Vad ska göras idag då? Jo det ska jag berätta. Dagens to-do list, eller vad man ska säga.

1: Åka ut till stallet och sköta om min sköthäst nu direkt efter skolan

2: Ta hand om mina egna hästar

3: Lägga in tvätten i byrån och garderoben

4: Försöka få klart matten

5: Ta det lugnt.

Just den femte punkten är nog den viktigaste just ni i mitt liv. Jag har varit så stressad på sistone eftersom jag har varit tvungen att plugga till prov, reda ut grejer med kompisar, jag har varit sjuk osv osv. Det har också varit väldigt väldigt många dödsfall inom släkten och familjen det här året och jag har fortfarande inte kommit över det än. Jag brukar ligga vaken om nätterna och gråta mig själv till sömns på grund av saknaden. Det är väldigt jobbigt och nu när provet är ute ur mitt liv så kanske jag äntligen kan få en chans att koppla av, det behövs verkligen. Det enda jag vill göra är att slänga mig på soffan, och pilla med mobilen. Eller ja, egentligen vill jag ut och gå. Långt, så långt att fötterna och benen gör ont. Så långt vill jag gå, i skogen. På okänd mark. Jag vill bara gå, utan plan. Men det går såklart inte. När jag kommer hem är det kolsvart ute. Ja redan när jag sitter på bussen på väg till stallet börjar det mörkna ute.

Jag gillar vintern i vanliga fall, jag tycker det är mysigt när det är mörkt, man ser den vita snön och julbelysningen. Men när det har regnat hela dagen är det inte lika mysigt! Då är det bara slaskigt, grått och trist. Det borde vara förbjudet med regn när det har kommit massor av fin och rolig snö!

Skäms på dig, väderguden!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag skrivit prov i NO:n, biologi. Det handlade om människokroppen och jag hade inte pluggat så jättemycket. Men betygen är ju trots allt redan satta, så egentligen spelar provet ingen större roll i betygen. Fick som vanligt hjärnsläpp när det kom till lilla kretsloppet, så jag skrev bara det och får försöka rädda betygen i biologi senare i vår.

Om jag fick betygsätta mitt prov skulle det nog hamna på ett D, men det är ju inte illa det heller. Jag hade ju såklart satsat mot ett högre betyg, i alla fall C, men det tror jag inte heller att jag kommer få. Biologi är inte mitt starkaste ämne direkt.

Hade matte första lektionen idag också! Vi hade betygssamtal så jag fick reda på mitt betyg. Har varken höjt eller sänkt mig, så jag ligger kvar på samma gamla nivå. När jag går ur nian vill jag i alla fall ha höjt betyget i matten med åtminstone en nivå så skulle jag vara mer än nöjd och stolt.

Men ja, igår var det ju lucia! Jag var dock hemma med feber och förkylning så jag missade luciatåget i skolan. Det gör ingenting om jag ska vara ärlig, haha! Lucia är ingenting jag direkt firar, kanske uppmärksammar lite med lussebullar eller något, men inte mer än så direkt. Jag lussar inte någonstans, som förut i typ mellan och lågstadiet. Då brukade vi lussa för föräldrarna och så.

Just det! Igår uppdaterade jag min spotifylista! Jag tog bort låtar jag alltid hoppar över, och lade till låtar jag tycker är bra. Så nu är den fräsch med nya bra låtar! Eller ja, nya och nya, vissa är lite äldre. Här nedanför kan jag skriva några av de nya låtarna!

rockstar - Post Malone och någon mer

Havana - Camila Cabello tror jag det stavas

New Rules - Dua Lipa

Colors - Halsey

Det var mer än så men jag orkar inte skriva dit de andra. Vissa är kanske inte så populära längre, men det innebär inte att de blir dåliga för det.

Antar att det var allt för den här gången, hoppas vi ses igen!

Bye bye


Likes

Comments

Svikers, synom till svikare. Enligt mig i alla fall.

Oh boy, jag har erfarenhet inom just ämnet "svikare".

Hade en vän, eller ja, jag är ju fortfarande vän med den personen, nämner inga namn men personen kallas för "Göran". Just i detta inlägg heter personen Göran, just det.

Göran och jag var jättebra vänner, ja till och med bästa vänner. Men jag vet inte om Göran är någon bra person att lita på, eftersom Göran hoppar så mycket mellan olika vänner, som jag inte gillar, och nej, jag bestämmer såklart inte vem Göran är med, Göran får vara med vem Göran än vill!

Men jag stör mig på att Göran ibland kallar mig för sin "allra bästa vän" och andra dagen är jag bara en bekant.

Göran kanske inte är en precis svikare, men jag vet inte, jag tycker i alla fall det är tråkigt att inte veta hur man ska uppföra sig runt Göran eftersom man ena dagen är Görans bästa kompis och andra bara en nära bekant.

Fake, plastic, idiot, bitch. Sådant är saker jag fått höra under mina 13 levnadsår. Inte från Göran, men från en person som var min allra bästa vän förut!

Sådana ord ska man väl inte ens kunna i typ, 5:an, 6:an? Eller?

Eller?

Jag vet inte, känns som jag bara ville skriva av mig lite grann.

Tack och hej vegansk leverpastej!

Likes

Comments

Hej på er (igen)!

Jag vet ju inte vilken klass ni går i, jag själv går i 8b men ni kanske är yngre/äldre eller kanske jämnåriga, vad vet jag.

Jag tänkte i alla fall skriva lite vad jag gör i de olika ämnena nu, ni kanske bryr er, probably not, men det är min blogg, och då får jag skriva vad fan jag vill :)

SV Bloggar och grammatik. Vi har grammatikprov nu nästa vecka så jag borde nog börja plugga. Bloggarna har vi ett google dokument men jag och en kompis valde att starta en riktig istället.

SO: Media! Vi har SO nu efter rasten och då skriver vi en uppsats där man svarar på massa frågor. Man kan välja att skriva i flytande text, men jag vill hellre svara på bestämda frågor när det gäller ett så'nt här ämne.

NO: Biologi... Vi jobbar med typ hjärta, hjärna, lungor osv. Jag tror vi ska börja med sexualkunskap efter jullovet...

BL/SL: Vi har bild några gånger i veckan och då gör vi helt olika saker. I bilden första gången har vi precis avslutat vårat arbete med mönster och i den andra bildlektionen jobbar vi med tatueringar. Vi ska ha slöjd snart.

MA: Vi hade matteprov förra veckan och vi fick ju tillbaka de i måndags. Vi har precis börjat med ett nytt kapitel, 3, och jag hoppas det kommer gå bra. Jag har dyskalkyli så jag är ju inget smartskaft direkt, men jag är bra på andra saker.

MS: Jag har franska som moderna språk, och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är knepigt med alla verb, böjningar och konstiga stavelser men jag har ett C i det så jag är ju inte helt värdelös, även fast jag tror jag kommer sänka till ett D i år.

ENG: Vi jobbar med restauranger i smågrupper och ska "starta" en svensk restaurang i USA, så vi skapar menyer och så. Rätt kul faktiskt.

IDH: Vi har precis avslutat vårt arbete med dans, och nu tror jag vi ska börja med racketsporter tror jag det heter, typ badminton.

Tror det var allt haha!

Ses nästa gång! <3


Likes

Comments

​Hej på er! Jag tror jag fått upp bloggen nu, jag har iaf x st följare och det är ju nice! 

I skrivande stund är klockan 09:11 och jag har svenska. inte mitt favoritämne men det är verkligen inte mitt "hatämne" för det är absolut matte, helt klart. 

Jag undrade lite vad ni vill se för grejor här på min blogg, även fast jag har det ABSOLUT fjolligaste namnet, typ någonsin. I swear, det kommer vara typ 1% beauty (varför känns det så töntigt att skriva det? Beauty, liksom... kom igen) och 99% allt annat haha. 

Jag tänkte uppdatera lite med mina hästar och så, lägga ut lite bilder och så från typ när jag rider och pysslar med dem. 

Men som sagt, skriv gärna i kommentarsfältet vad ni vill se här så får vi se vad det blir av det hela! 

Tjingeling på er

Likes

Comments

​Jag har en ny profilbild på denna blogg nu! 

Jag har tagit bilden själv, och den är inte tillåten att låna av någon utan mitt godkännande, och inte heller tillåten att redigera på något sätt. Om ni lånar den i alla fall: Ge cred!! 

Den föreställer min lilla ponnyskrutt Totte, i julas när han var en ren istället för en häst. Jag har två egna hästar och sköter om en på ridskolan jag rider på. 

Totte är ca 125cm i mankhöjd, så han är en B-ponny och absolut inte stor, men sjukt gullig, snäll och trevlig att rida på även fast jag är för stor för honom. 

Aja, allt jag tänkte säga var att det är min nya profilbild haha! 

Hare bra 

Likes

Comments

Jag tänkte prata lite om mina gamla bloggar!

Min allra första hette www.bloggizbla.blogspot.com (skittöntigt namn, i know) och den handlade om Star Stable. Jag spelade på min kassa skoldator som vägde lika mycket som ett kilo bly, screenade i spelet och skrev lite. Ibland var det bara små korta texter med en bild till, ibland var det rena bibeln. Jag såg inte hur många läsare min blogg hade, bara hur många visningar, och sist jag kollade hade jag 500, det är i alla fall vad jag minns.

Jag tyckte dock inte att blogspot var en bra sida att ha en blogg på, så jag bytte till weebly men laddade bara upp ett inlägg där jag skrev att jag hade en ny blogg haha.

Jag har dock tagit bort alla mina gamla bloggar, för att det är för pinsamt att de ligger ute... Men min blogg på weebly ligger tyvärr kvar då jag glömt lösenordet, om ni vill in och kolla så heter den www.feliciadarklee.weebly.com men jag avråder er starkt att ni kollar där, om ni inte har en skämskudde i närheten...

Jag var typ 12 när jag skapade den och så blev det ett ynka inlägg på 5 rader.

Anyways, idag ska jag ut och shoppa julklappar med min kompis, och eventuellt följer två andra kompisar med, vi får se om den första kompisen tillåter det (hoppas inte det vart för förvirrande, haha!).

Nu när du läser detta har jag förmodligen publicerat min blogg, de förra två inläggen publicerade jag aldrig, utan sparade de bara.

Hoppas du vill fortsätta läsa!

Lots of love (guud vad klyschigt aja skitsamma) <3


Likes

Comments

Här är en get to know me tag, tänkte det kan vara ett bra första inlägg så lär ni känna mig lite bättre!

1: Vad är ditt fullständiga namn? Det går jag inte ut med.

2: Ålder? 13, fyller 14 i januari.

3: Född? 10 januari 2004.

4: Vart bor du? Hemlis :)

5: Vem bor du tillsammans med? Min familj förstås

6: Hus eller lägenhet? Hus.

7: Färg på huset/lägenheten? Rött!

8: Vilken klass går du i? Åttan.

9: Vilket år tar du studenten? 2021 eller 2022 tror jag

10: Jobb? Nepp :)

11: När går du upp på morgonen? Idag gick jag upp 06.00 för att hinna duscha, annars 06:35.

12: Många vänner? Nja, 10 st kanske.

13: Pojk/flickvän? Nej, jag är forever alone haha

14: Favoritlåt? Cry baby eller Mad hatter av Melanie Martinez! <3

15: Favoritmat? Pastaaaaaa

16: Favoritdryck? Typ äpplejuice haha

17: Favoritfärg? Beige, eller ljusrosa

18: Favoritstad? Rom!

19: Favoritland? Italien.

20: Favoritfilm? Star Wars eller Titanic <3

21: Favoritämne i skolan? Jag vet inte riktigt, ogillar typ alla men om jag måste välja så väljer jag bild.

22: Favoritgodis? Sura godisar eller choklad är ju life

23: Hund eller kattmänniska? Jag älskar båda, då jag har 1 hund och 4 katter hemma.

24: Vinter eller sommar? Vintern är min favoritårstid, dels för att jag fyller år då och dels för att den är allmänt fin

25: Ögonfärg? Blågråa!

26: Vilka serier tittar du på? Knappt några alls haha, men Unga mammor är bra, och Stranger Things.

27: Coca-Cola eller Pepsi? Gillar inte kolsyra, så äckligt!

28: Höger eller vänsterhänt? Högerhänt!

29: Vad gör dig ledsen? Typ allting

30: Vad gör dig glad? Djur, och att vara ensam typ #enstöring

31: Smeknamn? Apelsin haha

32: Hårfärg? Mörkare nyans av blont

33: Kändiscrush? Grayson Dolan haha <3

34: Vilka språk pratar du? Svenska, engelska, franska och italienska

35: Stjärntecken? Stenbock!

Det var allt för detta inlägg, förlåt för att det blev så långt haha, (ja jag överanvänder ordet haha) men jag hoppas ni vill fortsätta läsa, heeejdåå

Likes

Comments

Hej allihopa!! Jag har bestämt mig för att skapa en blogg, jag har haft en gammal blogg som inte blev så stor, men jag tyckte mest det var kul att skriva och ta bilder, även fast den mest handlade om Starstable, men nu är jag inte 10 längre så nu känner jag mig redo att ha en seriös istället.

Jag är absolut ingen fotograf, så bilderna lär väl inte vara de bästa men aja...

Mina kompisar startade varsin blogg för ett tag sen och den ena uppdaterar mer än den andra, och då kände jag "Varför inte?" och valde att också starta en, och då jag aldrig tidigare använt nouw så testar jag den och ser om den är bra.

Hoppas ni vill läsa! <3

Likes

Comments