View tracker

Min personliga vardag.

Det är söndag och precis så känns det också. Jag sov länge idag och har känt mig så otroligt trött hela dagen. Micke och Martin kom och drack morgonkaffe vilket alltid är lika trevligt. Jag har plockat undan, diskat sedan gårdagen och bara slappat i soffan. Idag är en sådan dag, I don't feel like doing shit today.

Imorgon är det måndag vilket innebär att jag måste plugga satan, har examen den 9e och jag måste klara det. Jag kommer även få hem ett brev från Skatteverket så jag kan få hämta mitt ID-kort. Tråkigt nog måste jag hämta det i Malmö.. Jag vägrar att åka dit ensam så jag har redan frågat Martin om han kan tänka sig att följa med och självklart ville han det. Nooog om det, ha en skön söndag allihopa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu var det ett tag sedan jag var här inne och gjorde något, visst har jag läst mina vänner och bekantas bloggar men min egen har stått orörd. I min senaste uppdatering skrev jag att bloggandet inte längre kändes givande och att jag tänkte lägga ner den tills nästa år. Men jag kan glatt meddela att jag har fått lusten att skriva åter. Så jag tänker ge det en till chans, jag har även fått stor uppmuntran att fortsätta. Tydligen så är jag inte jobbig som ibland skriver om ledsna perioder och om hur jag mår utan jag har faktiskt hjälpt andra människor. Och det värme att få höra. Ibland kändes det meningslöst att uppdatera bloggen men inte tänkte jag på att andra människor följer min vardag, tar åt sig av mina berättelser och kan relatera till mina känslor.

Den senaste tiden så har jag fokuserat på mina studier. Jag kände sälv hur mitt mående gjorde så att jag inte orkade med att plugga varje dag och det syntes ju i mina senaste betyg. Min regel: studera 12-5/6 beroende på vilken dag det är och det har gått bra, intresset börjar komma tillbaka även där. Jag är alldeles snart klar med uppdrag 4 i Vård och Omsorg och har bokat examination den 9e December så jag läser på. Allt för att klara det.

Jag har inte riktigt mer att berätta just nu, mer än att fråga er vad ni vill se mer av i min blogg?
Tack för att ni tittade in och ha en underbar helg allihopa.

Likes

Comments

View tracker

Tänk vad tiden går, det känns precis som att dagarna rullar förbi.
Som i en film, allting går så snabbt och man hinner inte med känns det som.

Jag har varit väldigt on and off här på bloggen men det har sin förklaring. Like always. Jag föll ner i en svacka för ett tag sedan och därför lägger jag nu all min energi på det mest nödvändiga. Jag har ju gjort några små uppdateringar då och då men ingenting som känts bra.. Ibland sätter jag mig ner för att blogga men jag vet aldrig vad jag ska skriva. Ibland skriver jag och tar sedan bort allting. Ibland kan jag sitta och bara titta, innan jag kommer till insikt och stänger ner Nouw. Det känns meningslöst. Att skriva av mig hjälpte förr, inte längre.

Just nu försöker jag mest bara ta mig igenom dagarna, plugga ikapp mig. Jag har hamnat efter och det är väl inget konstigt med det egentligen men.. Jag vill så gärna klara av min utbildning och det ska jag också! Att studera på distans må vara bra men jag känner mig ensam och jag isolerar mig själv till tider. Jag har i över ett år funderat kring om jag utvecklat så kallat social fobi, kanske är så? Ut över det så försöker jag hålla upp leendet, oftast hinner negativiteten ifatt mig men jag försöker, det gör jag. Jag vill inte att människor ska ifrågasätta mig för vad ska jag säga? Folk skulle döma mig. Det känns som om jag måste vänta ut stormen för ingenting av det som hjälpt tidigare hjälper mig nu. Jag vet inte om ni förstår ett skit av vad jag skriver. Det här med känslor, smärta och att känna sådan tomhet - Det är så svårt att förklara!

Och människor i min närhet ser ibland rakt igenom mig, jag grips av panik för jag vet inte vad jag ska säga. Det finns ingenting jag kan säga som kan förklara hur jag mår. Och oavsett hur mycket jag försöker så går det inte. Jag får en blackout och tappar alla ord. Hur ska jag någonsin kunna berätta så att ni förstår?

Jag har tagit beslutet att lägga ner min blogg tills den 1/1-2017

-
Och det gör jag för att jag inte har något att bidra med just nu.
Jag tänker använda denna tid på mina studier och på att bearbeta.
Tack till mina trogna läsare, jag hoppas att ni förstår. Love / Katty


Likes

Comments

Min personliga vardag.

Det är natt och det är nu som tankarna vandrar iväg, jag tänker på allt mellan himmel och jord. Och medans jag sitter i min egna bubbla så går hunden runt och gnäller på mig för att jag ska gå och lägga mig. Samma visa varje kväll men hon är bra, min fina Nikita.

Dagen har gått så fruktansvärt sakta känns det som men men, söndagar ni vet.. Nu mot kvällen har jag fått riktigt ont i nacken, vad har jag gjort?! Ont gör det iallafall, jag känner hur det pulserar och allting spänns. Snart kommer väl min huvudvärk tillbaka, hade ju varit pricken över i;et. Jag bara gnäller. Imorgon ska jag plugga, det känns hela tiden som att jag ligger efter. Jag ska även ringa till veterinären och boka en tid åt Nikita, mer information om det kommer senare. Här ska städas ordentligt här hemma och så skulle jag vilja köpa en ny dammsugare.. Min gamla gick ju sönder för ett tag sedan. Jag har fått plocka fram en kvast sålänge, roligt va? Hahaha, godnatt på er. Sov gott.

Likes

Comments

Min personliga vardag.

Hejsan läsare, nu har jag hållt mig borta från bloggen ett tag igen. Det är mycket som har hänt och mycket av det har jag helt enkelt inte velat dela med mig av. Varken här eller till någon. Några saker vill jag hålla för mig själv för ibland känns det precis som att ingen förstår ändå. Jag har velat fly verkligheten, varit så trött.. Det finns så många blandade känslor inom mig som jag med tiden lärt att hantera, men ibland faller man ner i svackor ändå. Jag försöker dock att som vanligt, hålla leendet uppe och vara så positiv som möjligt. För visst hjälper det inte att låta sig själv falla ner i djupet.

Den senaste tiden har jag shoppat en vinter garderob bestående av kläder, skor, jacka och så vidare för nu är hösten här, på riktigt. Jag har nyss blivit av med en jätteförkylning. Min hals trotsade mig och näsan slutade aldrig rinna. Dock mår jag bättre nu, har en hosta som blivit mildare och mildare så vem vet? Jag kanske vaknar fullt frisk redan imorgon. Sen har jag testat på Zip Line tillsammans med en killkompis, vet ni vad det är? Jag har blivit klar med en kurs och påbörjat en annan, alltså har jag bara två kurser kvar innan jag är utbildad undersköterska. Det är snart dags att leta jobb, har jag tur kanske mitt gamla jobb vill ha tillbaka mig, haha jag vet att mina gamla arbetskamrater vill det iallafall, otroligt fina människor som arbetar inom Vård och Sjukvård. Här om dagen stack jag, Emelie, Nike och Alice till Väla för lite shopping, slutade med att vi åkte en massa onödiga resor för alla tåg hem var inställda så vi fick sova i Ängelholm. Vi fick göra det bästa utav situationen så vi köpte 3 flaskor vin och hörde av oss till ett par vänner som bor i Ängelholm. Så vi hade nog rätt kul ändå. Igår hämtade dock Henrik oss så vi fick komma hem och det kändes otroligt skönt. Avslutade lördagen med lite chillkrök tillsammans med fyra goa snubbar. Idag har jag bara tagit det lugnt, plockat undan och sedan slappat. Micke har varit på besök men nu är här lugn och ro, kanske skriver senare. Puss.

Likes

Comments