Precis som rubriken säger... I JUST HAD SEX
​Eller aa.. inte nu, nästan en vecka sen men det var fantastiskt!
Jag veeeet att detta är privat men jag kan inte hjälpa det. Det var det mest spännings fyllda och sexiga samlaget jag någonsin haft. HELT MAGISKT!
​ är du intresserad av det kan du fortsätta läsa, annars sluta nu.

​Det hela började med en middag med en okänd man...
Jag satt hemma och funderade på vad jag skulle hitta på till kvällen (Dottern var hemma hos sin pappa) när det plötsligt plingade till i inkorgen på en dejtingsida där jag gått med (Utan bild).
"Hej, jag vill inte ligga med dig men jag är hungrig och vill äta middag, vill du följa med?"
Utan att ha sett honom svarade jag ja och lämnade mitt tfn nummer varpå han ringde upp och vi bestämde plats och tid (en timme senare.)
Jag hade ingen tid att varken byta om eller fixa mig ordentligt men skit samma tänkte jag och sprang mot bussen.

Lång, sexig och otroligt charmig...
...Så stod han och väntade på mig när jag klev av bussen med ett stort leende. Av hans komplimanger och blicken att referera till tyckte han att jag också var väldigt snygg och ja.. jag älskar det. Vi började promenera mot vårat mål och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom in på restaurangen där han kände alla och vi satte oss ner lite avskilt. Med ett glas och god mat fortsatte samtalet och under hela tiden blev han mer och mer tilldragande på ett sätt jag aldrig känt förut. "Måste du hem nu?" Löd frågan när middagsstället gick mot stängning.

​Egentligen hade jag mycket att stå i hemma men jag kunde inte lämna honom!
Så vi bestämde oss för att gå och ta ett till glas någon stans. Vi gick förbi en bar som ingen utav oss kände men lite folk och en mysig atmosfär fick oss att gå in. Vi beställde in en flaska vin Vi pratade. Samtalen flög iväg och jag ville att det aldrig skulle ta slut. När vi gick utanför för att röka kysste han mig. Intensivt. Jag blev som galen.

Gemensam taxi
Efter att jag kom ut från ett toalett besök så satt han och småpratade med de vid bordet intill. Jag kunde inte hålla mig från att gå fram och kyssa hans nacke och viska sensuellt. Tiden gick mot stängning och jag (Vid det här tillfället hade vi druckit två flaskor vin och jag är dålig med alkohol) hör mig själv säga "Jag har aldrig varit såhär attraherad av någon. Jag vill slita hem dig och göra sjuka, äckliga saker med dig. Men det går inte förens om några dagar (ett uttryck för att jag hade mens) Men herregud vad jag vill ha dig." Han svarade typ att han struntade i blod och så ringde han en taxi som tog oss till ett hotell.

​Hur jag kom in till hotell rummet har jag inget minne utav
Men helt plötsligt stod vi där i hallen och slet av oss kläderna samtidigt som vi kysstes. Där och då fanns bara vi. Jag tog med honom in i badrummet, satte på duschen och ställde mig på knä. "Har du provat på spy-sex?" Jag bara skakade på huvudet och gapade så att han skulle kunna tränga in så långt som möjligt för att ​komma åt kräkreflexen. Det tog inte lång tid innan hulkningarna började och snart spydde jag så fort han drog ut sin penis. Jag blev så fruktansvärt upphetsad! (Hade aldrig trott det).

​När det var dags för sängen...
...lades det ut en handduk och han tog mig på alla tänkbara sätt och jag har aldrig skrikit så högt av njutning.. 
När allt var klart somnade vi inslingrade i varandra och sov... iaf 3 timmar. Jag hade som sagt mycket att ​stå i så hade bråttom iväg på morgonen. När jag vaknade så såg han dock så JÄVLA SEXIG ut så jag kunde inte hålla mig ifrån att gå ner på honom. Älskar att suga av och när han snart fyllde min mun kändes allt så rätt.

​Jag såg ut som en katastrof
Jag vinglade därifrån, fortfarande full som en kastrull och med en lätt känsla av förälskelse. Vilken man.. En bättre "Walk of shame" får jag nog aldrig uppleva. Efter helgen ses vi igen och jag räknar minuter​

Pussar!
Keddiz​​​​​​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har jag för höga krav?

Jag tycker verkligen inte att jag har för höga krav på en partner, det är basic saker som jag tror att de flesta tycker är rimligt men det tycks inte finnas en enda kille som uppfyller allt detta. 

Mina krav på en partner:

Han ska inte ha varit gift eller ha barn.
​Nytt på listan efter det här förhållandet

​Ordnat liv
Jobb, bostad, körkort och inte en massa lån/avbetalningar

​Vara relativt attraktiv
Han behöver inte se ut som Ken (Barbie) men se så pass bra ut att man tänder på honom

​Tycka att jag är VÄLDIGT attraktiv
Vore synd annars

​Vara bra med barn och vilja skaffa familj
Dels för min dotters skull och sedan så vill jag ha fler barn, SNART!

​Acceptera Gud
Han behöver inte vara djupt religiös men han måste kunna acceptera min tro med allt vad det innebär (B.l.a. giftemål i kyrka och barnadop) 

​Säker i sig själv
Otroligt oattraktivt med män som har dåligt självförtroende

​Inte svartsjuk
Inte p.g.a. kläder, smink eller att man har vänskapsrelationer med andra könet. Dessutom blir jag aldrig svartsjuk så jag tycker inte att det vore helt orimligt.


​Är det för mycket? Jag tycker verkligen inte det men jag kanske har fel? Blir knasig, VART ÄR DU??

Likes

Comments

Det värsta (och bästa) är att mitt samvete inte tynger mig..​

Killen har på senaste tid blivit mer och mer hotfull, ser inte längre sina egna brister osv osv så jag hade planerat att idag (söndag) avsluta våran relation. När hans bra egenskaper täcks av dubbelt så många (och värre) dåliga egenskaper är det faktiskt dags. Men så igår dök HAN upp, den enda killen jag någonsin varit upp över öronen förälskad i och aldrig riktigt kommit över

Vi är inte som de andra

Klychornas klycha, I know men... Vi ingick aldrig i något kärleksförhållande men allt fanns där, vi sågs några månader, hördes inte på nästan ett år och ja så har det fortsatt.. Men igår när han log förstod jag varför han är den enda som har fått mig att känna så.. Han känner mig på ett sätt som ingen annan någonsin kommer att kunna lära sig men faktumet kvarstår.. Kommer han någonsin vilja ha ett förhållande med mig?

Detta måste få ett slut

Även om han inte vill ha mig på det sättet nu så kan det finnas en chans, om så bara en på miljonen att vi kommer att kunna ha en framtid tillsammans och jag har nu insett att sålänge den chansen finns kvar kan jag inte låta mig själv tycka om någon annan. Så nu måste jag göra slut med killen. IDAG. Men det är svårt och jag vet inte hur jag ska göra det, nog för att folk alltid kallat mig för känslokall men jag vill ändå inte kasta allt detta i hans ansikte.

Önska mig lycka till så uppdaterar jag snart

Pussar

Keddiz

Likes

Comments

Jag är ganska så intresserad av brott och straff. Varje gång det förs på tal kommer kommentaren någonstans, "Sverige har så dåliga straff" och vi kommer ju alla ihåg förra årets #sopigstraffskala (som visserligen hade ett annat mål) som fick folk att verkligen tända till och börja kräva högre straff.

NEJ!

Många verkar ha missuppfattat det här med straff. Straff är inte till för att samhället, brottsoffret eller dess anhöriga ska få ut någon form av hämnd utan straff är och skall alltid förbli för den kriminella. Målet är ju att inga brott ska begås och att alla ska kunna leva i harmoni med varandra (det är därför vi har lagar?!) och begår man ett brott är det ju uppenbarligen något som inte lirar. Därför behöver man se till vad som är den bästa rehabiliteringen för förövaren.

Men om det gäller någon nära mig då?

För mig spelar det ingen roll om det är någon nära mig eller om det är en främling som utsätts. Det finns inget som rättfärdigar hämnd. Jag står kvar i mitt ställningstagande. Straffet ska vara det som är de bästa för den som begår brottet. Hans synd är ingen annan än Guds uppgift att döma.


Pussar!

Keddiz

Likes

Comments

Gnäll, gnäll gnäll....

Men efter som att jag är lite anonym och du är duktig på att hålla hemlisar tänkte jag dela med mig.

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ett år, vilket också betyder att vi har skapat relationer till varandras barn. Vi båda har barn som bor hos oss varannan vecka och varannan vecka hos den andra föräldern (vi bor däremot inte tillsammans)

Jag var inte 18 när jag fick mitt barn och därför inte heller gift. Ska jag vara helt ärlig älskade jag honom nog aldrig men stannade så länge det gick för min dotters skull. Han däremot (min pojkvän som vi kan kalla för MX) var gift med sitt barns mamma i 6 år innan de skildes.

Till ämnet

Nyligen kom det fram att bara 1 månad innan vi träffades så tog det slut med en annan tjej som han efter "två veckors" relation också förlovade sig med. Jag lider inte utav svartsjuka men äktenskap är en ganska stor sak för mig (då också förlovning) och jag tror att det är speciellt, men med honom kommer det aldrig kunna bli det, han har varit där förut, inte en utan två gånger tidigare. Detta undanhöll han medvetet för mig och när jag frågade om det sa han: "Jag hade inte tänkt berätta det heller"

"Vilket svin!"
Ja, det tycker jag faktiskt. "Dumpa fanskapet!".. Jo men det är just det... Han har faktiskt hjälp mig med mycket, känner mig nästan i skuld till honom och dessutom så finns det två barn med i bilden. Samtidigt så drömmer jag om att vara någons första, ska jag hela livet gå och längta efter något jag aldrig kommer få eller lever jag i en drömvärld och borde växa upp och inse att disneykärlek inte existerar...

Galen kattkvinna
Nej tack!!
Jag ska vara helt ärlig, jag är också rädd, rädd för att om vi avslutar vår relation kommer jag aldrig träffa någon för mig, tänk om det inte finns någon som inte varit gift förut som vill gifta sig med en singelmorsa?


Vad är mest egoistiskt? att stanna med någon som aldrig kommer att kunna fylla upp ett stort tomrum eller att lämna honom för en dröm som kanske aldrig uppfylls?


Pussar!

Keddiz

Likes

Comments

"Ready or not, here I am!"

Första inlägget.. Jag känner att den här relationen kommer att växa lite snabbare om du har lite koll på vem jag är.

Jag är inte helt olik andra, jag hatar orättvisor och det jag önskar mig mest av allt är god hälsa och fred på jorden. Men det finns ju så mycket mer och därför får du en lista här av mig

 1. Antirasist och feminist
  (Jag har varken hår på benen, äter vagina till middag eller snusar utan jag tror bara på att alla ska få vara dem de vill vara och inte bli dömda efter sexualitet, hudfärg, klädstil o.s.v.)
 2. Har en åsikt om allt
  (Då menar jag allt, och jag har goda argument för alltihopa. Jag tycker om allt ifrån vilken förpackning colan bäst konsumeras i vid olika tillfällen till hur man ska ställa sig i Palestina-Israel konflikten)
 3. Skojare
  ​(Med humor kommer man långt, ibland lite för långt....)
 4. Bäst på låttexter
  (Första gången jag hör en låt fastnar texten, oavsett den är bra eller inte vilket resulterar i VÄLDIGT mycket falsksång)
 5. Matlagningspassionerad
  (Jag är i stort sett ganska talanglös men när det kommer till att kombinera smaker dominerar jag, därför kan du nog räkna med att det kommer att komma upp ett och annat recept på bloggen)
 6. Älskar min rumpa!
  (Har ingen förklaring till det.. Take it!)

Pussar!

Keddiz

Likes

Comments