Header

En ny vecka har börjat och jag har så mycket som måste göras..

Jag började dagen med att ta Nikita på en promenad, att se henne leka och busa i höstens alla olika färger är så fint. Jag ska ta henne på en lång, lång skogspromenad och ta en massa bilder. Mina fina tös. Påbörjade därefter städning för att sedan sätta mig och plugga. Jag hade två ''testa dig själv'' att göra idag samt en massa att memorera, imorgon ska jag göra det skriftliga provet och i övermorgon är det dags för examinationen i denna kurs. Fast jag inte pluggat så fruktansvärt mycket så känner jag ändå att jag kan det. Kursen jag läser nu handlar om själva yrket som undersköterska, vad som ingår, om schemaplanering, rutiner, hygien och så vidare.. Ja, listan kan göras lång. Det jag menar är att jag jobbade ett bra tag på ett äldreboende här i närheten där jag bor så allt det jag läser om nu blir automatiskt tråkigt för det vet jag redan, haha. Nästa kurs blir Vård och Omsorgsarbete 2 och jag antar att det handlar om liknande grejer.

Som jag kanske redan har berättat så har jag och Emelie fixat ett Game Area i köket, haha så där har vi suttit och spelat League Of Legends typ halva kvällen. Vi spelade med Micke som bor en bit bort på samma väg, gick så jäkla bra! 33/6/48. Nu ikväll kom Martin på besök, Emelie var trött och somnade tidigt idag så nu sitter vi och spelar. Vi väntar på att få spela tillsammans med Kevin och hans kompis men Kevins dator strular..

​​Så det blir nog bara ett game till och sen intar jag liggposition. 
​Kudden kallar. Godnatt på er och ha en fin tisdag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag måste få dumpa min negativitet härinne.

Det är ingen hemlighet att jag har haft ett par tuffa månader. Istället för att gå framåt så känns det som om man tagit flera steg tillbaka. Jag behöver faktiskt ingen mer skit, jag kan vara utan och få må bra istället! Men nej så blir det inte för, för en stund sedan fick jag tråkig information angående jul. Jag kan inte gå in på det mer än så för en del saker tycker jag att man kan behålla för sig själv och jag är inte direkt den som cyber blottar någon men jag måste få skaka av mig negativiteten. Först blev jag förvånad, sedan arg och nu känner jag mig mest bara besviken och ledsen för såhär ska det inte vara. Och vad ska jag säga? Vad ska jag svara?

Nog om det! Dagen har gått undan och vi har nog allt fått lite gjort här hemma. Nu har jag, Micke och min roomie gjort i ordning köket så nu har vi även ett Game Area därinne. Vi är bara två stycken som bor här och vi sitter därför nästan aldrig i köket så istället för att ha matbord har vi fixat ett avlångt bord där våra datorer kan stå. Glada tjejer för nu har vi fått mer utrymme på våra rum samtidigt som vi kan sitta bredvid varandra och spela League Of Legends, kan det bli bättre eller? Ha en toppen lördag på er allihopa.

Likes

Comments

Min personliga vardag.

Det är fredag och vi kör på hemmakväll, varken jag eller min roomie är särskilt taggade för något.

Denna dagen har varit så otroligt slö.. Jag vaknade vid elva tiden med en hund på varje sida. Emelie hade åkt till skolan så då passar jag Gus åt henne. Jag satte igång med det vanliga, plocka undan sedan igår, diska, promenera hundarna och så vidare. Hundarna går bättre ihop nu vilket är en otrolig lättnad, Gus har ändå bott här ett tag nu. När Emelie kom hem hade hon en massa öl med sig, hon hade redan bestämt sig för att vi skulle dricka haha så jag gav med mig, blev dock bara några stycken. Vi vände min tv och la oss i min säng vilket resulterade i att vi somnade. Vid åtta tiden vaknade jag av att Martin knackade på dörren så nu sitter vi allihopa och chillar, har precis sett klart filmen som gick på TV3. Alltså jag orkar inte, mina ögonlock bara faller ner men jag orkar inte lägga mig nu för då vaknar jag jättetidigt... på en lördag, nej tack. Hoppas att ni allihopa har en toppenkväll. Var rädda om er och akta er för dom hotfulla clownerna.. Godnatt!

Likes

Comments

Min personliga vardag.

"Hey, why you acting like a stranger? I remember when I used to be your favorite, used to talk for hours up at the latest. It's funny how things change, I know I hate it. But I guess we can't escape it, that's life. And we both gotta face it, alright. Well, i'll smile just to fake it but tonight imma tell you how you made me. See, I can't ever move on, cause when i'm with him, I think of you. It feels wrong. I never been the type to sing these stupid love songs. But now every song that come on, I sing along. Cause i'm angry and i'm hurt, see I thought you were the best but you got me feeling worse. I feel it in my chest when i'm tryna find the words. I'm looking at the rest but I always put you first and that's the shit that make me mad cause it's given you the nerves to think you better, running with them bitches, saying that you fed up, forgetting all those times you were down, I kept your head up, forgetting about the lives that we always said we'd set up. But i'm straight, you know I got plenty boys hittin' my line and when you ask me how i'm doing, imma always say fine. Cause imma G you know, i'll keep a straight face. Why give you the satisfaction, put you back in your face. But I hate you, I hate you, hate you so much. Like when I think about you I feel sick in my gut. You pushed me to the point where I will never know love. Cause every boy I meet now I know I will never trust. I wish I never gave a fuck. I wish I never let you in. Cause now I hate the way I think. I should have kept you as a friend, but meanwhile all your homies tryna know me, see you were thinking you were good cause you broke me. Now you tryna claim dibs like you own me, tryna meet, tryna text, tryna phone me. What's wrong? Oh now you feeling lonely, I brushed you off and now you tryna hold me. But imma tell you exacly what I know, karma's a bitch,
I guess you shoulda loved the old me."

Likes

Comments

Lördag kväll och denna kvällen spenderar jag with me, myself and I.

Igår stack vi till Ängelholm, dels för att jag behövde komma bort hemifrån lite och för att träffa Kevin som är en gammal, gammal vän till mig. Vi skulle träffa honom och hans gäng, umgås och chilla. Innan vi tog bussen från Sjöbo stack vi inom Systembolaget så resan kändes kortare än den egentligen var, två timmar haha. Men vad gör man inte? Jag blev riktigt överraskad över hur fint och mysigt Ängelholm är, inte alls som jag trodde. Jag kan vara så dömande ibland, haha. Det var jättekul att träffa Kevin igen och på något sätt lyckades vi få med oss honon hem till lilla Vollsjö, vilket jag tyckte var riktigt kul. När vi kommit till Sjöbo var Dansken så snäll och skjutsade oss hem till Vollsjö. Väl hemma möttes vi av Micke och Martin som hade passat hundarna. Det slutade med att jag var vaken till typ klockan sex, fy sen vaknade jag igen lite över åtta för att Nikita behövde gå ut. Jag kröp såklart ner i sängen igen och låg där tills ett tiden. Kevin åkte tillbaks till Ängelholm vid ett men vi ses snart igen. När jag kommit hem blev det återigen en massa mys med Emelie.

Det låter kanske sjukt men att vara iväg en hel dag - för mig, är väldigt utmattande. Jag har varit så otroligt trött idag, både i själ och kropp. Som ni vet har jag haft perioder då jag stängt in mig i lägenheten, inte varit social på flera veckor ibland. När jag haft det så ett tag så blev det jobbigt att umgås med människor utanför ''mina ramar'', om ni förstår? Det är mycket för mig att ta in, jag kan ha svårt för att ta ögonkontakt och ibland att överhuvudtaget säga något vilket kan göra att folk uppfattar mig fel. Jag upplevs som kall, tråkig och ibland elak. Jag blir trött men fy, så roligt jag hade det i Ängelholm. Människorna som vi träffade i Ängelholm var sköna och lätta att snacka med så det var lugnt.

Jag fick även fruktanvärt tråkiga nyheter av min kära mamma idag, så pass att ögonen vattnades..
Jag kommer dock inte att uttala mig om det här ännu, lite väl känsligt.
Godnatt på er och tack för att ni titta in, puss.

Likes

Comments

Godkväll läsare, hoppas att ni mår bra och att ni haft en bra torsdag.
Jag vaknade med ett leende på läpparna idag, med tankarna på allt det positiva.


Jag mår bra idag. Det finns ingen bättre känsla än att kunna säga ''jag mår bra'' och mena orden istället för att behöva stå och försöka hålla masken. Jag borde egentligen inte ha en bra dag idag. Jag kollade igenom mina gamla instagram bilder som väckte oerhört dåliga minnen hos mig, just då ville jag försvinna ett tag. Men jag kommer alltid att stå på mig själv, allt det där är ett överstökat kapitel i mitt liv. Något som jag vill glömma. Men samtidigt så vill jag använda mina egna erfarenheter till att hjälpa andra, berätta om vissa händelser och kanske försöka hjälpa någon annan i sin sorg.

Emelie hade åkt till skolan när jag vaknade vid tio tiden så jag tog ut hundarna på promenad och påbörjade därefter dagens små sysslor så som att ta disken sedan igår, röja undan grejer och så vidare. Startade även en maskin tvätt då jag har tvättdag varje torsdag, skönt. När man bara tvättar åt sig själv så går det snabbt och smidigt. När jag var klar med städningen kom Emelie hem från skolan, vi tog en liten fika och bestämde oss sedan för att åka in till Sjöbo för att handla och käka kebab på La Mare. Jag passade även på att fånga lite pokémon under tiden, hahaha det finns inte så jättemånga i den lilla byn jag bor. Har jag några läsare som spelar pokémon? Efter Sjöbo rundan åkte vi hem där en killkompis mötte upp oss, jag fick åka med lite på hans moppe.. Sååå länge sedan jag satt på en moped sist. Tjuhoooo..

Nu ikväll har vi tagit det lugnt här hemma, Emelie gick och la sig för en stund sedan.
Jag hade tänkt ta en dusch men som klockan tickat iväg så orkar jag inte, tar det imorgon istället.
Sov gott allihopa och tack för titten, jag kommer med en ny uppdatering imorgon. Puss.

Likes

Comments

Min personliga vardag.

Hejsan allihopa, detta blev en lite sen uppdatering men vad gör det om hundra år? Man ska ju skriva när man har något på hjärtat. Ni kan ju titta in när som.

Måndagen har varit riktigt trög. Jag gick och la mig sent igår och imorse väckte Emelie mig klockan sex på morgonen för att berätta att elen hade gått. Jag orkade först inte reagera på det men kunde inte somna om heller. Jag blev orolig och irriterad. Klädde på mig för att titta på propparna samt kolla om grannarna hade el, det hade dom. Skumt tyckte jag så jag ringde till Martin för jag kan inte sånt där. Han försökte instruera mig men misslyckades, han själv skulle jobba så jag blev utan el i princip hela dagen. Jag hade vatten dock så det var skönt. Emelie åkte till skolan och jag fick äran att passa Gus åt henne under tiden. Hon har sköna skoltider och hundarna går bättre ihop så varför inte. Jag hade tänkt plugga men eftersom att elen var puff borta så sov jag från och till tills klockan blev tolv. Jag bara upp för att gå på toaletten, rasta hundarna och be Gus hålla käften. Därefter blev jag rastlös och började städa för fullt, köket fick den mesta omvårdnaden. Det behövdes verkligen, så nu är det snyggt och fräscht. När Emelie kom hem tog jag en paus för att kämpa i mig en bulle och lugna ner mig lite. Jag blev helt speedad av att inte ha någonting alls att göra. När Martin jobbat klart så kom han hit, var i lägenheten typ tre sekunder, tryckte på en jävla knapp och så var elen fan ta mig på igen! Förstår ni hur arg jag blev? Jag försökte till och från HELA DAGEN och förstod mig verkligen inte på det! Hela situationen blev pinsam liksom..

Nu ikväll har vi haft gäster, just nu ser jag Star Wars igen men det blev nog sängen snart. Min energi tar slut fort nu för tiden. Jag har ingen matlust alls och äter väldigt litet, dricker dock bra så hoppas att detta bara är en svacka annars får jag hålla koll på vågen. Jag hatar att ha det såhär men känner mig ändå maktlös, hungern finns inte och jag kan ju inte tvinga mig att svälja.. nog om det, ska se klart Star Wars och sen dejta kudden, puss och godnatt på er.

Likes

Comments

Min personliga vardag.

Det är lördag och här ska bara latas! Hoppas att ni allihopa hade en toppen fredag trots det taskiga vädret. Jag och Emelie fick besök så man kan väl säga att vi krökade lite. Nej, jag drack inte förstås, haha.

Idag vaknade jag av att min nacke typ knäckte till, jag skulle skaka på huvudet så kändes det som om någonting släppte i nacken, hahaha fy fan så ont det gjorde! Vilken underbar känsla att vakna på så sätt, haha. Folket här fick sig iallafall ett gott skratt, haha jo för visst blev jag väckt som vanligt! Det hade varit skönt att vakna upp av sig själv. Jag studerar ju på distans och sköter själv mina "tider" så det spelar faktiskt ingen roll om jag sover länge då och då. Nikita väcker mig när hon vill ut och annars ligger hon bara och sover hos mig, mysiga tjejen. Dock mindre kul att vakna upp med munnen full av fluffigt hår, hahaha.. Idag åt vi frukost, sen började jag städa för fy som här såg ut, öl burkar överallt och så vidare.. men sånt får man ta.

Jag tänkte spela lite League Of Legends senare så om någon vill vara med så skicka ett meddelande eller leta upp mig på facebook så löser vi det. Ha en fortsatt fin lördag och njut fan av vädret för såhär bra lär det inte fortsätta vara, puss.

Likes

Comments