Vardag

Okej tänkte göra en snabb litet blogginlägg för att hjälpa alla som vill evolvera sina eevee's nu när gen 2 har kommit !!
för att få Umbreon och Espeon så finns samma namn trick som fans för gen 1 eevee's .

Här kommer en hel lista för namn knep.

Rainer = Vaporeon
Sparky = Jolteon
Pyro = Flareon
Tamao = Umbreon
Sakura =  Espeon

Namnen tillhör ägare till de olika pokemonen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Cosplay, Djur

Fick Icecreams batman costym idag.
Tyckte han blev riktigt stilig "@3@"
Han har även en pickatchu cosplay men den är han för fet för att få på sig helt . funderar på att skaffa eller göra flera roliga dräkter till honnom bara för skojs skull.
haha
Borde fortsätta med min bioshock cosplay men har inte riktigt den orken just nu.
Alex har möblerat om rummen så vårat cosplay rumm. Vilket är för tillfället en bomb zon .
I väntan på ork kan jag ta och berätta att jag har beställt lite roligt japansk mat/godis som jag tänkte testa. om det blir en video eller bara ett blogg inlägg har jag inte bestämt mig för änn. 

Likes

Comments

Vardag

Jag har kompisar som var serijösa problem av manliga stalkers.. men vad får jag .. fucking pokemon som stalkar mig?!

okej nu är ni säkert super förvirrade.
hur han en pokemon stalka dig ?
jo så här ligger det till.  Jag är ganska besatt i pokemon go och spelar det direkt jag går utanför dörren. Men det har funnits 1 pokemon som jag absolut inte har klarat av . tycker den är oerhört obehaglig och det är Mr.mime..
jag är också av uppfattningen att jag moste fånga varenda pokemon jag kan få tag på . kalla deh tvångs tankar men jag bara moste.
Men eftersom kompisarna i min omkrets menat på att den är inte relativt vanlig .. eller är mera ovanlig. inte många av dem hade lyckats få tag på den pokemonen eller om dem lyckades så gällde det att dem max hade lyckats få 1 eller 2 st .
så jag tänkte att då var det ju ingen fara med min sjuka rädsla för mr mime .
FEL .. super mycket fel ..

vart jag än går verkar det som en mr mime står bakom ett hörn och lurkar..
på bussen , på stan, hos läkaren ,i skogen , på vägen hem i mörkret... ni fattar .
Tillslut blev det sjukt hur många mr mime jag hela tiden fick. så jag frågade en kompis om hon upplevde samma sak .. men nej . hon hade verkligen försökt att få mr mime ett tag nu och hade bara lyckats få 2 st totalt ..
T.T

Likes

Comments

Cosplay

Har inte haft material nog att pyssla i dag , så det har varit en väldigt seg dag .
såg nyss fantastical beast and where to find them och den var super bra ! ska inte säga för mycket om det för att inse spoila (•⊙ω⊙•)
tror dock inte jag kommer cosplaya därifrån . hittade inte riktigt någon karaktär som föll mig för smaken ..

men på tal om harry potter temat kan jag berätta lite roligheter som har hänt mig angående min Hermione cosplay .
ヾ(@⌒▽⌒@)ノ

Jag har alltid velat cosplayat Hermione men hade inte orkat dra i hop en cosplay förens förra vintern .
vi skulle åka till london. Vi hade beställt biljetter till warner bros studios. sååå jag tyckte det var en perfect ide att ta med mig en hermioni cosplay dit för att passa på att ta lite bilder . Så jag slängde ihop en snabb och halvdan cosplay och vi drog till london . Det var en av det roligaste upplevelser jag har varit med om och jag är heeeeelllt kär i london (✪㉨✪)
vi åkte under jul vilket jag högt rekomenderar ! både för upplevelsen av london och warner bros. Dem hade helt förvandlat ''museumet'' om ni vill kalla det de . till en jul dröm. med snö , julpynt exetra .
Bilder under från första besöket

Så sen när jag kom hem så gick det ett tag efter jag publicerade bilderna så fick jag en förfrågan att vara med på mellan akten på Ncc. som Hermione . jag blev chockad eftersom jag inte riktigt hade gjort henne så seriöst men blev super glad . problemet var eftersom jag älskar london så mycket hade jag redan bokat en ny resa dit och till Harry potter museumet och skulle komma hem dagen innan jag skulle vara där ... ja jag är knäpp som drar till London 2 gånger på samma år .. har inte alls bra ställt men prioriterar bara annorlunda saker en vad dem flesta gör.Men i alla fall så som jag är så sa jag ja . ( ಠ◡ಠ )
att få cosplaya på scen inför en så stor publik hade jag drömt om ända sen jag började cosplaya . så jag satt nästan och grät en stund efter jag fått meddelandet. Jag är inte smal och har väldigt dåligt förtroende för min vikt pgv att jag gick kraftigt upp i vikt när jag skaffade p stav. så fattade inte varför jag blev frågad när det finns så många finnare cosplayare . (. ゚ー゚)
Jag passade på att förbättra min cosplay betydligt och vi drog i väg till london igen . För första gången stannade jag på ett ''lyxigt'' hotell. det var en dröm . vi fick frukost uppe på rummet och hela inredningen var helt fantastiskt
Portobello hotell hette hotellet . nåt jag rekommenderar !

det var bara jag och min kille och det var första gången jag hade åkt någonstans själv så att säga . men en super bra träning för min depression .
vi satte oss sen på bussen till harry potter. i denna buss hade dem en tv som dem visade första harry potter filmen på . super mysigt . den här gången på museumet var jag bättre beredd på att ta bilder med min cosplay och vi spenderade halva tiden där till att ta kort . vi stannade en stund för att fixa och beställde den berömda butter beeren och en butter beer glass .. vilken upplevelse ! det var det äkligaste jag någonsin hade smakat .. på riktigt! tänk dig en dryck som var blanding mellan söt söt läsk och jänka tuggumi . flyttandes ovan på hade dem haft på lite av glassen vi även smakade . smakerna var inte milda inte .. utan man kunde knappt få bort smaken ur munnen . men jag är glad att jag prövade . kanske inte för smaken , men för dem söta kopparna man fick behålla som glägett var i <('o'<)

Vi kom hem till Sverige helt slut . ont överallt . sovde en kort natt hemma innan vi tog tåget ner till linköping och tjeckade in på hotell där .
när vi kom till scenen för att träna så märkte jag alla tv kameror .. skulle detta visas på tv ?! Jaa men det är väll i alla fall bara i sverige .. men nej nej .. det visade sig att det sändes i hela Skandinavien då det var final för närcon nordic champion ship. där slog nervositeten till . men väll när man visste vad man skulle göra på scen lugnade man ned sig
( snabb note . för er som inte viste har jag gått teater gymnasium) så jag antar att instinkterna bara tog över .
väl när det var dags att gå upp på scen dagen efter var jag lugn . det ända problemet jag hade var att mina linser hade börjat torkna .. så om jag inte blinkade så åkte dem åt sidan så det såg ut som att jag var vindögd ..vilket var ett problem då vi hade en frys sen då vi skulle stå helt stilla . men tänkte ingen kommer ändå se om jag blinkar till . dem sitter så långt bort . bakom scenen hadde vi en duk där allt som filmades sändes live med någon minuts försening. jag tyckte allt gick helt okej på scenen men sen när vi kommer ner är den första blicken jag möter en stor närbild på mig där jag kämpar för att hålla linserna på plats samtidigt som jag inte försöker röra mig .
då hade dem somat in på just mig ! alla skrattade och gud vad jag skämdes . men det var kul. .hela teamet var underbara och alla var så skickliga
kram kram :) ☆(❁‿❁)☆
under finns mellan akten och den enda lilla selfien som hans ta med potter trion

Här är en liten länk till min fb sida <3
https://www.facebook.com/KawaiiWerewolf/

Likes

Comments

Djur

Man har alltid så jobbiga tankar på kvällarna.
"jag har gått upp i vikt.."
"vad finns bortom galaxen.. "
"är min katt verkligen en katt och inte Grinchen.."

I alla fall är detta ett av mina fulsöta djur .
Han heter icecream och vi skaffa honnom hösten 2016
Då jag nu har honnom som "assistans" katt i mina jobbiga deprisson stunder och även en av mina älskade cosplay partners ~ haha

Han är väldigt .. um .. speciell <3
Man kan alltid höra vart han är då han nöffar sig runt i lägenheten.
Låter mer som en liten gris och han älskar att gå runt och bara skrika för sig själv.
Han är smidig som en valross vilket gör att han inte alls kan ta sig graciöst runt som vanliga katter brukar utan snubblar och ramlar ofta ned från saker.
Men han är en söt kelgris och purrar så fort man tar upp honnom.

Han är våran egna lilla clown så honnom kommer ni nog att få se mycket av >(owo)>

Likes

Comments

Cosplay

Hej mitt riktiga namn är Melissa men går under cosplay alias Kawaiiwerewolf.(●´ω`●)

Jag älskar cosplay och har alltid drömt om att en dag få jobba med det på heltid.
Cosplay har jag hållit på med i MÅNGA år nu. Jag har både en engelsk fb sida jag lägger upp inlägg på och även en youtube kanal jag gör små cmv's på . Men tänkte att jag kunde ta och starta en liten blogg om ämnet . Där jag kan ta upp relevanta saker inom cosplay både i sverige och utanför . Här kommer ni även kunna följa mina projekt och historier.


Jag som många människor är inte perfekt och lider av svår depression. ( en note jag bara vill lägga till då det på verkar 90 % av mitt liv )
och om min grammatik inte är perfa är det pgv av dyslexi ,
första inlägget kanske inte så intressant men men ❀◕ ‿ ◕❀


cosplay ~ Hermione från harry potter
från london Harry potter museum

Likes

Comments

YouTube
KawaiiWerewolf