Instagram@katerintae

Instagram@katerintae

Blev så jäkla arg igår av olika anledningar ni som vet vet.

Likes

Comments

Ett jätte tack till de som har stått upp för mig. Jag vet inte hur jag har lyckats med detta men tack verkligen för de som har stått upp för mig o h gått emot strömmen. Er andra förstår jag mig inte på. I skolorna så får man ju faktiskt lära sig hur man ska vara och bete sig tex inte trycka ner andra inte mobba varandra etc etc
Jag kan skratta åt vissa saker men vissa saker har gått för långt. Så jag hoppas verkligen man kan respektera mer och visst jag har humor men nånting har stått fel till och blivit helt galet

Likes

Comments

Hur folk älskar att läggs sig i andras liv jag förstår att om man har en blogg så e det ju meningen så vill man ju att man ska läsa den för man väljer vad man skriver i den. Men att följa nåns liv utan att man själv vet eller vill är bara taskigt. Nu har jag nog förstått varför vissa vänder ryggen till mig. Tror jag har förstått hur min Syster har varit och spritt rykten. Jag vet tyvärr fortfarande inte hela sanningen jag hoppas någon vågar tala om det för mig.

Likes

Comments

Hej!

Även om jag vill ibland så kommer jag inte ifrån mitt musikintresse!

Är någon av er också sån? Kan vara väldigt irriterande ibland då texterna faktiskt påverkar en men det är bara så det är man attraheras av vissa artister eller viss sorts musik.

Likes

Comments

Att bo tillsammans med en kompis var inte riktigt min grej haha nu är man hemma hos Mami iaf och det är verkligen jätte skönt!
Får se vart livet tar mig sen! Längtar redan till Mallorca och det är inte ens Januari!
Det e bara att börja om med allt 🙂

Likes

Comments

Hej bloggen!

Fasttan gick sisådärt. Blev så otroligt hungrig haha och sugen på godsaker. Belönade mig själv med brownies efteråt ett helt paket också! Det blev gjort iaf. imorgon fortsätter jag ytterligare sex timmar pga av att jag glömde måndagen. Är helt övertygad om att det här kommer göra någon slags förändring i mitt liv. Vi tror på det omöjliga..

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni tycker min blogg är tillräckligt intressant trots att jag är kristen. Vi är inte så tråkiga som det verkar ;)

Är tacksam att åtminstone en läser min blogg :)

Likes

Comments