Min personliga vardag.

Gud vad tiden går fort.

Tänk att vi redan kommit in i maj månad, dvs snart dags för min födelsedag och countdown tills min familj kommer och hälsar på. Förhoppningsvis kan vi snart börja njuta av solen också, härliga tider!

Nu är det flera dagar sedan jag uppdaterade senast men jag har helt enkelt haft annat för mig. Jag hade dock startat en Blogg Challenge men efter bara sex dagar så började det bli tråkigt. Det fanns inte så många dagar jag faktiskt gillade att göra blogg inlägg om, haha så kan det vara. Så jag avslutat där.

Dom senaste dagarna har jag pluggat, det gäller ju att ständigt hålla igång så att man minns allt på examinationerna. Eftersom att jag snart är klar med studierna så har jag börjat leta efter jobb. Allt från undersköterska heltid till vikariat. Man kan ju inte förvänta sig att få en fast anställning direkt så jag söker jobb med öppet sinne, inte allt för kräsen. Ja så just nu händer det inte allt för mycket i min vardag. Mest det gamla vanliga.

Hoppas att ni alla haft en fin onsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min personliga vardag.

Hej läsare. Nu är helgen snart över men det känns fan okej ändå.
Just nu flyter allting på som jag vill att det ska så jag har inga klagomål.

Kanske ett litet klagomål ändå, men jag tror att alla börjar bli trötta på detta On and Off vädret..
I ena stunden så har vi det efterlängtade vårvädret och i andra så regnar eller t.o.m snöar.
Klimatet är rätt fucked up. Jag har spenderat helgen för mig själv och fokuserat på mina studier.
Det börjar kännas riktigt bra nu när jag äntligen kan se ljuset i slutet av tunneln.
Äntligen ska jag få bege mig ut i arbetslivet igen och göra det jag är bäst på, hjälpa andra människor.

Idag ska jag läsa lite i mina böcker, jag ska ta en varm dusch och dammsuga i hela lägenheten för Nikita har börjat tappa sin sista vinterpäls. Sen blir det fan ta mig en massa slapp i soffan, vet inte om det går något bra på tv idag? Om inte annat så sätter jag på en bra film, hämtar mitt täcke och myser ner mig. Söndagar... fan vad jag älskar dom.


Sometimes you just need to disconnect and enjoy your own company.

Likes

Comments

Challenge!

Hej läsare, jag tänkte göra dag 6 nu vilket från början var ''din dag i bilder'' men jag är jättetrött och ser sliten ut idag så bytte ut den till ''vad heter dina syskon, mamma och pappa?'' Hoppas att det känns okej för er alla.


Min familj består av mamma och pappa, två äldre syskon och två yngre syskon. Alltså är jag mittbarn.

Min mamma heter Ann och min pappa heter Jacob. Jag har en lillebror som heter Mathias och en lillasyster som heter Emilie samt en storasyster som heter Elena och en storebror som heter Andreas. Min otroligt fina familj, det finns inga bättre människor än dom. Och gud vad jag ständigt saknar dom.

Likes

Comments

Challenge!

Då blev det dags för Dag 5 och jag ska nu berätta om 10 saker jag vill göra innan 2017 tar slut. Självklart finns det några mål som jag velat uppnå detta året så jag kör en lista med det viktigaste högst upp och det lite mindre viktigt längst ner. Jag måste bara säga, detta här med Challenge är så roligt tycker jag, och motiverande för den delen!

1. Jag måste ta körkort!

Jag har i flera år velat fram och tillbaka med körkortet.. dels för att jag inte alls kan se mig själv bakom ratten och dels för att jag har flera i min omkrets som har råkat ut för svåra bilolyckor. Men jag måste tänka realistiskt. Jag måste börja ta körkortet snart, det finns så himla många fördelar med det. Speciellt nu när mina studier snart är klara och jag ska bege mig ut i arbetslivet igen och så för att det blir lättare för mig att köra till Danmark när jag ska hälsa på min familj än att ständigt behöva pendla med buss och tåg. Puuhh.

2. Söka och få arbete.

Då mina studier snart är klara ska jag börja söka arbete inom vården snart. Helst vill jag ju ha en heltidsanställning men det är vanligt att man får börja med timanställning. Sålänge jag får en anställning så blir jag glad.

3. Återuppta en del relationer.

Genom de senaste åren så har jag förlorat en del vänner. Människor som stått mig väldigt nära en gång i tiden och människor som jag saknar såklart. Jag hade gärna velat återuppta en del relationer och se om det kan bli något igen.

4. Bli kär.

Jag vet att jag ofta säger att jag inte behöver en man, att jag trivs bra ensam och att det är lika bra! Men såklart behöver även jag kärlek. Jag säger inte att jag vill flytta ihop, gifta mig och skaffa barn utan jag hade velat känna sådär igen, bli kär och känna fjärilar i magen. Det saknar jag.

5. Jag vill flytta.

Jag har tänkt och funderat ett tag på om jag ska flytta. Jag blev ju rånad hemma förra året och så vill jag ha mer plats så vill gärna ha en tre rums lägenhet eller något liknande. Något med en trädgård hade också varit intressant. Då hade min hund Nikita blivit glad. Men jag trivs i orten där jag bor nu så jag vill ju helst inte flytta långt bort.

6. Börja träna eller åtminstone motionera mer.

Ja, jag vet att det är många som säger så men det var inte så länge sedan jag var aktiv på mitt löpband dagligen. Jag undrar mest var det gick snett? Man mår bra när kroppen mår bra, så jag vill gärna börja äta nyttigare igen, röra på mig mer både här hemma men också utomhus, kanske köpa ett gymkort när jag känner mig tillräckligt motiverad.

7. Träffa min familj oftare.

Min familj bor ju i Danmark som några av er redan vet och jag träffar dem inte alls så ofta som jag skulle velat. Vi försöker komma på besök hos varandra men ofta finns det inte tid eller pengar till det.. Det är vad det är men jag ska iallafall försöka åka och hälsa på dom oftare, jag hatar att känna denna saknad dag in och dag ut.

8. Tänka på mig själv mer.

Jag har prioriterat fel det senaste halvåret och inte alls gett mig själv tid att bearbeta sådant som gjort ont. Istället har jag hjälpt och ställt upp för andra vilket jag fått ångra. Jag måste börja tänka på mig själv mer för att må bra och vara den bästa versionen av mig själv och inte den där tråkiga och trötta Katty som inte orkar någonting.

9. Skaffa en till hund.

Det är fortfarande inte spikat men jag vill jättegärna skaffa en kompis till Nikita. Jag hade hoppats på valpar nu efter vi var i Danmark under Nikitas löptid men nej, jag tror inte att mina föräldrars schäfer fick till det.. Men då blir det kanske ett köp senare i år, vi får se vad som händer. Jag måste fortfarande se hur allting blir när jag börjar arbeta.

10. Börja läsa böcker igen.

När jag var yngre så läste jag hur många böcker som helst. Jag använde mitt bibliotekskort flitigt iallafall och ibland blev det flera böcker under en vecka. Jag vet inte varför men med åren försvann intresset. Jag skulle vilja börja läsa igen.

  Likes

  Comments

  Challenge!

  1. Game Of Thrones.

  Det är en serie som jag först hade svårt att ''komma in i'' men efter ett par avsnitt så kunde jag inte sluta titta. Den är superbra och handlingen är fantastisk, man tröttnar inte då det hela tiden händer något. Game Of Thrones skulle jag rekommendera att se för de flesta, det är dock inte en serie för den känsliga.

  2. Paradise Hotel Sverige.

  Paradise Hotel är en reality serie som utspelar sig i Mexico. Det handlar om ett psykologiskt spel där en grupp unga människor har chansen att vinna både titeln och 500.000 kr. Det kan bli lite långtradigt att titta på men oftast så är det roande. Ungdomarna bjuder verkligen på sig själva och så är det kul att se vilka som faktiskt lyckas stanna kvar till final.

  3. Skam.

  Skam är en norsk serie som jag faktiskt började titta på för inte så länge sedan. Jag har inte sett alla avsnitt men dom jag har sett har varit underhållande. Norskan har alltid fått mig att skratta, det låter så himla gulligt när dom pratar med varandra på något sätt. Som att prata med en bebis ungefär. Man kan inte ta dom seriöst!

  4. Black Widows.

  Black Widows är en serie som jag satt fast i redan då serien började sändas på tv men nu har jag missat en hel del.. varför har jag ingen aning om egentligen, det är dock en skitbra och fräck serie. Jag ska helt klart komma ikapp!

  Likes

  Comments

  Challenge!

  Nu tänkte jag att det är dags att göra Dag 2 Challenge.

  • Jag vill åka till Kroatien igen.

  När jag var yngre så åkte jag och min familj på semester i Kroatien. Det var hur underbart som helst! Mina föräldrar hade hyrt en jättefin lägenhet, vi testade olika vatten aktiviteter, maten var god och hela upplevelsen absolut värd att minnas.

  • Jag vill åka till Grekland.

  Jag har alltid velat åka till Grekland, varför vet jag egentligen inte men visst är det otroligt vackert?

  • En annan plats jag gärna velat besöka är Island.

  Under det senaste året så har jag funderat på om jag ska åka till Island.
  Allt började med en bild som delades på facebook, the blue lagoon. Då ville jag åka direkt!

  Likes

  Comments

  Challenge!

  Då blev det dags att påbörja 30 dagars blogg challenge och det gör jag med Dag 1.

  5 saker jag gillar är...

  • Min säng, det är viktigt med en bra säng och den uppskattar jag somfan.
  • Min mobiltelefon, det är väl ett rätt så standard svar.
  • Jag gillar när människor är brutalt ärliga.
  • Att höra fåglarna kvittra varje morgon när jag vaknar, det ger en inre ro.
  • Att avsluta dagarna med några game i League Of Legends.

  5 saker jag ogillar är...

  • Människor som tar saker förgivet, det är jättejobbigt.
  • Hur Sverige utvecklas i nuläget (jag längtar till omval precis som många andra)
  • När jag ser en massa skräp ligga i vägkanter och i naturen.. vad tänker folk med?
  • Att vara ifrån min hund Nikita en längre tid t.ex om jag ska åka till Danmark över en period.
  • Jag ogillar att få oväntat besök, man kan ju höra av sig innan eller ?!

  Likes

  Comments

  Challenge!

  Hej alla fina människor, hoppas att ni haft en bra helg och Glad påsk förresten!

  Jag tänkte köra på en 30 dagars blogg challenge för att komma igång på bloggen lite, motivera mig själv samt så tänkte jag att det skulle kunna vara en rolig grej. Jag såg att en tjejkompis ( www.nouw.com/nickiandersson ) till mig påbörjade en 30 dagars blogg challenge och det har varit kul att se hur det går för henne. Jag ska då göra ett inlägg om dagen som handlar om något specifikt, det är en lista jag ska följa och jag skriver den här under för er som även vill göra den. Enjoy och ha en fin kväll allihopa, Dag 1 gör jag imorgon.

  Dag 1 - 5 saker du gillar och ogillar.
  Dag 2 - 3 platser du vill besöka.
  Dag 3 - 10 bilder från förr.
  Dag 4 - 4 av dina favoritserier.
  Dag 5 - 10 saker du vill göra 2017.
  Dag 6 - Vad heter dina syskon, mamma och pappa?
  Dag 7 - 5 favorit matställen.
  Dag 8 - Visa 5 saker du vill beställa hem.
  Dag 9 - Visa och berätta om ditt drömhus.
  Dag 10 - Vart i Sverige vill du helst åka? Nämn tre platser.
  Dag 11 - 3 instagram account du gillar?
  Dag 12 - Leta upp snygga smycken (glöm inte länka)
  Dag 13 - Om du fick göra din egen app, vad skulle den innehålla osv?
  Dag 14 - Svartvit dag, visa dina bilder.
  Dag 15 - 5 favorit filmer.
  Dag 16 - Vilken högtid gillar du mest?
  Dag 17 - Inredningsinlägg, tipsa och visa i bilder.
  Dag 18 - Fler bilder från förr.
  Dag 19 - Berätta om din dag.
  Dag 20 - Nämn 4 läskiga platser.
  Dag 21 - Berätta om en paranormal händelse.
  Dag 22 - Teknikprylar du gärna vill ha.
  Dag 23 - Tipsa om dina favorit poddar.
  Dag 24 - Hur var din skolgång, 7an - 9an.
  Dag 25 - Visa dina favorit appar.
  Dag 26 - Gör ett inlägg till/om någon annan.
  Dag 27 - 5 youtubers du följer.
  Dag 28 - Berätta om 3 minnen, visa bilder.
  Dag 29 - Visa dina önskningar i 5 bilder (collage)
  Dag 30 - Om du fick ändra ditt utseende, vad skulle du ändra då?

  Likes

  Comments