Ääääkskar mitt nya nattlinne från Lovetales.se super skönt och super snyggt!! Ni hittar de här! http://lovetales.se/shop/vikriti/

Likes

Comments

Likes

Comments

Glasögon: Ur&penn
Top: H&M
Byxor: H&M
Skor: Nike
Jacka: Chiquelle

Likes

Comments

Hello! Vaknar så sent nu för tiden! Blir bara värre och värre! Igår ställde jag larmet på 14:00! Drog och fixade fransarna vid 16 hos Bans fransar här i Linköping. Senare på kvällen åkte vi till Bråvalla. Förutom att jag var seg som ett as så var det faktiskt jävligt bra där!
Idag är det fredag, vaknade precis (!!!) får se vad som händer idag!

Likes

Comments

Bor du i Göteborg och vill göra naglarna? @nailsbymaliin ska ni gå till!

Likes

Comments

Hej alla goa! Förlåt för min dåliga uppdatering! Och för att jag inte svarat på frågestunden än! Men tänkte ju göra de i en video! Funderar på att göra de på youtube men jag behöver ju fixa lite grejer för de, och speciellt ett yt account!! Men snälla håll ut och säg vad ni tycker om idén!!

Likes

Comments

Fyfan va bra det känns att vara hemma i mitt älskade gbg! Sofia mötte upp mig igår vid bussen när jag kom sen stack vi till Rasmus där även Filippa var, skrattade non stop, de gör vi alltid. Älskade fantastiska vänner<3

Jag och Sofia sov över och vaknade tidigt idag, ändå kom jag inte hem förs en kl 1, har fixat mig och så nu och ska ut på möte! Puss!

Likes

Comments

Hej alla gullisar! Hoppas allt är bra med er! Idag åker jag hem till göteborg igen, så skönt, inte vart hemma på nästan 3 veckor! Ska bli tråkigt såklart att lämna Linköping o "A" men vi ses snart igen!

Angående frågestunden så tänkte jag svarat på den igår men min kompis tyckte jag skulle svara i en video, vad tycker ni om det? Isåfall gör jag det nu i veckan!

Likes

Comments