Hej, hur mår ni?

Jag har tänkt på en sak länge, att börja göra videos på youtube. Tycker ni det låter som en bra idé och vad vill ni ha för videos isåfall?
T.ex storytime, vloggar, tags, hauls eller kanske nån video med min pojkvän Calle?
Kommentera gärna vad ni tycker.

Ha det så bra sålänge 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har nån av er mycket ångest? På t.ex kvällarna, dagarna, morgonen, nätter, hela tiden?
Jag själv har ångest på kvällarna, ibland på natten. Det får mig oftast svårt att sova, men det har vart på det här sättet så länge som jag kan minnas. Så det är inget nytt för mig. Det är ibland jag inte ångest, men det är väldigt sällan.

Vet du vad ångest är? Alla har olika ångest och över olika saker.
Jag t.ex har en ganska grov ångest. Det har hänt att jag har skärt mig, men inte mycket längre. För jag känner såhär....
ska jag sitta och skära mig för att nån annan har gjort mig ledsen och den vill se mig falla ner till botten?
Nej! Verkligen inte.
Hela ditt hjärta kan vara förstört jag vet, men det finns en liten del av dej som är hopp, lycka. Det är den delen som ska tillslut vinna.
På kvällarna och dagarna (ibland) så kan jag känna att det börjar spänna i mina käkar senare kan jag börja skaka och börja hacka mina tänder, det är då jag känner att min ångest är påväg. Ibland så försvinner den. Men mest på dag tid, kvällarna sällan. Jag kan börja se suddigt, må illa, gråta, smaken kan försvinna i munnen, huvudvärk osv.
Jag brukar inte göra övningar för att försöka få bort min ångest, försöka kämpa bort den liksom.
Jag låter den komma och gå, inte så bra kanske.
Men den värsta ångesten var faktiskt inte för så länge sen, på dagen den här gången.
Vill inte gå in på detalj, för det är familjemedlemmar som läser det här.
Men jag var ledsen iallafall, skakade osv. Tillslut så spydde jag rakt ut och kunde inte stå på benen..jag var helt förstörd. Jag hade fått en ångestattack.
Det var bara den gången det var så grovt och jag hoppas den sista.
Men nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, möte imorgon på skolan tidigt. Om min skolgång, om jag ska byta skola och hur jag mår osånt. Men det kan vi ta i ett annat blogg inlägg. Tack för ni läste!!
Godnatt och puss på er ❤️Likes

Comments

3-12/2017

Aaa, nu är helgen slut....men nu blir det en ny vecka med nya möjligheter och nya tag.
I veckan på fredagen hade jag och min pojkvän tänkt att åka till Uppsala med några vänner och våran ultras grupp SN 17 för Vita hästen. Vita hästen är Norrköpings hockeylag för er som inte har koll på det, haha!
Imorgon ska jag till skolan och jag börjar 13.50 till 14.50 skönt med sovmorgon!!
Sedan ska jag till Calles pappa och käka mat, mysa och ha det trevligt. Senare på kvällen ska jag hänga me Calle till hans träning, spännande och se hur mycket Calle har utvecklas.
Hoppas ni också får en bra vecka.

Ett nytt inlägg kommer senare i veckan. Kram på er!!

Likes

Comments

30/11 2017

Hej alla, hoppas ni mår bra. Vad har ni hittat på idag? Själv har jag vart med min pojkvän Calle och vi gjorde inget speciellt vi låg mest i sängen, käkat pizza, myst osv. Vad hade ni tänkt att göra i helgen? Själv ska jag gå till skolan på morgonen, från 10.20 till 11.20. Nu kanske ni tänker ”hur kan du ha så kort scema?” jag har haft svårt i min skolgång och gått igenom många saker det senaste halvåret, vill inte gå in på detalj nu.
Efter skolan så ska jag möta Calle och åka hem till mig. Vi hade tänkt att bada i min pool, käka god mat, mysa och bara vara. För det är en månad imorgon.
Jag har tänkt på en sak...
Har nån av er varit så himla kär i en person i en lång period och känna samma kärlek som ni kände första gången ni träffade varann? Det känner jag för min pojkvän. Jag är lika kär som jag var för två år sen. Ni kanske vet att vi var tillsammans för ungefär ett halvår sen också? I somras gjorde vi slut tyvärr, vill inte ta upp varför. Men det tog slut. Men jag är väldigt glad att vi hittade tillbaka till varandra och det blev en ny start. Här kommer lite bilder från gårdagen så ni kan få lära känna Calle lite också.
H
are bäst ❤️

Likes

Comments