Så jag har ritat månadsbilder så länge jag kan komma ihåg, men de senaste månaderna har jag inte orkat sätta igång. Det innebär att jag nu har fyra på kö... Två av dem har jag redan börjat skissa på. En av dem är på Japan och 2p!Japan från Hetalia, den andra är på Light, från Death Note.

Så här började bilden på dubbel-Japan och efter någon timme såg den ut så här:

Sedan har vi bilden på Light, som än så länge ser så här galen ut:

Fler bilder kommer, både på de här när de är klara och på de två andra, som inte är påbörjade än. ^^

Vilket liv jag har. :D

Alex~

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

(Förbered er på ett långt inlägg)

Jaha, nu verkar det som att jag har en liten romans på gång med MAGE, som jag skrev om igår. Ifall du inte läste gårdagens inlägg kan jag berätta att det inte är i verkligheten, utan i ett spel som heter Legend Online.

Hursomhelst, igår kväll skrev MAGE till mig i privata chatten och frågade om jag hade Facebook. Jag länkade min fb till honom, för why not liksom, vi har skrivit i några dagar och så. Dessutom är MAGE inte svensk, utan han bor i Turkiet, så jag kommer förmodligen aldrig träffa honom.

Strax efteråt blev MAGE helt överlycklig. För att citera honom: "wowwww you good <3 you beautiful". Engelskan är inte den bästa, men han verkade ju gilla mitt utseende i alla fall.

När jag loggade in dagen efter hade han ändrat sin status till Undertaker <3 MAGE och döpt sin försteälva till Undertaker<3. För att återgälda den fina gesten, eller hur man nu säger, döpte jag min älva, som tidigare hetat Shirogane, till MAGE.

Vi skickade hjärtan fram och tillbaka hela dagen, han skyddade mig på slagfältet till den milda grad att msMe anmälde honom till KS och vi körde lagobygd, Prövningarnas torn och Härskarnas torn tillsammans med två andra turkar, PLAYERTÜRKEY och ThickHeaD.

Den sistnämnda händelsen blev intressant. För det första har jag aldrig gillat ThickHeaD innan, han slaktade mig alltid på slagfältet, men han var himla trevlig idag, så får väl omvärdera honom lite.

Slänger in ett par relevanta bilder. Ber även om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna, orkade inte print screena. XD

Här är alltså MAGE.

Och ThickHeaD.

Mage bestämmer att jag bara är hans när ThickHeaD skickar hjärtan. Det pågick ett tag...

MAGE är alltså en rätt så sotis kille vad det verkar. Oavsett om det är ThickHeaD, PLAYERTÜRKEY eller någon annan så är han väldigt .."beskyddande". Men det är ju kul att han gillar mig. ^^

Dock är han tillräckligt jelly som person för att bli svartsjuk till att jag döpte min älva till Shirogane. Han frågar direkt vem Shirogane är. Så det verkar som om jag får välja mellan MAGE och Shirogane här...

Här är en bild på MAGE som han skickade själv (för att skryta).

Och här är en bild på min älva, som egentligen heter Herdeanden Pan, även om jag nu döpte om honom till Shirogane.

(credit till Legend Online)

Visst ser han underbar ut? *-*

Hur som helst var MAGE säker på att Shirogane var typ min pojkvän och blev sur, tills jag förklarade att Shirogane är från animen Monochrome Factor.

See? Han är ju i och för sig superwow, så jag kan fatta att MAGE blev sotis... ;)

Så det verkar som att jag blir tvungen att välja. Blir det MAGE eller Shirogane? Med andra ord, MAGE eller anime? Och svaret är ju rätt självklart... ^^

Alex~

Likes

Comments

Så jag spelar ett onlinespel för tillfället. Det heter Legend och nej, det är inte League of Legends som så många har trott.

Jag spelar på den näst nyaste servern, S34. Jag spelar som magiker, för det verkade coolast, men tyvärr verkar det vara så att magiker har svårast att öka sin stridskraft. Å andra sidan hade jag inte velat vara krigare heller, inte med serverns toppkrigare Elaines som överman. Min stridskraft ligger på ungefär 23 000 för närvarande, medan hennes är på dryga 55 000. Lite skillnad, eh? Fast MAGE, toppmagikern, är ju inte heller att leka med. Vilken tur att MAGE och jag är kompisar då. ;)

Jag har precis utdelat det dödande slaget på världsbossen Brutala Demonormen och jag känner mig ganska häftig här. När skärmen lyser upp med meddelandet "[Undertaker] har utdelat det dödande slaget på världsbossen Stora Demonormen och belönas därför med 800,000 guld!" kan man ju inte känna sig bättre. Sedan säger hela <ETERNİTY> grattis till en och man bara känner hur kung man är.

Här är min kära hjälte, Undertaker. Jag märkte nu när jag tog bilden hur mycket jag måste jobba på mitt fysförsvar. Eftersom jag är magiker har jag inte så mycket naturligt ffsv utan jag måste bygga på det med teknologi, astreller och liknande. Sedan måste jag väl snart skaffa lite episk utrustning också. Hoppas MAGE tröttnar så jag kan bli toppmagiker. :3

Jag slänger in en bild på "riktiga" Undertaker nedanför. Han från Black Butler that is.

Rawr.

Alex~

Likes

Comments

Nu när jag har skaffat blogg igen har jag inget att skriva om... Det enda nämnvärda jag faktiskt har gjort idag är att läsa ut både Akechi Mitsuhides och Naoe Kanetsugus main storys i Sakura Amidst Chaos. Mer information/bilder/whatever kan nog komma imorn för jag blev sådär akut trött nu ^_^

Jo just det, jag la ut en bild på Instagram också!

Och jag skulle inte ha något emot att ni följer mig på Instagram heller, följ @_monster_mode_ och @undertakerforlife.

Den första är ny och kommer bli en lite mer personlig än den andra. Så följ nu direkt, no time to waste! ;з

~Alex

  • 10 Readers

Likes

Comments

Jag har haft många bloggar innan, men gett upp på dem typ direkt. Har haft några läsare, men inget exceptionellt direkt. Jag tänkte inte så mycket när jag skapade den här bloggen, ville bara ha någonstans att typ skriva av mig. Men vad skriver man egentligen om när man har en blogg?

Det finns alla möjliga sorters bloggar. Jag tänkte att jag kanske skulle starta en fitness-blogg, men sen kom jag på att jag hatar motion och älskar choklad... Mode och smink och sånt då? Nä, just det, har ju ingen smak och kan inte sminka mig... Inget verkade passa. Men sedan kom jag på det. Jag har mycket jag vill skriva om, alltifrån Sims och Legend, till cosplay och anime, till mitt obefintliga kärleksliv.

Det kan nog bli kul. Eller?

Alex~

  • 9 Readers

Likes

Comments

Har väntat i veckor och den är äntligen här! Min älskade fantastiska morotsorangea peruk. Färgen är ju bara helt wow *-* Kolla bara!

Sämst bild, men you see my point. Den känns helt underbar och jag blir alldeles lycklig, hade ju så himla låga förväntningar och sedan är kvalitén så fantastisk. Go Amazon!

Likes

Comments

HEJ. Det här är jag. Eller, det här är jag just nu. Ser ju inte alltid ut så här. Och just idag ser jag inte väldigt bra ut... MEN ett leende är det vackraste smycket enligt min mamma, sååå.

Vem är jag då? Jo, för det första så har jag så väldigt många gånger fått frågan om jag är tjej eller kille. Precis lika många gånger har jag försökt (och misslyckats) förstå varför det egentligen ska spela någon roll. Okej visst, jag kanske är ett potentiellt romantiskt intresse för dig och då kan jag ändå fatta varför du undrar, men herregud, jag är väl inte så populär. Eller? Men jag vet att människan är född nyfiken, så jag ska berätta. Jag är en tjej rent biologiskt, men det betyder inte att jag är är en tjej på riktigt. Jag föredrar oftast att vara kille, men jag är ändå könsneutral, så du kan kalla mig både "han" och "hon".

Men resten då? Tja, om du vill ha ett namn att kalla mig, så kalla mig då Alex. Jag är 15 år gammal och jag börjar gymnasiet om en vecka, kul för mig va? Jag bor i Kalmar, som ligger i sydöstra Sverige om du inte visste det innan, och jag har bott här i hela mitt liv. På fritiden spelar jag saxofon, tittar på anime, lägger ner onödigt mycket tid på cosplay och sover.

Jag tror det där var allt som är värt att veta om mig, för tillfället i alla fall. Puss hej leverpastej, jag återkommer snart. XD

Alex~

  • 10 Readers

Likes

Comments