Hey bloggen Nanna her.

I dag skal jeg skrive lidt om silvsikkerhed og om at stole noget mere på sig selv.

For noget tid siden blev jeg klippet og var ikke rigtig tilfreds så jeg prøvede at "gemme" det. Jeg var så bange for at man skulle se det og jeg ville ikke have at folk skulle røre mit hår. I dag for ca. 10 min. siden lagde jeg et billed på snapchat af mit hår og jeg føler mig meget lettet. I skal bare virkelig bare stole på jer selv og I skal ikke bekymre jer om hate kommentare, altså det er nemmere at sige det, end at gøre det.

Xoxo


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen Nanna her.
I dag skal jeg forklarer lidt om mig og min hverdag. Om mandagen laver jeg ikke så meget jeg går for det meste bare hjem og laver lidt på min collage, og høre mega fedt musik. Tirsdag går jeg til dans. Onsdag laver jeg heller ikke så meget jeg går nogen gange på UK. UK er lidt ligesom en klub det er bare for ældre og det er om aftenen. Torsdags laver jeg heller ikke så meget igen. Fredag laver jeg igen ikke rigtig noget, nogen gange går jeg i bio andre gange i Lyngby storcenter eller sammen med vennerne eller er jeg bare der hjemme og hygger.

XoXo

Likes

Comments

Hey bloggen

Vi er 3 piger på 12 år og hedder Amalie, Josefine og Nanna. Vi bor I Lyngby. Vi går I 6. klasse på en helt normal folkeskole. Vi alle tre elsker at danse, shoppe og drikke varm kakao, men hvem kan ikke lide varm kakao.

Vi kommer til at skrive om alt muligt f.eks vores hverdag.

Så følg med og se hvad der sker.

XoXo

Likes

Comments