Header

Ja, som rubriken lyder...3 killar på en fuckin dag!!
Okej well ni kanske inte fattar ett dyft av vad jag menar men jag ska förklara nu. Jo det är så att en kille jag är intresserad av sitter bredvid mig i klassrummet och så ska vi göra nått grupparbete i NO:n och då ska vi jobba som vi sitter och jo gissa vad...jag ska samarbeta med honom!!! Iiiiggh!!!
Så andra killen var på snapchat, han skickade dagar och jag svarade med en bild och så skrev han "vad gör du?❤️" asså han skickade en fuckin hjärta!!!
O tredje och sista killen kommenterade en av mina bilder vilket var first time in forever han gjorde det o då så skrev han "snygg" o jag vill bara förtydliga att det var en bild på mig hahah. Så aa 3 killar på en dag. Men nu har ångesten slagit mig o jag är på gränsen till att gråta. Asså fuck my life.. jag hoppas att det kommer hjälpa med att blogga om det alltså typ skriva ut. O till alla haters där ute; jag gör inte det här för att folk ska tycka synd om mig o skit asså jag gör det här för att jag förhoppningsvis ska må bättre än vad jag gör nu så shut the fuck up om du inte har nått vettigt att säga....

Likes

Comments