Hej!

Nu kan det bli lite personligt.

Jag har inte blogat så mycket på sista tiden, dels för jobb men åxå för att jag har varit borta på hemlig ort för en större utredning av en hjärnskada jag fått när jag var liten och blev behandlad för min ALL akut lymfatisk leucemi dvs cancer... 

Just nu är det ganska jobbigt, men jag antar att man kan förlika sig med vetskapen om att inte vara som alla andra. Det har jag ju aldrig varit ;) 

men det börjar bli lite mycket nu. Först cancer; sen en massa biefekter som att stanna i växten, sprutor varje dag för bukspotkörteln, lungsjukdom, led och knä skador, och nu även en hjärnskada som jag ska försöka förlika mig med. 

Tar det aldrig slut? 

Men då tänker jag att det finns de som har det värre än vad jag har. De som vet vad de missar i livet, jag kan ju bara ana vad jag borde ha kunnat göra. Tänk att hamna i riulstol, jag kan ju faktiskt gå, stå och röra mig. 

Tänk + !!!! 

Kram kew.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En eloge till Killarna i ABF som spelade sig hela vägen till final i F-ROCK 2014! Grattis!!! Ni rockar!
Likes

CommentsSå länge kunde jag hålla mig borta 😝 men jag måste få blogga lite om min framtid. Från och med september kommer jag att bo i Stockholm lite opermanet ifs då jag har mina kimisar i HBG, men jag ska plugga till maskör HÄR wiho! =) Det ska bli så fruktansvärt skönt att få byta miljö! Jag är faktiskt ganska trött på HBG... Inte mina vänner så klart å absolut inte mina kimisar, men folket i denna stad är knäppa! eller de passar inte mina värderingar och smak iaf. Alla är likadana, ska ha samma jäkla tråkiga jeans ochsamma fula väska. hallååååå!!!! Gör ngt eget, ngt konstruktivt och galet som definierar DIG! Självklart får man låna idéer av andra som man gillar men man behöver ju inte kopiera rakt av! DERP! Å tyvär tror jag att folket i HBG är för rädda för att våga göra ngt eget. TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT! 

Så ja i September får jag lite ombytande miljö, = rejäl lättnad och ett nytt äventyr börjar. 😄 

Så nu säger jag god natt och önskar alla mina kawaiisar en trevlig start på den nya veckan i morgon. Puss.

Likes

Comments
Jag har så mycket på G just nu så min blogg får tyvärr ta lite paus. Jag lovar att komma tillbaka snart, bättre än någonsin. Men nu måste jag satsa på min bok och på mina makeup projekt

Jag tackar alla som läser min blogg ni är guld värda! lovar att vi ses snart igen! 

Puss.

Likes

Comments

I dag är jag verkligen vilse! Blä! Jag hatar sådana här dagar, allt blir fel å allt jag kan tänka på är negativa saker. Låt denna dagen ta slut nu! Å ge mig en ny dag snabbt som attans! Drar täcket över huvudet å hoppas på det bästa. Puss.


Likes

Comments

Hej!

Här är några bilder på Future wannabes kostymer, som jag själv har designat och skapat. De 4 antihjältarna är: Redrocker, Blackzero, Bluesky och Purplerain. deras nemisis är Dr.Goodbye. tanken med det hela var att man inte vet vem som är god och ond. Det beroe ju helt och hållet på  vems sida man står på, då det är sjukt svårt att vara objektiv och se allt från ett utomstående perspektiv när kaoset dtrabbar oss. Vi får helt enkelt förlita oss på vår magkännsla.

BlackzeroDr. GoodbyeLikes

Comments

Hej!

Här kommer lite backstage billder från inspelningen av pull this pin. Å nu när jag tittar på billderna så känner jag hur mycket glädje vi delade under inspelningen. Får du möjlihghet att göra ngt liknande, gör det! Å mitt röda hår! Herregud! 😘

Likes

Comments

För ca tre år sedan gjorde Future Wannabes (en kreativ grupp jag startade) ett nollbudgets projekt som vi kallade för dare to pull this pin. Det gick ut på att skapa en musikvideo som skulle inspirera till att skapa. Nedan är lite bilder från videon. 

Musiken är från MCR  na na na *19

För att se videon klicka HÄR

Likes

Comments

Hellu! Vilken mysig morgon! :) har ni haft en bra helg? Det har jag. I går Hade vi film marathon med fyra pirates filmer efter varandra. Superkul! I dag ska jag försöka hitta ett par solglasögon ... Då jag har slarvat bort mina favoriter :( buhu! Så nu önskar jag alla en perfekt söndag! Puss


Likes

Comments