Idag gjorde jag efterrätter, jag hade verkligen inget bättre för mig så jag tog och gjorde nått och så blev det nått riktigt gott, jag ska kalla den för choklad el panda.

Man behöver :
VispGrädde ( så mycket du vill ha )
Choklad (som man har på glass )
Strössel
Jordgubbar
Bunke
Elvisp
Jag började med :
Hälla grädde i en bunke, sedan ta chokladen och bara hälla ner så mycket jag vela ha, sen vispa det tills det blir fast mjuk brun grädde, jag la bunken i kylen ( man behöver inte göra det ) efter 10 minuter tog jag ut den.
Jag tog fram koppar, sedan fyllde jag med den bruna mjuka grädden inte ända upp, sen tog jag chokladen och täckte grädden, tog en jordgubbe och la den på toppen, hällde lite choklad på jordgubben och sist lite strössel så då var den klar, choklad el panda ~


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

11 juni var det skolavslutning får oss på Engelska, sista chansen att säga hej då till 9:orna, de enda som får mig att känna mig som tryggast på skolan, kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov nu, man längtade så länge på sommaren för man hade höga förhoppningar men nu när det är väl sommar så känns det bara skumt och man vet knappt vad man ska göra. ^-^ det har ju bara börjat? Vi får se vad som nu ska hända.

Efter Skolavslutningen~
Efter så var det stolt och nykter den chansen var att kunna träffa alla runt i Gävleborg , otroligt roligt om jag får säga det själv, alla roliga små karuseller fanns där och det var trevligt att gå runt och ha kul med folk i furuvik men det fanns en sak nej utan en mening som stack som en kniv i mitt hjärta att höra min egen vän säga att jag inte är en bra vän, jag var nära på att börja gråta men jag bet i läppen och fortsatte framåt men smartis var den som kramade om mig och fick mig att känna mig trygg. Ace var där och var så Busy doing nothing at all nej men hon sjöng många låtar och tittade på mig och min vän, lät även oss att sjunga med, en helt okej dag om jag får säga det så.Här så kramas två underbara typer x)

Sovde över hos fina ElinAce ~

Likes

Comments

Alisons hemlighet.
Idag tänker jag börja skriva på Wattpad, jag kom nämligen på ett namn till min lilla intressanta berättelse men har inte börjat skriva dock, hmm vad sägs om. "Jag gick aldrig till Alisons begravning om jag skulle så hade jag nog förstört hela den ceremonin till minnet av henne " eller något sånt ? Ja vet inte riktigt. Men hoppas på att den
blir bra~


Likes

Comments

Det är nog mitt första inlägg och hoppas inte på att det blir den sista (:

Seremedy konsert 2014
Det kommer bli en konsert efter vår favorita band splittrades och just nu sitter man med biljetter till deras konsert och är så peppade för lördag 20:e september 2014 klockan 18:00!
Hur känner du dig?
Jag är både glad och förväntansfull, att stå framför de när de spelar igen för sista gången är som en otrolig fin känsla sååå mycket glädje och tårar<3
Hur har du tänkt att ta dig di
t?
Jag ska antingen ta tåget dit eller åka bil med min familj och sova över där på ett hotell.

Puss puss hope u like this inlägg
~

Likes

Comments