Dagen efter begravningen.... usch vad jobbigt detta är. Tårarna bara rinner och det finns inget stopp. Jag är väldigt glad att ja har folk runt om kring mig nu 24/7, om jag behöver prata. Annars är jag en sån person som släpper ut alla känslor när jag är ensam, skönast då. Men att bara veta att jag har någon i närheten är skönt.

Begravningen igår va super fin men oxå väldigt tung, farmor hade varit så glad, rosa blommor, precis som hon ville ha det. Jag älskar dig farmor, och jag vet att du alltid är med oss. Du har det bra där du är nu <3
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det 17 maj, alltså Norges nationaldag, ännu en dag som påminner om farmor. Hon brukade alltid ringa och gratulera med dagen. Men nu är det jag som kollar upp mot himlen och säger gratulera med dagen bästa farmor. Jag vet att du kollar ner på dina barn, barnbarn, barnbarnbarn. Idag är ett ljus tänt för dig hos mig, man får inte ha tända ljus här men det skiter jag i.Likes

Comments

Allt går framåt nu, jag har skaffat mig ett busskort så jag ofta kan ta bussen till Alingsås för att träffa Whilma oftare. Jag går seriöst sönder när jag inte kan träffa henne. Men tack vare busskort så kommer jag att åka till Alingsås varannan/varje helg tills jag får en lägenhet. Jag har inte hört något nytt om det än, de senaste jag hörde va att jag är nummer 3 i kön, snälla låt detta gå fort...

I onsdags hämtade jag Whilma på hennes skola, kul och få se den nya skolan hon går på. Och hon sa till mig att hon trivs så bra där, då känns de bra i mammahjärtat. Sedan åkte vi till en lekplats för att leka av oss lite. Sedan köpte vi med oss fika och gick hem till Camilla för att fika. Vi hade en jätte mysig dag, och mer såna kommer det att bli :)


Likes

Comments

Mötet i fredags gick bra, men mycket om lägenhet fick jag inte reda på. Bara att jag ligger på plats nummer 3. Det kan gå snabbt men kan oxå ta lång tid. Ni får hålla tummarna åt mig att detta går snabbt.

I helgen har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt, stor städat lägenheten hann jag med oxå, både i fredags och idag. Jag har varit så otroligt trött det senaste, så har inte orkat göra något. Men nu är jag på banan igen.

Annars då? Jo ja mår riktigt bra nu, mycket roligt som händer fram över nu. Så april månad kommer bli grym. Plus att jag blir hela 26 år nu i april, japp, grym månad detta kommer bli.

Vem kan inte hålla med mig om att det är otroligt gött nu när våren är här, i Grästorp kvittrar fåglarna ordentligt och solen lysser fram till halv 8-8 på kvällen. Bara det får en att må så otroligt bra.

Det känns som mitt liv är som ett pussel. Bitar börjar falla på plats mer och mer, det är bara dom där svåra pussel bitarna som ska dit, och en av dom är lägenhet i Alingsås.

Likes

Comments

Fy vad mina mediciner inte är bra för mig, jag sover dygnet runt. Men på fredag ska jag på möte med kommunen, min läkare och massa mer. Då ska jag ta upp det här med medicinerna. För detta funkar inte. Jag orkar inte med något alls.

Som sagt, på fredag ska jag på möte. Jag hoppas verkligen jag får positiva besked då. Ang, lägenhet. Jag får ren panik här ute, har varit här ett helt jävla år nu. Men hade jag haft en lägenhet i alingsås nu så hade jag aldrig varit här så länge, men jag har ju inget att komma hem till, ångrar så mycket ibland att jag sa upp min lägenhet. Hade jag haft kvar den så hade jag inte varit här idag. Men som sagt, JAG får hoppas på bra besked på fredag. Skönt att pappa ska va med.

Nä nu ska jag gå och lägga mig igen,
Godnatt, sov så gött...


Likes

Comments

Ååååååååååh jag är så jävla glad idag. Idag kl 10 släpptes biljetterna till Rocket Tour med Miriam Bryant. Kl 10 satt jag redo vid datan för att få köpt en biljett, så jävla glad är jag nu. Detta kommer bli så sjukt skoj, äntligen drar det igång igen. Det är långt kvar dock men att ha biljetten framför sig ger mig sån lycka. Detta kommer bli så skoj.


​Idag var jag i Alingsås en sväng, va på möte, det gick bra. Min läkare gjorde lite medicin ändringar då de behövs just nu. Annars har jag en grym dag idag. Och nu är det inte långt kvar tills min älskling kommer hit. Åh vad jag längtar! <3

Likes

Comments

Först vill jag säga tack till alla ni fina som har skrivit till mig efter de senaste inlägget ❤️

Idag har de varit en dag med mycket tårar och funderingar. Tårar över att jag är där jag är, och massa funderingar hur jag kunde låta detta gå så långt.

Idag har jag haft läkarbesök, de fick okej men tufft va de. Jag är här pga en anledning och det är för att jag inte längre kan äta och dricka. Så vårt samtal idag pratades mycket om just det. Hon ville att jag skulle försöka äta lite och ofta och jag lovade att försöka. Fina Liv va även här på besök, åh vad jag har saknat dig ❤️

På onsdag får jag besök. Då får ja äntligen mitt bolltäcke och min data. Så går tiden lite snabbare oxå när man får besök! Det är två nära från personalen där jag bor. I ett annat inlägg ska jag berätta lite mer om min relation till dessa två som kommer.

Nu har jag precis tagit min kvällscigg och ska nu försöka sova lite. Hoppas ni mår bra 😘

Likes

Comments

GÖR ALDRIG SOM JAG!!! Kommer inte gå in för djupt nu, men allt började för ca 6 månader sedan, jag fick nog och ville gå ner i vikt. Jag började med att gå promenader varje dag. Men att minska på maten och sluta med godiset va en svårare del. Jag hade/har sån press på mig själv att gå ner i vikt.

Den 3 januari fick jag en tid hos en dietist, hon skulle hjälpa mig med att lägga om kosten, ge träningsschema och väga mig 1 gång i månaden. Hur som helst, ja gick dit den 3:e och vägde mig. De va ingen vacker syn men jag blev så jäkla taggad på att fixa detta, ja skulle bara ner i vikt.

När jag kom hem från dietisten gick ja ut på en promenad de första jag gjorde. Sen minska ja även maten, tog bort alla sötsaker. Dag två åt jag knappt något alls, tog en liten potatis och en liten köttbit. Och värre blev de. Vet ni varför ja verkligen kunde börja äta lite, de va för att nästa träff med dietisten ha ett mål att INTE ha gått upp något. Jag skulle alltså stå på samma siffra, och hade jag gått ner något så va de bara en bonus. Men ja fick sån press att jag skulle ha gått ner till nästa besök som är den 31:e. Portionerna blev mindre och mindre. Tillslut fick/får jag inte i mig någon mat alls längre. Idag har jag varit utan mat i tio dagar. Jag får inte i mig något. Men personalen säger att ja måste få i mig vätska.

I torsdags kom ambulansen hem till mig, dom kolla blodtryck m.m på mig för personalen blev så oroliga då jag inte rörde mig från sängen. Blodtrycket va väldigt lågt. Medans jag låg i sängen och allt snurra så hörde ja att en av ambulanspersonalen sa att dom skulle köra mig till sjukhuset kommande dag. Så på fredagen åkte jag till min öppenvård för att träffa min läkare. Han sa massa saker men bland annat sa han att han skulle skriva en remiss till sjukhuset i Borås. Så de va bara för mig att sätta sig i bilen och åka.

När jag kom in på en avdelning kolla dom längd, blodtryck, något annat tryck och min vikt. Oj vad jag hade gått ner på bara några dagar. Och PÅ HELST FEL SÄTT.

Detta har gått så långt att jag inte längre kan äta och knappt dricka. Och jag förstår nu personalens oro där jag bor att dom va och är oroliga för mig. Detta har alltså gått för långt. Tack vare att jag tänkt så mycket på min vikt.

Till ER som läser detta, gör ALDRIG som jag. Ska du gå ner i vikt gör de på rätt sätt. Annars kommer du bli sjuk, precis som jag. Imon ska jag träffa läkare, undrar vad han kommer säga!!

PRESSA ALDRIG DIG SJÄLV, VA RÄDD OM DIT LIV OCH DIN HÄLSA. Det har jag lärt mig nu! ⭐️

Likes

Comments

Idag har jag varit i Vara hos min dietist. Jag behöver hjälp med vikten och jag blir så taggad av att vara där. Jag ska fan klara detta nu, idag börjar min resa till ett hälsosammare liv. Jag vägde mig och kollade mitt bmi, så jag ska dit om 4 veckor igen, då blir det vägning igen.

Likes

Comments

Whilma är helt galen i Marcus och Martinus!
Hela helgen har hon gått och sjungit!
Mitt älskade hjärta ♥

Likes

Comments