Klockan är strax över två här i Grekland och vi ligger vid strand kanten och njuter in i det sista, idag är nämligen sista dagen här. En vecka går så himla fort när man har det bra. Jag älskar verkligen Grekland, det är mitt favortit semester ställe. Fina stränder och supergod mat. Vad mer behöver man liksom?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som vanligt står jag vid blommorna, det är ju där jag trivs bäst. Toppen ni ser på bilden är den jag hade till kvällens middag som bestod av greksallad, det äter jag varje dag här. Antingen till lunch eller middag, eller båda ;) Ikväll bestämde vi oss för att stanna på hotellet och spela lite kort och äta glass istället för att åka in till stan som
vi gjort de tidigare kvällarna och det är ju skönt det med, bra för plånboken också!

Likes

Comments

Klockan är 11.52 här i lefkas och vi ligger på stranden. Jag ligger i skuggan med en bok och har det sjukt bra, ge mig hav och en bra bok så är jag väldigt nöjd. Kommer bli mest skugga för mig idag då jag känner att jag snart kommer bränna mig så tar en liten paus från solen idag. Senare ikväll hade vi tänkt åka till Nidri, staden brevid, för att se om de har lite shopping där. Men jag känner mig och mamma och jag vet att vi alltid hittar något att köpa ;)

Likes

Comments

Just nu sitter vi på en resturang vid hamnen där vi har ätit kvällens middag. Bordet står mindere än en halv meter från hamnkanten så hav och lite söta små båtar är middagens utsikt. Dagen har spenderats precis som de tidigare, vid poolen med sol, bad, kortspel och olika podcasts i hörlurarna. Precis som semesterdagar ska spenderas! Nu ska vi gå en liten promenad och köpa lite frukt och vatten och sedan är det dags för sängs igen.

Likes

Comments

Dag 2 är här och vi börjar den åter igen vid poolen med lite kort spel. Klockan är 10.15 här (Grekland ligger före Sverige med 1h) men det är redan så sjukt varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men det är ju ett av de lyxigare problemen så jag klagar inte

Likes

Comments

Bikinin är från h&m

Godmorgon på er. Idag är första heldagen här och morgonen började med frukost buffé. Nu ligger vi vid poolen och kommer nog göra det resten av dagen då stranden inte var så jätte najs. Är rätt trött då vårt rum ligger närmast gatan och det är så himla mycket trafik tyvvär. Men vi ska nog åka in mot staden ikväll och kika i lite butiker och shopping gör ju allt bättre ;)

Likes

Comments

Med dessa bilder på mig vid de finaste blommorna jag sett och lite palmblad tackar jag nu godnatt. Har varit vaken sedan 03.00 imorse så nu är jag rätt så slutkörd. Men även fast vi bara låg vid stranden och poolen ett litet tag idag har det varit så härligt. Men nu är det dags att krypa till sängs. Och imorrn bitti får vi kika på frukostbuffén vilket jag är lite för exalterad för.. hehe

Likes

Comments

Just nu är klockan 12.49 i Lefkas, Grekland, när jag skrivet detta. Och hej förresten jag har startat upp min blogg igen som ni ser. Iallafall så landade jag och mamma här för kanske två timmar sedan och har inte gjort mer än att åka buss, titta på hotellrummet, bytt om till bikins och gått och satt oss för att käka lite lunch. Vi var rätt så hungriga i och med att vi åkte hemifrån 03.00 imorrse och inte ätit något annat än en halv macka var på arlanda. Så ni kan ju förstå glädjen när maten kommer in. Vi beställde in det bästa som finns, greksallad, tzatziki, och lite annat. Det är bland det bästa jag vet. Hade så brottom att äta att jag glömde fota, kom på det lite senare så därför är inte bilden så fin men vad gör det när man sitter i världens bästa land och har en hel vecka med sol och bad framför sig??

Likes

Comments