Groteskt rastlös var eviga kvĂ€ll, tack sĂ„ otroligt mycket Abilify. Har myrkryp i överkroppen och vill börja pĂ„ hundra projekt men upprepar alltid samma oeffektiva mönster: Äta för mycket av sĂ€rskilt utvalda varor (vanligtvis knĂ€ckebröd eller kvarg), slĂ„ pĂ„ Youtube/spotify i bakgrunden och spela yatzy pĂ„ mobilen tills medicinerna kickar in och jag slocknar. Vill verkligen Ă€ndra pĂ„ detta dĂ„ det sabbar alla försök till viktnedgĂ„ng och jag hatar nĂ€r jag inte kan sluta Ă€ta. Ska försöka komma pĂ„ mer kreativa sĂ€tt att anvĂ€nda min energi. Skriva, mĂ„la/fĂ€rglĂ€gga, virka och kanske lĂ€sa en ordentlig bok för en gĂ„ngs skull istĂ€llet för att googla och noja sönder. LĂ„ter bra men sĂ„ svĂ„rt att fĂ„ till dĂ„ jag dras till det bekvĂ€ma och bekanta.

  • 27 readers

Likes

Comments

kronisk fulhet. alltid hittar jag något nytt. klämmer, river, krafsar. aldrig bra nog. sminkar mig, tar bort, på med nytt, tar bort. nej nu ger jag upp. stannar hemma hela nästa decennium, för ful för att gå ut. rastlöshet gör sig påmind igen. saknar tiden när jag kunde sova bort mina problem. vågar inte nu, allt känns så starkt. så mycket tid att lägga på tvång och frustration, allt går åt helvete, allt är mitt fel. förlåt.

Likes

Comments

Sanningen känns som en käftsmäll när allt faller på plats. Nästan alla i mitt liv får betalt för att närvara och jag är ingen för dom egentligen. Jag är ett jobb, projekt, experiment, betydelselös, meningslös, fruktansvärt ful. Nu gör det ont när jag förstår att jag aldrig får se dig igen. Inget mer kvällsté och inga mer hundpromenader.  Jag kommer sakna dig mer än jag borde. Jag träffar min personal mer än min familj, är det så konstigt att det blir känslomässigt vid avsked? Det var inte ens du som levererade nyheten och jag måste låtsas att allt är okej men nu ligger jag här och gråter ändå.

Likes

Comments

Förlåt älskling men vår relation har blivit omöjlig. Jag kan inte hantera din stil eller karaktär, du lockar fram mina sämsta sidor och jag vet inte vad jag skall ta mig till. Jag älskar ju dig men detta fungerar inte längre. Det är inte dig det är fel på, det är mig. Nu kommer jag utesluta dig ur mitt liv tills läget har blivit mer stabilt, vilket lika väl kan betyda förevigt för jag har fastnat och kommer inte ur mina beteenden. Min mentala lista med mat jag har slutat köpa hem bara växer och jag är rädd, för vad händer när det inte finns något tillåtet kvar? 

Likes

Comments

Jag gör allting lite sämre än vanligt, lite slappare, det tar emot mer än det borde. Alla skriker VARFÖR VARFÖR och jag har inte något svar. När jag började med Abilify för ungefär två månader sen öppnades mitt gömda förråd med energi och motivation, rastlös kallas det även. Kanske har jag bränt hela reserven nu? Är det dags att gå tillbaka till mitt orkeslösa och deprimerade jag? Nej, jag har blivit extremt bortskämd med att må  okej och jag har ingen önskan att vända. Men de destruktiva tankarna trycker på och jag gör så mycket motstånd jag kan, men var händer när jag inte ens orkar det längre? 

Likes

Comments

View tracker

Lämnar dörren till balkongen på glänt, kylan kryper upp tätt intill. När jag fryser vet jag att jag lever. De senaste dagarna har varit mer minus än plus och idag fick inte heller en bra start. Snabb visitvårdcentralen och möte med diabetessjuksköterskan. Tjat och gnat om kost och motion. Om hon bara visste hur mycket av min energi som går till att älta just de två. Min ätstörda hjärna som jag aldrig blir av med hur mycket eller lite jag än väger. Ständig känsla: Fet, ful och tråkig. Redan bytt kläder fyra gånger idag men känner mig aldrig bekväm. Min dragkedja slet sönder min finaste blus och jag gråter inuti.

  • 60 readers

Likes

Comments

Jag känner mig extra skör idag, depressions dimman ligger fortfarande tät. Lägger allt fokus på att fixa kosten, inte bryta några regler. Igår gick okej och idag med so far, men som sagt, väldigt ömtåligt läge. Minsta snedsteg, minsta lilla frestelse.. Allt kommer vara förstört. Från och med igår får jag ansvara över min stilnoct själv så jag kan ta den precis innan sänggående och det ska förhoppningsvis göra mig mindre hungrig på kvällen. Lite ledsen att jag inte kunnat promenera men det är -20 såååå.. nej tack. Har dock gjort mina övningar från sjukgymnasten.

Likes

Comments

Jag kÀnde ett starkt behov av att börja blogga igen, sÄ tÀnker testa pÄ denna plattformen och se hur det kÀnns. Vill skriva en Àrlig skildring av min vardag, sÄ denna blogg kommer frÀmst handla om att leva med psykisk ohÀlsa men ocksÄ om min viktnedgÄng/katter/shopping/diverse. Ja, en ren galen sörja alltsÄ. VÀlkommen. (bild pÄ min tatuering ifrÄn i somras)

Likes

Comments