View tracker

Först vill jag säga tack till alla ni fina som har skrivit till mig efter de senaste inlägget ❤️

Idag har de varit en dag med mycket tårar och funderingar. Tårar över att jag är där jag är, och massa funderingar hur jag kunde låta detta gå så långt.

Idag har jag haft läkarbesök, de fick okej men tufft va de. Jag är här pga en anledning och det är för att jag inte längre kan äta och dricka. Så vårt samtal idag pratades mycket om just det. Hon ville att jag skulle försöka äta lite och ofta och jag lovade att försöka. Fina Liv va även här på besök, åh vad jag har saknat dig ❤️

På onsdag får jag besök. Då får ja äntligen mitt bolltäcke och min data. Så går tiden lite snabbare oxå när man får besök! Det är två nära från personalen där jag bor. I ett annat inlägg ska jag berätta lite mer om min relation till dessa två som kommer.

Nu har jag precis tagit min kvällscigg och ska nu försöka sova lite. Hoppas ni mår bra 😘

Likes

Comments

GÖR ALDRIG SOM JAG!!! Kommer inte gå in för djupt nu, men allt började för ca 6 månader sedan, jag fick nog och ville gå ner i vikt. Jag började med att gå promenader varje dag. Men att minska på maten och sluta med godiset va en svårare del. Jag hade/har sån press på mig själv att gå ner i vikt.

Den 3 januari fick jag en tid hos en dietist, hon skulle hjälpa mig med att lägga om kosten, ge träningsschema och väga mig 1 gång i månaden. Hur som helst, ja gick dit den 3:e och vägde mig. De va ingen vacker syn men jag blev så jäkla taggad på att fixa detta, ja skulle bara ner i vikt.

När jag kom hem från dietisten gick ja ut på en promenad de första jag gjorde. Sen minska ja även maten, tog bort alla sötsaker. Dag två åt jag knappt något alls, tog en liten potatis och en liten köttbit. Och värre blev de. Vet ni varför ja verkligen kunde börja äta lite, de va för att nästa träff med dietisten ha ett mål att INTE ha gått upp något. Jag skulle alltså stå på samma siffra, och hade jag gått ner något så va de bara en bonus. Men ja fick sån press att jag skulle ha gått ner till nästa besök som är den 31:e. Portionerna blev mindre och mindre. Tillslut fick/får jag inte i mig någon mat alls längre. Idag har jag varit utan mat i tio dagar. Jag får inte i mig något. Men personalen säger att ja måste få i mig vätska.

I torsdags kom ambulansen hem till mig, dom kolla blodtryck m.m på mig för personalen blev så oroliga då jag inte rörde mig från sängen. Blodtrycket va väldigt lågt. Medans jag låg i sängen och allt snurra så hörde ja att en av ambulanspersonalen sa att dom skulle köra mig till sjukhuset kommande dag. Så på fredagen åkte jag till min öppenvård för att träffa min läkare. Han sa massa saker men bland annat sa han att han skulle skriva en remiss till sjukhuset i Borås. Så de va bara för mig att sätta sig i bilen och åka.

När jag kom in på en avdelning kolla dom längd, blodtryck, något annat tryck och min vikt. Oj vad jag hade gått ner på bara några dagar. Och PÅ HELST FEL SÄTT.

Detta har gått så långt att jag inte längre kan äta och knappt dricka. Och jag förstår nu personalens oro där jag bor att dom va och är oroliga för mig. Detta har alltså gått för långt. Tack vare att jag tänkt så mycket på min vikt.

Till ER som läser detta, gör ALDRIG som jag. Ska du gå ner i vikt gör de på rätt sätt. Annars kommer du bli sjuk, precis som jag. Imon ska jag träffa läkare, undrar vad han kommer säga!!

PRESSA ALDRIG DIG SJÄLV, VA RÄDD OM DIT LIV OCH DIN HÄLSA. Det har jag lärt mig nu! ⭐️

Likes

Comments

Idag har jag varit i Vara hos min dietist. Jag behöver hjälp med vikten och jag blir så taggad av att vara där. Jag ska fan klara detta nu, idag börjar min resa till ett hälsosammare liv. Jag vägde mig och kollade mitt bmi, så jag ska dit om 4 veckor igen, då blir det vägning igen.

Likes

Comments

Whilma är helt galen i Marcus och Martinus!
Hela helgen har hon gått och sjungit!
Mitt älskade hjärta ♥

Likes

Comments

Jävla tand säger jag bara, fyfan vilken tandvärk jag har. Har haft det länge nu, va hos tandläkaren men dom hitta inget hål eller något sådant. Va där idag igen, och dom tror att jag behöver en bitskena. Men idag slipade han ner tanden så får hoppas det kommer kännas bättre snart.

Nu är det inte många dagar kvar på 2016, hur ska jag sammanfatta detta året? Det har varit som en berg och dalbana. Kom ju till XXXXX i februari, jag minns inget från när jag kom hit men jag minns att jag mådde riktigt dåligt då. Sen har allt sakta men säkert blivit bättre och bättre. Idag mår jag riktigt bra, visst, jag kämpar vissa dagar men vem gör inte de? Alla har vi motgångar.

Jag är nu redo att flytta hem igen, står i kö till boende och de jag väntar på just nu är ett samtal där dom ska säga att jag blivit erbjuden ett boende i Alingsås. Fan va jag längtar, vill inte vara här mer nu. Vill hem. Vill va nära Whilma. Som tur är kommer hon och firar in det nya året med mig, vi ska ha det så mysigt.

Likes

Comments

Denna julen är Whilma tillsammans med sin pappa, så vi smygstartade lite och firade jul igår. Det va så mysigt att ha familjen samlad. God jul till er alla 🎅🏼

Whilmisen

Pappa förbereder maten

Fina Emilia

Alex och Markus

Markus, Emilia och Alex

Hjärtat

Tomten på besök

Whilma visar tomten vart toan finns.

Tack för en helt underbar jul !

Likes

Comments

Jag har gjort det igen, Jag har dröjt mig kvar, Det finns en gräns för nästan allt, Men för dig har jag gjort undantag

Jag har saknat en vän, En som tål det jag tål, Den enda som förstår varför, När jag går halv härifrån

Jag vill rymma till nått annat land, Jag har varit låst så många år, Men du vill känna dig på väg nånstans, Och inte bara härifrån

Den här gången är det jag som är tyst, Min röst hörs ingenstans, För när jag inte kan säga som det är, Säger jag ingenting alls

Du har varit sann, Jag har varit någon annan, Så om det känns som du förlorat, Så tänk att det var du som vann

Är jag argare nu, Förr så höll jag igen, Ja den du inte vill tro att jag är, Det är den jag är egentligen

Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar, Jag har känslor utan uppehåll, Jag har förlorat en tävling, Men vunnit ett val, Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.

Jag saknar dig mindre och mindre, Det kommer annat emellan och det är bra, Jag saknar dig mindre och mindre, Jag har glömt dig en vacker dag.

Jag kan sitta själv i parken, Tills solen har ändrat färgen i mitt hår, Jag kan offra allt jag har för ingenting, Jag sträcker mig så långt det går, Men jag behöver dig kom hit och rör om, Jag behöver nått att skriva om.

Melissa Horn

Likes

Comments

nånting krossas mot metall
någons skrik "jag hatar dig"
det e lite kallt i fönstret nu
men röken lugnar mig
kan inte sova om jag blundar vill jag sakna dig
det ligger ensamhet i luften
ingen saknar mig
gråa moln och gatuband?
önskar att nån srek åt mig
det är bara steg som ekar tomt i tunneln bakom mig
jag måste bort jag vill till havet
jag vill glömma dig
det ligger ensamhet i luften
ingen saknar mig

Bara älskar denna låten, Dannys version är ju bara så bra!

Likes

Comments

Åh så tråkigt 😞 nu är musikhjälpen slut för detta år. Men jävlar va pengar de blev, 49 003 745 KRONOR - DUBBELREKORD!! Så jävla bra gjort Sverige.

Jag har inte alls fått mycket sömn dom här dagarna då musikhjälpen varit igång. Så ikväll somnar jag nog snabbt. Håller på och kollar på den norska serien SKAM oxå, heeeeelt inne i den. Har tre avsnitt kvar på säsong 3. Ni måste bara se den.

Likes

Comments

Igår va en mysig dag. Vi åkte in till Göteborg och gick på Liseberg. Det va första gången för mig att gå på jul på Liseberg, och det va super mysigt. Efter några timmar gick vi och åt på Burger King, fan vad jag älskar deras hamburgare. MÖMS!!!!!

Jag har ju följt musikhjälpen 24/7 detta året, och jag har inte riktigt vetat vem Josefine ( Little Jinder ) är, första gången jag såg henne va i så mycket bättre och sen har ja vetat att de är en bra kompis till Miriam. Men jag tycker verkligen att hon gör ett kanon bra jobb, de gör självklart Kodjo och Pelle oxå, ni är grymma alla tre.

Igår när jag kom hem från Liseberg gick jag och la mig direkt, för kl 02:45 ringde klockan, då va de dax att sätta på musikhjälpen för att se på Miriam Bryant när hon va nattkompis med Josefine. Underbart va de. Kl 06:30 somnade jag igen. Så har varit ganska seg idag, men de får man ta ibland. Det va lätt värt att sitta uppe dom timmarna för att höra och se dom två tillsammans i buren.

Likes

Comments