Vilket djur är egentligen drömdjuret. Det finns katt och hund människor men även en massa andra djur att välja mellan. Det finns dom som vill ha ovanliga djur och som är ute och går med en iller eller en gris. För inte så länge sen så såg jag en housewifes som hade med sin kanin på shopping rundan.

Jag tror att vi alla är överens att vilket djur man än väljer så vill man ha en som är duktig och gärna sticker ut lite. Men glöm inte bort att djur är ett stort ansvar och kräver mycket tid speciellt om du vill ha den så där lydig och perfekt som ingen annan.

vilket är ditt drömdjuret?

Likes

Comments

khloe Kardashian är nog mest känd från keeping up with The Kardashians. Det finns mycket att inspireras av från denna tjej. Hon vågar ta för sig i livet. Hon vågar vara sig själv och säga vad hon tycker. Googla fram några av hennes visdomsord så ska du se att du kommer hitta en massa nya favoriter. Samtidigt så är hon en affärskvinna som är proffisionel i sitt företagande.

Men anledningen till att Khloe är min favorit Kardashian är att hon är så mån om alla. Hon skjuter upp sin skilsmässa för att hjälpa sin man att må bättre. Hon tvekar inte att larva sig och ha kul med sina syskonbarn.

Sen får vi inte glömma att hon har en jätte snygg personlig stil.

Likes

Comments

Det blir allt vanligare och vanligare med babyshower för att fira den blivande mamman och det kommande barnet.

En babyshower kan se ut på många olika vis. Lite fika med de närmaste eller en stor överraskningsfest anordnad av nära och kära.

För mig skulle jag gärna att någon annan ordnar den åt mig eftersom jag vill ha så mycket. Det ska gärna vara ballonger och banderoller. En stor udda tårta och roliga kakor. Jag skulle gärna vilja ha gipsavjutning av magen och roliga lekar för alla. Jag tycker även att det är viktigt att fira pappan också och inte bara barn och mamma. Men egentligen är det ju all about The baby. En välkomst fest för lillen som inte hunnit komma än.

Hur ser din dröm babyshower ut? planerar du själv eller låter du andra göra jobbet?

Likes

Comments

Alla tjejer erkänner det nog inte men jag vet att alla tjejer därute drömmer om sitt alldeles egna set av Victoria Secrets underkläder. Det finns inga sexigare eller lyxigare än Victoria Secret. Om jag själv fick välja skulle alla mina underkläder få vara Victoria Secret.

Likes

Comments

Ingenting skriker väl lyx lika mycket som bra skönhetsprodukter. Alla kvinnor drömmer om den perfekta krämen och kan spendera flera tusen innan dom hittar den perfekta krämen. En bra skönhetsrutin med rätt produkter är inte bara bra för huden utan får en själv att må bra också. Det ger många personer den känslan av lyx som vi alla kan behöva ibland.

vilka är dina favorit produkter?
Har du kanske en speciell skönhetsrutin som får dig att må lite bättre.

Likes

Comments

Det börjar bli dags för Halloween. Här kommer en enkel inspiration för dig som inte gillar att klä ut dig för mycket.

Om du fick och kunde klä ut dig till vad du ville vad skulle du då vara?

Likes

Comments

Håll ögonen öppna kära läsare, inom en snar framtid så kommer det en följetong med personer att inspireras av. Kommer också att bli en tråd om drömjobb också. Så höll Ögonen öppna snart är det här.

Likes

Comments

Drömbilen för tillfället är en Tesla.
varför?  För mig som är miljömedveten är det både bra och viktigt att den är den miljövänligaste bilen på marknaden och dessutom snygg och har super moderna funktioner i sin touch skärm och plats för hela familjen. Skapad för att vara en av de säkraste bilarna på vägen. Snabb och skön och snygg och säker allt som man vill ha i en bil. lyxiga skinnsäten. panorama tak o.s.v

Min färg lyxigt vit tror jag att det får bli.

Likes

Comments