KAYLA KRAUS
TIPS'N'Talk

Heysa sweethearts.

Min kæreste Mads og jeg var et smut forbi London for ca. 10 dage siden nu. I den "anledning" har jeg bikset en fin lille video sammen. Jeg håber i vil tage et kig, måske give den en thumbs up, eller evt. en kommentar med på vejen.

Enjoy - kisses, KK

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments


Mangler du inspiration til værelset? Så tjek disse super fede ting ud, og skab din egen cozy vibe. Jeg vil personligt sige, at duftelys eller generelt lys rundt omkring på værelset giver noget beroligende og behageligt. Så en pæn lysestage er da lige sagen! Jeg synes også, at en plante kan give noget ro inde i kroppen, og gøre det lidt mere ekstra hyggeligt på værelset. Take a look!

Knus, KK

Likes

Comments

Januar er skudt godt i gang, og det er kulden også. Jeg vil vise jer hvad mine januar must haves er, og hvordan jeg holder kulden ud på den pæneste måde.

I disse kolde måneder elsker jeg at bære rundt på turtlenecks. Jeg har mange forskellige, og de er seriøst herre behagelige. Jeg har fundet en fra Gina Tricot, som jeg også selv har, men de har mange andre farver inde på deres hjemmeside.

Jeg elsker støvler, og hvis det stod til mig kunne jeg rende rundt med støvler hele året rundt. Jeg har fundet nogle som jeg selv har, og nogle alternativer som jeg synes er super fine. Jeg har valgt tre par fra Billi Bi, da jeg synes Billi Bi laver nogle fede styles når det kommer til deres støvler. De er ikke bare super fede, kvaliteten er også i top, og så synes jeg personligt, at de er behagelige at gå rundt i. Jeg har et par som jeg har haft i 3 år nu, og jeg bruger dem stadig meget.

En god jakke er for mig vigtig i disse måneder. Jeg har masser af jakker, både trenchcoats, bomber Jackets, pels jakke, and you name it. Jeg har fundet nogle alternative som ligner nogle af mine egne, og så er de heller ikke så dyre ;-)

Når kulden har slået sig ned, så bliver mine hænder og ansigt tørt. Jeg bruger en fedtcreme fra Locobase, og den kan klart anbefales. Det jeg bruger til mit ansigt er en skintonic, af en art. Den er fra Chanel, og hedder Lotion Confort - jeg anvender den både morgen og aften. Den kan også klart anbefales.
Det får mig frem til handsker. Jeg bliver for det meste nødt til at bære rundt med handsker, så mine hænder kan blive mindst tørre som muligt. Jeg har selv nogle læderhandsker, og dem er jeg utrolig glad for. Jeg har fundet nogle super fine og feminine læderhandsker hvis du nu som mig lider af tørre hænder, eller hvis du bare vil se lidt ekstra elegant ud i vintervejret. 

Mange varme knus, KK

1.Billi Bi / 2. Clinique /3. Gina Tricot /4. New Look /5. Billi Bi /6. Billi Bi /7. Asos /8. Asos /9. NLY Trend /10. Pieces / 11.Chanel / 12.Asos /13. ALDO /14. NLY Trend

Likes

Comments