Jag har spelat en cup som heter Ica maxi invitational. Vi bodde på hotell. Min tränare hade delat in oss två och två i varje rum och jag kom med Freja. Det klagade jag inte över. Vi hade så kul, jag tror alla som jobbade där kommer känna igen oss två för vi var inte de bästa med nyckelkortet.
Vi började starkt första matchen mot göksten och det blev 20-14 till oss. Sen på lördagen så hade vi tre matcher och vi vann alla. Mot Eskilstuna vann vi med 15-28 och mot ramsvik vann vi med 22-9.
Bolton trodde vi skulle bli det svåraste motståndet, men det visade sig att om man bara vill så kan man och vi visade att vi kunde och det blev 24-5 till oss. Vi vann hela cupen och Bolton kom två.
Puss //Maja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår sprang jag och min syster The Color Run, de va såå coolt! Kommer definitivt springa det flera år eftersom det var en sådan lagom sträcka (5km), alla va jätte glada och det var verkligen inte någon seriös sprinttävling. Så även folk som har lite sämre kondition kan lätt vara med!
Ungefär en timma innan starten så ställde jag och Chloe oss vid scenen där det va ass go musik & lite uppvärmning haha (mest dans & lite hoppa som uppvärmning)
Men det var iaf väldigt lyckat!

Sedan åkte ja hem och tog de lugnt fram till kl.8 när jag åkte till Rebecca och och myste lite med henne, sov hos henne också.
Så glad att få se henne efter så lång tid har verkligen saknat henne massor<3

Idag vaknade jag alltså hos Rebecca men vi gjorde inget speciellt så utan pratade och gosade.
Kl.3 så skulle vi ha reklamutdelning med laget för att tjäna ihop pengar till ett Handbollsläger i Kroatien nästa sommar. Så första gick vi runt där Rebecca bor sedan blev vi skjutsade till Kärra centrum där vi skulle dela ut mer, så det höll vi på med fram till halv 6.
Pappa hämtade mig då och vi åkte direkt till kalas.
Så det var i stort sett hela min helg nästan!Likes

Comments

Maja, byxor-Gina, tröja-Hollister, skor-asics

Keely, skjorta-Ralph Lauren, byxor-HM, skor-Nike Air Force1

Likes

Comments

Hej! I dag har vi varit i Slottskogen. Vi har klappat djur och kollat på sälar, och mycket annat.
Vi stannade också på en lekplats.
När vi var där så träffade jag några som spelar i mitt lag och vi pratade lite, om träningar och tränings värken som vi hade efter att ha paddlat i söndags.
Puss/Maja

Likes

Comments

Hej!
I dag har jag varit ute med min hund Charlie. Och just nu så ligger jag på en filt och myser med honom.
Jag längtar tills i morgon för då ska jag va med Keely som kommer hem från England.
Men senare i kväll så blir det träning.
Puss// Maja

Likes

Comments

Hej hej!
Imorse väckte Maja och Linnea mig runt 6:30 för att säga hejdå eftersom dem ska börja sin bilresa hemåt. Så idag var tyvärr sista heldagen här för mig, så synd har träffat massa folk här och haft det jätte bra.
Men imorgon eftermiddag fortsätter jag, mamma och pappa vidare till England där vi ska vara i 8 dagar.
Längtar så att komma dit eftersom det va så längesen som ett år jag var där senast. Vi ska mestadels hälsa på släkten och shoppa, har också planerat att ta hål i öronen också.
Nu väntar jag iaf på att några ska komma hem, dem sa nämligen att vi skulle ta ett nattdopp eftersom det är min sista kväll/natt här:(

Puss Keely

Likes

Comments

Hej!
I dag har vi varit i stan, jag och Keely köpte dem tröjorna som är på bilden. Men jag köpte också en till blå tröja.
Jag, Keely och Linnea har letat efter marshmallows typ överallt men det har inte funnits, men i dag så hittade vi det. Äntligen. Så vi ska köpa kex och choklad i morgon för att göra smores med choklad.

Jag va bara tvungen att skriva om detta:
Keelys pappa tänkte att han skulle fylla poolen.(den hade inte lika mycket vatten som vanligt.) Typ en timma efter så sa min pappa: Det låter som om någon fyller poolen..?
Då sa Philip (Asså keelys pappa): Men det är ju jag!

Den var aningen överfylld, så här kommer det en bild på hur poolen såg ut.
Puss

Likes

Comments

Hejsan!
I dag var vi varit vid stranden åter igen, vi solade, badade och åt glass. Glassen här nere är lite speciell för det är godare smaker än vad som finns i Sverige. Vi åt några som är nästan som liknar Magnum, jag tog en med kokos smak och Keely tog en med hallon.

Som Keely skrev i förra inlägget så mådde ja inte så bra igår vilket vi tror beror på att jag har fått vatten i örat, haha. Så blir det när man badar mycket, men idag mår jag lite bättre iaf.

Puss Maja

Likes

Comments