Jeg tenkte å starte med en liten beskrivelse, slik at dere kan bli litt bedre kjent med jenta bak bloggen. Personlig er jeg veldig glad i slike innlegg med små punkt om en person, og føler dette er en fin måte og bli litt kjent med noen uten å måtte dele hele livshistorien.

18. Jeg er ei 18 år gammel jente fra Rogaland. 18 år og voksen? Skulle ønske jeg var 17 for alltid. Neida. Vil bare så gjerne være selvstendig, men ikke ha noe ansvar - skjønner dere problemet?

Skolegang. Jeg har nettopp fullført mitt andre år på medier og kommunikasjon. Året tok jeg på utveksling i England, og det var ekstremt lærerikt. Til høsten skal gå påbygging til generell studiekompetanse. Og planen etter det? Det vet jeg ikke.

Blogger. Jeg syntes det er utrolig interessant å lese andre blogger. Jeg vil gjerne lese om andres liv, tanker og drømmer, og hva denne personen brenner for. Hva som gjør oss til hvem vi er. Vi er jo levende historier alle sammen. Spessielt interessant syntes jeg det er å følge med blogger gjennom lengre perioder, gjerne blogger jeg leste for 4 år siden og se hvor de er nå, og hvordan de har utviklet seg. Jeg liker hvordan man får ta del i en annen persons liv, og se denne personen vokse. Lære av andres erfaringer, og se hvor valgene deres har ført dem. Bli inspirert. Jeg vet ikke jeg. Meningsløst vil jeg nå hvert fall ikke kalle det. Mine favorittbloggere for øyeblikket er Anniken Jørgensen, Sophie Elise, og Leandra. Geniale alle sammen. Jeg liker bloggere som tenker og tørr å stille spørsmål. .

Reise. Jeg er veldig glad i å reise, til tross for at jeg ikke har besøkt et imponerende antall land. Aldri vært i Syden for eksempel. Det er noe med å sette seg inn i kulturen til et land - i stedet for å hoppe fra land til land. Hjertet mitt er i England, og hjertet mitt er i Danmark. Det er disse landene jeg har tilbrakt mest tid i, bortsett fra Norge da. England har betydd mye for meg, i og med at jeg har bodd og gått på skole der en periode fikk jeg skikkelig satt meg inn i kulturen. Det er noe annet å se et land fra "innsiden" enn å oppleve det som turist. Jeg sitter igjen med veldig mange gode minner og erfaringer fra Englands-oppholdt, men det kan jeg fortelle mer om en annen gang.

Danmark derimot, det er en årlig greie. Jeg kommer fra en av de familiene som drar til Danmark en uke hver sommer, og det har vært fint. Ettersom det har vært en årlig greie helt siden jeg var liten, har det blitt en del turer opp gjennom årene, men jeg er fortsatt ikke lei. Unntaket er en periode da jeg var 13 - 14 år, og husker at folk på min alder fortalte om planene deres i sommerferien, at de skulle til Hellas, Kreta, Bulgaria etc, og om alle stedene de hadde vært. Alt jeg kunne skryte på meg var den årlige Danmarskturen og at jeg hadde vært i Sverige en gang da jeg 6 måneder, som jeg så klart ikke husker. Men hey, det gikk over, og jeg ville ikke byttet bort Danmarks-turene mine mot noe, fordi jeg har så uendelig mange gode minner fra det fine nabolandet vårt.

Perfeksjonist. Min desidert verste egenskap er at jeg er så himla perfeksjonist. Jeg er fryktelig dårlig på å fullføre ting, fordi jeg stiller så høye forventninger til resultatet at jeg ikke gidder prøve en gang. For eksempel - så har jeg brukt 5 dager på å fullføre dette innlegget, som lett kunne bli gjort på 20 minutter. Jeg bekymrer meg alt for masse for det som går eller kan gå galt, at jeg ikke setter pris på alt som går bra - og sånn bør det ikke være.

Fremtid. Fremtiden skremmer meg. Det er så mange ting jeg gjerne vil gjøre, men jeg har, som sagt ovenfor, ingen plan. Her kommer det med perfeksjonismen tilbake og slår meg i trynet - jeg er så redd for å velge feil.

Tusen takk for at du leste innlegget, og håper dere ble litt bedre kjent med meg! 

Likes

Comments