View tracker

Instagram@katerintae

Instagram@katerintae

Hej bloggen!

Fasttan gick sisådärt. Blev så otroligt hungrig haha och sugen på godsaker. Belönade mig själv med brownies efteråt ett helt paket också! Det blev gjort iaf. imorgon fortsätter jag ytterligare sex timmar pga av att jag glömde måndagen. Är helt övertygad om att det här kommer göra någon slags förändring i mitt liv. Vi tror på det omöjliga..

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni tycker min blogg är tillräckligt intressant trots att jag är kristen. Vi är inte så tråkiga som det verkar ;)

Är tacksam att åtminstone en läser min blogg :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Här hade Jag och min nuvarande sambo väldigt tråkigt och kom på den så kallde fot dansen! Den är några år gammal bara så att ni vet haha! att och bläddra igenom nästan hela min blogg igår så måste bjuda på den här igen. funderar även på att göra en comeback nu när vi ändå bor ihop haha.

Likes

Comments

View tracker

​Hej bloggen!

Tänkte berätta om vad som pågår i mitt liv just nu och det jag gör är att jag fastar tillsammans med fem tjejer till. Jag glömde bort det igår så jag började vid 15.00 idag. Så det vi gör är att vi inte äter på sex timmar egentligen from då vi vaknar och sedan fastar vi från sociala medier Jag har valt att fasta från IG och FB så har tagit bort de apparna. Jag personligen fastar för min vän S som sätts i mitt hjärta, självklart resten av tjejernas behov och min ekonomi. Jag behöver en förändring i min ekonomi och så här håller vi knäppa kristna på i slutändan är vi inte så knäppa trots allt om sanningen ska fram så är vi aktivare,friskare och har en extra glöd för livet. Innan jag blev kristen visste jag inte helt och hållet varför jag levde. Om du tycker att du går igenom jobbig grej efter jobbig grej testa Gud, testa att prata med honom när du är ensam. Nu är det dags att jobba lite här hemma med disken hehe

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Likes

Comments

HEJ!

Jag är så otroligt nöjd med var jag är i mitt liv. Det kanske ser dåligt ut i andras ögon men jag är så nöjd med denna tillvaron. Jag bor för första gången med min närmaste vän och Gud hade inte kunnat göra nåt bättre vid den här tiden av mitt liv. Jag funderade mycket på om det verkligen var rätt att lämna Stockholm och ja det var det faktiskt även om jag förmodligen inte kommer bo i Norrköping för alltid så är det här väldigt bra. Här kan jag andas utan att pressa mig själv. Jag älskar Stockholm och kommer förmodligen flytta tillbaka men jag är så glad att jag kom hit!

Snart ska jag och sambon kolla på film igen! :P

Likes

Comments

Hej bloggen!

Vet att det är sent men nattuggla som jag är så vill jag ändå skriva ett inlägg Idag/igår. Kom min kära sambo/fru hem. Jag sökte lite jobb ringde några samtal. Efter det hade hon redan hunnit förbereda en pasta sallad som vi har börjat äta mer och mer, sallader av olika slag så otroligt gott. Både hon och jag vill gå ner i vikt så vi äter rätt hälsosamt tills vi får våra pms ryck haha. Just nu har hon sitt ryck så vi åt Delicato bollar och ostbågar som efterrätt haha. Mitt mål nu är att gå ner det jag gick upp i helgen på 70 års festen.

För er som inte vet vem jag är så heter jag Katerin kallas Katy. Är en vildigt troende kvinna har dock inte varit i församlingen jag tillhör på väldigt länge pga av flytt och pga av att jag pressade mig själv till att leva upp till allt det predikades om. Är det Guds fel att jag kände press svar NEJ. Men jag kunde inte leva upp till det jag ville och började leva så som man inte bör när man arbetar i en kyrka för som är insatta vet att man inte bör öppna andliga portar när man har ansvar för vissa saker i kyrkan. jag försöker fortfarande hålla mig till det rätta och försöker att inte göra "fel" saker gör jag misstag ändå JA händer det att jag tar nån drink nån gång JA och för er som inte vet ifall det är okej inom den kristna tron att dricka svar ja men det får inte "ta över" dig. Du som tycker det är knäppt att tro på Gud jag förstår dig jag tyckte likadant innan jag fick min upplevelse med den heliga Anden. När man har fått det då vill man per automatik rätta sig till det som står i ordet. Lyckas man alltid nej men man fortsätter försöka.

Blev ett väldigt långt inlägg!

Nåt mer om mig jag har sökt jobb på mc donald haha :)

Likes

Comments

Hej bloggen!

Så fint väder idag ändå har jag bara hunnit gå upp och druckit min första kopp kaffe! Somna sent och vakna sent! gynnar inte en att vara nattuggla! Men nu är det som det är får slänga ihop lite ansökan hemifrån och skicka iväg istället. :)

En väldigt bra låt tipsar jag om idag!


Likes

Comments


Hade film​ den här kvällen med min kära roomie. Har flyttat in till henne och det är väldigt kul! Ny stad nya möjligheter. Gillar den här staden faktiskt väldigt mysig. Blir intressant och se hur länge jag stannar i den här staden är ju van vid att jag vill flytta hela tiden. Men blev en riktig myskväll med massage. Lördagen blev också rätt kul! Får se vad som händer i veckan :)

Likes

Comments