Hejsa;))

Det her bliver så mit andet indlæg. I dag vil jeg bare lige fortælle, hvad der er sket siden det første indlæg og hvad der kommer til at ske.

Jeg har ikke rigtigt lavet så meget, ud over at jeg har haft emne dag (eller hvad man nu kalder det.) Det var en fed dag, vi havde blandet dansk og historie faget sammen, det var fedt, fordi det aldrig rigtigt blev kedelig ( det er nok også fordi, det er nogle af mine ynglings fag.)

Ellers har det bare været en normal uge, hvor jeg har været sammen med mine venner og har været til gymnastik. I dag har jeg også været til gymnastik, jeg synes det gik rigtig godt, da jeg sprang på banen, og så lavet vi styrke træning bagefter ( det var lidt hårdt) men ellers var det en god træning.

I dag får jeg også gæster, ellers skal jeg ikke rigtigt mere i denne her weekend. På lørdag tager jeg på skiferie, og kommer hjem lørdagen ugen efter. Jeg skal afsted sammen med min familie, og nogle venner. Vi har været på skiferie i mange år, der var vi i Sverige og Norge. Vi skal til Østrig, der var vi også sidste år. Jeg skal stå på ski, og så måske de sidste par dage på snowboard. Jeg har stået på Snowboard før og savner det.

Det var ellers det jeg vil fortælle jer, håber i får en forsåt god weekend, vi ses i mit næste indlæg;))

K.H Katrine

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hejsa hvorfor er jeg?

Jeg har lavet denne blog, fordi at det er dansk lektie/ man kan komme op i eksamen i, at skulle kunne lave et blogindlæg. Men nok om det. På denne blog vil jeg skrive, om det jeg oplever i min hverdag og en masse andet, som måske ville interessere jer.

Lidt om mig: Jeg er en 13-årig pige, som går i 7 klasse. Jeg går til gymnastik og ridning. Jeg kommer fra Lolland, det fint nok her har jeg boet hele mit liv. Jeg kan godt lige McDonald og at være sammen med mine venner og familie. Jeg kan godt lide at rejse med min familie, som jeg gør tit, da vi godt kan lide at udforske verden.

k.h Katrine

Likes

Comments