vähän asioita sen ulkopuolella, kuten nähdä kavereita. Laittautua taas. Halu kirjoittaa on palannut. Pikku hiljaa pala palalta, saanu itteäni takaisin elävien kirjoihin!

Viikko sitten mulla oli ekaa kertaa piiitkään aikaa jopa tylsää - and it felt great.

Meidän pitäis kuunnella itseämme enemmän. Pysähtyä kun väsyttää, vaikka yhteiskunta ei siihen annakkaan parhaita eväitä. Kuten eräs kaverini sanoi ”ennalta ehkäisevää hoitoa ei ole” - ja se on kylmä totuus. Tämän vuoksi on entistä tärkeämpää, että pidämme itse kiinni rajoistamme ja osaisimme ottaa aikaa itsellemme ja levolle. Hakea apua, kun voimat loppuu. Mä selvisin tällä kertaa ilman, mutta taustalla mulla on kuitenkin 5 vuoden terapia jakso muutaman vuoden takaa, joten selviän tälläisistä tilanteista ehkä siksi kokematonta paremmin. Kehotan kaikkia, jotka tämä viesti tavoittaa, kuuntelemaan itseään. Tärkeintä on pysähtyä, ettemme hukkaisi itseämme oravanpyörään. Hakemaan apua, jos siltä tuntuu. Ottaa aikalisä ja toteuttaa itseään, jotta saamme voimaa jatkaa eteenpäin - hyvinvointi on lopulta, kaikkein tärkeintä.

Still Keeping in touch,

Vivi

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments


Syksy tekee tuloaan ja se tarkottaa tietysti neuleuden paluuta ! Itse oon villapaitojen ja neuleiden suuri ystävä ja sään viiletessä pääsen viimein käyttämään kaikkia vaatekaappini uusia ja vanhempia neuleihanuuksia.

Yksi mun suosikeista onkin tämä luonnonvalkoinen helmikirjailtu merinovilla neule, jonka löysin viimevuonna 30 eurolla talvialesta. Kyse on H&M premium collectionin tuotteesta, jota olin aijemmin kuolannu ja jopa sovittanut, mutta neuleen 90€ lähtöhinta oli sillä hetkellä liian kova ja jätin haikeena sen ostamatta. Onni kuitenkin suosi ja kuukautta myöhemmin olin  kyseisen neuleen onnellinen omistaja sekä säästin lähtöhinnasta huimat 60% !

Neuleesta erityisen ihanan tekee sen laadukkaan materiaalin lisäksi runsaat ja kauniit helmikoristeet kauluksessa, ranteissa sekä käsivarsissa. Love it


Merinovilla neule / H&M Premium

Ihanaa alku syksyä kaikille 😘


Likes

Comments

Lähes kaikilla meillä on jokapäiväisiä kauneusrutiineja. Näiden kautta nousee ajansaatossa kaikille ne omat luotto ehostustuotteet - vaikka muut tuotteet vaihtelisivat toisiin, on tietyt lempparit tulleet jäädäkseen. Alle oon listannu viisi juuri mun henkilökohtaista lempituotetta, joita voin lämpimästi suositella muillekkin.


1. Joe Blasco Special Red - peitevoide

Tämä peitevoide on ehdottomasti mun meikkipohjan pelastaja - tuote peittää punaisuutta, epätasaisuuksia ja arpia. Mulla on edelleen, hyvästä ihonhoidosta ja lääkityksistä huolimatta, ajoittain aknea sekä sen jälkipyykkinä punertavia pieniä jälkiä poskilla, jotka tämä kyseinen peitevoide peittää täysin sisältäen runsaammin pikmenttiä. Iso plussa on, että tuote pysyy iholla hyvin. Joe Blascon peitevoidetta voi käyttää joko sellaisenaan tai meikin alla tasoittajana. Esimerkiksi kesällä käytän tätä vain pienille alueille ilman muuta meikkiä, talvella taas peittämään punertavia alueita meikkipuuterin alla. Jos joutuisin valitsemaan käyttöön vain yhden meikkituotteen koko maailmasta, olis mun valinta nimenomaan tämä.2. Käsivoiteet

Oon ihan hurahtanu hyväntuoksuisiin käsirasvoihin ! Koska mulla kädet kuivahtavat helposti, mulla on aina ainakin yksi mukana minne ikinä meenkin. L'occitane shea handcream -käsivoide on jo pitkäaikainen suosikki, tuote jättää kädet ihanan pehmeiksi ja hoidetun tuntuisiksi ja voiteella on ihana mieto tuoksu. Pienestä tuubista huolimatta riittoisa. Uudempia suosikkeja ovat Aromas Artesanales de Antigua Luxury hand cream- käsivoiteet, joilla voimakkaampi tuoksu. Erityisesti oon tykästyny Lavender ja Lily Of the Valley -tuotteisiin.


3. Fudge Clean Blonde -hopea shamppoo

Tää on ainoa sävyttävä tuote, joka oikeasti tehoaa mun hiukseen. Oon käyny läpi lähes kaikki syväpuhdistavat- ja hopeashamppoot sekä sävyttävät hoitoaineet ja hiusmaskit niin kampaamon hyllyiltä kuin jopa hiusväripakettien hoitotuotteisiin, saamatta aikaan oikeastaan minkäänlaista tulosta. Fudgen hopeashamppoo on kirjaimellisesti ainoa, joka tehoaa mun kultaiseen kääntyvään hiukseen ja tuote todella toimii loistavasti!! Itse käytän tuotetta kerran viikossa, yleensä 5-10 min joskus tehohoitona 25-30 min. Tuotteen miinuspuoli on, että se kuivattaa hiusta jonkin verran - mutta tänkin voi välttää käyttämällä kosteuttavaa hoitoainetta.4.Chanel Chance Eau Fraiche - Hajuvesi

Tää on ollu mun lempi hajuvesi niin kauan ku muistan. Sain ensimmäisen tälläsen joskus mun isäpuolelta tuliaisiksi Saksasta. Tuoksu on ihanan raikas ja tätä käyttäessä oon saanu ihmisiltä eniten kehuja, että tuoksutpa sä todella hyvältä! Ehdoton luottotuoksu.


5. In-Between Days -kuiva shampoo


Loistava tuote, jonka löysin vahingossa. Tää H&M :n kuivashampoo että tekee hiuksista puhtaan näköiset ja tuo hiuksiin myös huomattavasti volyymia, joka kestää, eikä hiuksiin jää tahmaista tunnetta. Kun lopetin klipsipidennysten käytön hiusvärin vaihduttua, mun valtava hiusmäärä jäi ilman tukea ja siks hiustyvellä on taipumus lässähtää sen omaan painoon - tää tuote on kuitenki pelastus ihan pelkästään tyvikohottajanakin ja volyymi säilyy hiuksissa kokopäivän! 😍


Mitkä on sun luottotuotteet? Onko yllä olevista kosmetiikkatuotteista eriäviä mielipiteitä? Jakakaa ihmeessä teidän parhaat tuotevinkit kommenttikenttään !

Keep In Touch,

Vivi

Likes

Comments


Tän vuoden festarit ovat jo aikalailla taputeltu. Tänä vuonna päädyin käymään kolmilla eri festareilla, ja kuten usein Suomessa on taipumus tapahtua, koetteli sää meitä festarikansaa vaihtelevasti: paahtavasta kuumuudesta rankkasateeseen ja yön kylmyyteen. Tänä vuonna onnistuin kuitenkin varautumaan pukeutumisella onnistuneesti kaikkeen, ja jaan teille pari festarivinkkiä, jotka on ollu mun luottojuttuja tämän vuoden ajan käyttäen kuvissa esimerkkinä asukokonaisuutta, jota käytin Weekendeillä! :)


1. Festaritakki

Mun festarikesän ihan ykköshankinta oli vuorellinen ja hupullinen vedenpitävä takki - valehtelematta en oo koskaan saanu mistään niin paljon kehuja kuin tästä asun metallinhohtoisesta pinkistä pussihihaisesta vaatekappaleesta. Takin iso plussa oli, että vaikka takin vuori oli lämmin oli se silti ohut, jonka vuoksi takki mahtui helposti päivän ajaksi reppuun muiden tavaroiden joukkoon. Lisäksi vedenkestävän takin plussa on, ettei se ole kertakäyttöinen ja todella hyvä vaihtoehto muovisille ja roskaaville kertakäyttösadetakeille.


2. Varaudu asulla säävaihteluun

Festariasu kannattaa rakentaa niin, että tarvittaessa pystyy vaatetta vähentämään helteellä ja taas lisätä pilvisimpinä ja viileämpinä hetkinä sekä suojautumaan tuulelta. Mulle kevyet ja revityt, mutta pitkät bootyfit mom jeans -farkut oli tän vuoden festarien ykkösvalinta - housut hengittävät mutta myös suojaavat illalla ja sateella. Kevyemmäksi vaatteeksi valitsin bodyn, jonka kanssa käytin lisänä farkkutakkia tarvittaessa. Näin missään vaiheessa ei tarvinnu kärsiä kuumuudesta tai palella.


3. Aikaan ja henkeen sopivat asusteet

Asusteilla on aina yhtä iso rooli ja se on kiva tapa tuoda asuun festarifiilistä. Mä itse tykkään käyttää festarin henkeen sopivia ja trendien mukaisia asusteita. Futuristiseen tyyliin käyvät metallin hohtoiset vaaleanpunaisesta keltaiseen sävyään vaihtavat peili-aurinkolasit ostin varta vasten weekendeille, kun taas esimerkiksi hillitymmillä Purp Flash - rantafestareilla asua hallitsi aikaansa sopiva korsettivyö. Asusteet on hyvä tapa tuoda esiin omaa näkemystä ja itseilmaisua ja festareilla on mahdollisuus päästä käyttämään esimerkiksi vartalokoruja, joita muuten ehkä tulee harvemmin käytettyä.

+ Hyvät kengät !

Oli sitten kyseessä mitkä tahansa fetsarit, on hyvät kengät ehdoton must have. Kuten tässäkin asussa, luotan näissä yleensä converseihin, joskus ballerinoihin - kuitenkin aina vanhempaan ja kuluneeseen malliin, sillä yleensä päivien kävelyn, tanssimisen ja seisoskelun alueen hiekkaisen ja mutaisen pohjan vuoksi ovat kengät kaiken tämän päätteeksi aikalailla entiset. Tärkeintä on mukavuus, hiertämättömyys sekä se, että kengä suojaa jalkaa mahdollisimman hyvin. Kaikkein ihanteellisinta tietysti olisi, että kenkä myös tukisi jalkaa !


4. Reppu

Oon jo vuosia ollu laukkuihmisiä oli sitten kyse reissusta, festareista tai ihan vaan arjesta - Kuitenkin tänä kesänä suostuin viimein ottamaan festareille mukaani repun ja se toimi niin loistavasti, että laukut saa tästälähin jäädä kotiin! Kaikki tarvittavat taittuivat mukana helposti päällystakista juomapulloon ihan huomaamatta (Kannoin peräti mukanani myös ystäväni takkia) eikä kantamukset selänpuolella häirinneet samalla tavalla kuin yleensä laukun kanssa. Paras vaihtoehto festareille on omaisuuden turvallisuuden kannalta drawstring backbag -malli, jota ei saa auki huomaamatta sen ollessa selässä.


5. Glitter ja festarimeikki

Ehdoton luotto ihan koko kesän kannaltaa ovat olleet keväällä hankkimani volyymiripset, ja erityisesti parin päivän festareilla helpottavat ehostautumista suuresti- silmämeikkiä ei tarvitse välttämättä ollenkaan ja näin myöskään sitä tarvitse poistaa. Mikä parasta, Eyelashgame always slaying!! tämän festarikesän ykkösjuttu on ollu selkeästi isorakenteisempi glitterhile -silmämeikki, oon ite tyytynyt käyttämään puuterimaista vain pienen määrän poskipäillä highlighterin tehostajana, joka hieman näkyy näissäkin kuvissa. Glitter ei kuitenkaan ole kaikkien juttu ja mainittakoon, että kaikki irrottelusta luonnollisuuteen kuuluvat ihan yhtälailla festarimeininkiin !


Likes

Comments


Mulla on jo pidempää ollu matkakuumetta, ja alunperin ideana oli ottaa äkkilähtö Sisiliaan. Meidän kohdalla kävi kuitenkin niin, että matkoja varatessamme oli haluamamme matka myyty jo takaisin hotellille - ja lentojen hinnat taivaissa. Kaivattiin kuitenki jotain rentouttavaa sekä pois samojen seinien sisältä, joten päädyttiin ottamaan parin päivän kylpyläloma Tallinnaan !Varattii matkat Silja Linen kautta, joten matka Viroon ja takaisin taittui Tallink Megastarilla- pakko sanoa, että se on varmasti tällä hetkellä yks tasokkaimmista ja hienoimmista laivoista, mitä Suomesta lähtee ! Jos vaan on mahdollista, en risteilisi millään muulla laivalla. Myös meidän myrskyisä paluumatka meni tällä laivalla sujuvasti 🚢

Virossa majoittauduittiin tyyliltään futuristiseen Tallink Spa & Conference -hotellissa. Paikanpäällä vaihdoimme vielä huoneemme kosmos sviitiin, joka on pinta-alaltaan isompi kun meidän nykyinen asunto ! Huoneeseen kuului mm. oma sauna, iso parveke ja poreallas sekä puulattia - Muuten mukavan hotellin yksi iso miinus on suurimmaksi osaksi standard huoneissa käytetty rauhaton räikeä lila-oranssi-punainen lattia (nimettiin se kauheitensa mukaan monstroksi :D ), jota onneksi ei sviitissä käytetty. Huoneessa oli lisäksi vielä oma kahvikone, mihin ainaki itse olen törmänny useampaan otteeseen deluxe- tai sviitti tason huoneissa, mutta tämä oli ensimmäinen mistä sai myös kaakaota. Vaikka kyseessä oli kylpylä, oli oma poreamme ihana lisä kun saatiin ihan kaikessa rauhassa kylpeä rauhassa ja viettää aikaa ihan kaksistaan :)

Koska päästiin hotellille jo keskipäivällä, lähdettiin heti asetuttuamme kiertelemään kaupungille. Vanhassa Tallinnassa käytiin syömässä Tripadvisorin suosittelemassa tunnelmallisessa Ravintola Lusikassa, josta oltiin kuultu kehuja myös ystäviltä. Ruuan lisäksi ravintolasta sai ihan erityisen hyvää viiniä ja jälkiruokaa - ohut omena tartaletti Vanatallin - jäätelöllä on ehdoton kaupungin must have !

Asuksi valitsin mustan olkapäät paljastavan shortsipuvun pitsikoristein ja pidemmät kultaiset korvakorut mustilla yksityiskohdilla sekä kissamaiset pyöreät aurinkolasit.Shortsipuku / H&M

Laukku / burberry

Korvakorut ja Aurinkolasit / H&MTallinna on ihana yhdistelmä uutta ja vanhaa ja erityisesti Tallinnan vanha kaupunki keskiaikaisine piirteineen, nähtävyyksineen ja ravintoloineen on miellyttävä paikka viettää päivä. Paikalliset puhuu myös hyvin englantia ja jopa suomea - kuitenkin kuten yleisesti on tiedossa, kannattaa ulkomaalaisena taksikuljetusten kanssa kysyä hintaa aina etukäteen, vaikka kyseessä olisikin "virallinen" taksi. Näin toimiessa emme ole koskaan törmänneet ongelmiin näissä tilanteissa, tosin ehkä ainoastaan siksi, että poikaystäväni on puoliksi juuri eestiläinen. Kävimme vielä pyörähtämässä lähimmässä ostoskeskuksessa, jonka H&M:ltä löysin kun ihmeen kaupalla erään jo loppuun myydyn H&M Trend - malliston paidan, jota oli jäljellä yks ainoa kappale ja just haluamaani kokoa, huh !

Päästyämme takaisin Hotellille päätimme siirtyä Aqua Span puolelle. Spahan kuului mm. kolme erilaista saunaa ja pääaltaaseen allas baari, joten drinkkejä ei tarvinnut nousta erikseen hakemaan ja ne sai nauttia myös altaissa sekä viedä saunojen puolelle. Span hieronta puolta emme kuitenkaan käyttäneet, sillä hinta-taso oli heillä jopa Suomen hintoja korkeampi.
Illallisella kävimme hotellin ravintola Nerossa. Leikkisän vertailun vuoksi otimme härän sisäfilee pihvit kuten Lusikasissa - ja pääruoan kanssa Nero vei voiton. Ravintola oli selkeästi panostanut ruoan laatuun ja tarjoiluun. Jälkiruoaksi otimme vielä juustolautasen ja kävimme jälkiruokaviineillä hotellin aulabaarissa.


Itse rakastuin kuitenkin sviitin omaan saunaan ja erityisesti poreammeeseen - Veden lämpötilan ja poreet sai itse säätää ja kerkesimme käyttää sitä peräti kahdesti, kylpylän lisäksi !

Koko mun kahden viikon loma meni kuin siivillä ja edes pieni mini-loma oli ehdottomasti pysähdys, jota kaipasin. Vaikka etelän naapuria ei ihan ulkomaan kohteeksi voi sanoa, oli pieni helpotus päästä rauhottumaan jonnekkin kauemmas - ehkä myöhemmin ajatellen, tuttu Tallinna rentona matkakohteena oli just sitä, mitä kaivattiinkin.Keep In Touch,

- Vivi

Likes

Comments


Mun vuosien aikainen toive on vihdoin toteutunut - Mulla on viimein platinanvaaleat hiukset !

Aloitetaan kertomalla, että mun oikea hiustenväri on tumma maantien harmaa, ja vaalea väri mun luonnollisen värin kanssa kääntyy helposti joko punertavan kellertävään tai sakean vihertävään. Lisäksi yläaste-ikäisenä silloisen kampaajan kanssa käydyn kommunikaatiovirheen vuoksi mun tukka on käyny läpi jopa syvän kuparinoranssin vaiheen, jota vaalensin asteittain parin vuoden ajan niin toisella kampaajalla kuin sittemmin kotona. Päästyäni kullahtavaan blondiin olin ensikertaa tyytyväinen mutta sain myös todeta, ettei hiukseni siitä enää vaalene - lukuisten raidoittamalla tehtyjen yritysten kanssa väri pysyi kirkkaana muttei sinällään vaalentunut, ja taas tehdyt sävytyshoidot ovat muutamassa päivässä kääntyneet sakeiksi ja kampaajan kanssa olemme päättäneet sävyttää sen takaisin kultaiseksi. ja myönsin sovinnolla että niin vaalea tukka on vaan mun kohdalla mahdottomuus.

Sitten, yhteisten tuttujen ja kuvausten yhteydessä asia tuli puheeksi Prof Tampere -parturikampaamolla työskentelevän ihanan Elinan kanssa ystävystyttyämme ja usean tunnin kestäneen käynnin jälkeen mulla oli viimein mun unelmien platina väri ! 😍
Oon aivan onnessani tästä ja todella kiitollinen niin erityisesti itse Elinalle (Jonka töitä voit nähdä lisää tästä linkistä; Elina goes PROF ) sekä koko Prof Tampereen osaavalle tiimille ! Toki tämän tason kampaamoissa näin isot projektit ei ole halpoja, mutta tulos oli joka euron arvoinen


Keep in Touch,

-Vivi


Likes

Comments


Paita, Toppi ja laukku / H&M

Farkkushortsit / Bershka

Korvakorut / GinatricotSaatiin pitkän etsinnän jälkeen ihan ihmeen kaupalla liput Ruisrockiin LA-SU edeltävänä perjantaina ja päästiinki näkemään Paramore♥ Kiitos huikee yllätysruissi 2017 !

Keep In Touch,

-Vivi

Likes

Comments


Heippa kaikki ihanat

Pääsen viimein päättämään mun pienen blogihiljaisuuden ! Kuten oonki maininnu, on koko kevät ollu mulle todella kiireistä aikaa ja erityisesti viimeiset kaks kuukautta ollu erittäin hektisiä niin töissä kun vapaalla - on ollu festareita, kuvaukset, tuparit ja reissuja, ja on tapahtunu kaikenlasita mistä olisin halunnu päästä kirjoittamaan, mutta en yksinkertaisesti oo ehtiny - enkä sitemmin myöskään kertakaikkiaan jaksanu, sillä oon ollu myös ollu viimeaikoina aivan loputtoman väsyny. Nyt mulla kuitenki alko LOMA, ensimmäinen kahteen vuoteen- ja kun oon koko edellispäivän kirjaimellisesti nukkunu, (heräsin iltapäivällää jäätelölle tunniksi, ja menin sitten takaisin nukkumaan) alkaa pikku hiljaa voimat palailemaan ! jee! !!

Tän postauksen tekemistä oon kuitenki saanu odottaa tekijänoikeussyistä, ja nyt kun kyseinen biisi on ulkona, saan julkasta tästä materiaalia :)


Joseph ilta tuli muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen viimein ulos ihan huikee sinkku fuckboi, jonka kansikuva - ja promomateriaalien kuvauksissa olin mukana mallina. Joseph - Fuckboi - sinkun voit käydä luukuttamassa spotifysta linkistä https://open.spotify.com/track/5UF415Kel52fqIVcsvOEBO

Kuvauksista vastasi Royal Photo / Jarkko Laine

Hiukset Elina Lahti / ProfTampere

Tatuointi ja meikki / Jenni ArtimaaOon aijemmin tehny mallinhommia jokusen kerta. Tää oli kuitenki ensimmöinen kerta,kun hymyilyn sijaan pitikin näyttää mahdollisimman vihaiselta ja kyrpiintyneeltä, mikä oli mulle täysin uutta ! Nää oli mulle myös ensimmäiset mainoskuvaukset ja jännitin kuvausaamuna jonku verran, mutta Tampereella odotti ihan huippu kuvaustiimi ja päivästä tuli superkiva ! Kuviin mulle haettiin "kiltintytön roolia" ja ideana tatuoivassa tytössä on leimata artisti biisin tarinan mukaan. Aluksi mulle mietittii hiuksiin laineita, mutta tiimi pääty rentoon lettiin. Tiimin meikkaaja teki ihan uskomatonta työtä feikkitatuoinnin kanssa - se oli niin aidon näkönen punotuksineen ja suttuineen, että Josen oli pakko pestä se pois ennen kuvauspaikalta poistumista jottei kukaan luulis hänen tosissaa ottaneen fuckboi- tatskaa.

Mulla ei ole yhtäkään tatuointia enkä koskaan ole koskaan aijemmin yhtäkään tatuointikonetta nähnyt, joten ihan aluksi mulle piti opettaa miten pitelen sitä oikeaoppisesti - ja mulle tuli yllätyksenä, kuinka painava laite oikeesti on - täältä hatunnosto jokaiselle tatuoijalle ! lisäksi, vasta kuvauspaikalla ilmeni kyseisen laitteen olevan rikki. Improvisoinnilla ja pienellä näppäryydellä kuitenkin selvittiin - koneen piikin paikalla toimii esimerkiksi kynän kärki. :DPäätettiin vielä koko kuvaustiimin kanssa käyä syömässä Tampereen must have wingsit ja jatkettiin vielä jälkkärille Fazer Caféseen -ja tästä mun on ehdottomasti pakko kertoa - sieltä sai FREAKSHAKEJA ! Jo heti ikkunassa nähtyäni mainoksen kyseisistä juomista olin myyty, sillä freakshake on ollu ehdottomasti mun bucket listillä. Enkä tosiaan joutunu pettymään, kun tää puolenlitran kahvimonsteri mulle tuotiin. Tää popcorn - kinuski- kermavaahto -suklaa kahvi ei meinannu ottaa loppuaksee, tuntu kuin sitä ei olis enää puolen välin jälkeen hävinny vaikka kuinka olisi juonu. Jos tulee käytyä Tampereella, kannattaa ehdottomasti käyä nauttimassa tää herkku !Ompa ihanaa olla lomalla ja viimein päästä kirjottamaan tästä. Mulla on muutama postaus jonossa, mutta tuli mieleen, että olisiko teillä jonkinlaisia postausehdotuksia tai kysymyksiä? :) Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan erityisesti kommenteissa

- let's keep in touch, Vivi


Likes

Comments


Käytiin kavereiden kanssa viime lauantaina istumassa iltaa ja juhlistamassa kesän alkua Kaivopuistolla. On aivan ihanaa kun viimein tuli lämmin ja tuntuu, että tätä lämpöö on saanu odottaa ikuisuuden! Eniten innoissani oon just näistä lämpimistä ja pitkistä kesä-illoista, kun päivä jatkuu pitkälle ja ulkona tarkenee olla iltamyöhään. Jatkettiin Kaivopuistolta Löylyn terassille sen 1 v. synttäreille, jossa päästiin fiilisteleen yllätysesiintyjänä Reino Nordinia.

Jatkettiin Löylystä vielä kaupunkiin Le Bonkin kattoterassin avaijaisiin, jonne meillä oli vipit. Pari ystävää liitty meidän seuraan keskustasta tullessaan eräistä pelijulkkaribileistä, ja olivat saaneet aivan supersiistit glittermeikit kasvoihin ja hiuksiin 😍
Takki / Zara

Farkut / H&M Coachella collection

Offshoulder-paita / Zara

Lähdin ulos suoraan töistä, joten valitsin asun joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Sen lisäks, että nämä farkut on hyvännäköiset on ne myös super mukavat jalassa. Oon tosi mukavuudenhaluinen ihminen joten erityisesti hyvien farkkujen löytäminen on välillä vaikeaa, joten nää oli huippu löytö. ♥Ihania kesäpäiviä kaikille lukijoille ja keep in touch

- Vivi


Likes

Comments


Voin helpottuneena todeta, että mun kohdalla pääsykoerumba on viimein ohi !

Musta ei ole pariin viikkoon kuulunut lainkaan, sillä kaiken vapaa-ajan työn ohella oon käyttäny lukemiseen, enkä oo sallinnu itelleni lähes mitään muuta. Parin kuukauden tiiviin lukemisen jälkeen on ihanaa ihan vaan tulla kotiin ja vaikka ihan vaan olla, ilman jatkuvaa painetta siitä, että pitäisi olla pänttäämässä kokeisiin.

Kokeet ei mulla kuitenkaan sujunut ihan nappiin - multa loppu aika kesken aivan totaalisesti ja vaikka juttua oliskin riittäny, piti kirjoittaminen lopettaa. Ajan hallinta petti tällä kertaa täysin, mutta jos nyt ei nappaa, ensi kerralla kiinnitän siihen paremmin huomiota. Osasin toisaalta arvata että näin käy, sillä mulla loppu aika myös YO-kirjotuksissa ja pääsykokeissa aikaa on pari tuntia vähemmän, lisäksi oon suhteellisen hidas kirjoittamaan. Kokeesta jäi kuitenkin kaikesta huolimatta hyvät fiilikset, sillä vastata olisin tehtäviin kuitenkin osannut, joten oppi on ainakin menny perille. :)

Ihan ankeita ei kuitenkaa viimeiset pari luku-viikkoa ole olleet - Sain siskolta Barcelonasta ihania tuliaisia ! Yks mun lempi vaateliikkeistä oli emiraateissa asuessani Bershka, ja sieltä mulle tuotiinki kengät ja hihaton body sekä toppi berskan night out - konseptista. Lisäks sain vielä rasian supersöpöjä macaron- leivoksiaEnsimmäisen viikonlopun ilman lukemista oon vielä viettäny töissä, mutta tää kotiin tulo ilman pakottavaa tekemistä tuntuu vielä vähän vieraalta, kun kerkes jo tottumaan tiettyyn rutiiniin. Ootan innolla tulevaa vapaa päivää myöhemmin viikkolla kun on vapaus pitkästä aikaa olla, mennä ja tehdä silloin täysin miten haluaa, JEE !

tiputtelen postausta myös myöhemmin viikolla, keep in touch

- Vivi


Likes

Comments