NP börjar närma sig. Amanda är inte redo, såklart. Istället för att plugga kollar hon på inspo-bloggar. Amanda har fått en sjukdom, Gluten (Celiaki) de gör att hon inte kan dricka öl. Jag anser att hennes liv inte är värt att leva längre. Det finns glutenfria alt. men de håller inte i samma klass. Hon kan föfan inte ens käka makaroner längre. Hon har börjat bete sig som en kissemurra. Jag börjar undra ifall hon har fått feministiska åsikter. Btw vi skedar just nu

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det den internationella kvinnodagen. De betyder för killar att ge och inte ta, om ni förstår vad jag menar. Kvinnan är en fantastisk varelse. Idag vill jag hylla en särskild kvinna, Amanda Hajdwall. HAH NOT.

Kvinnor är som godis, det finns goda och äckliga. Vissa är söta andra salta. En del smakar beskt (då äre kanske dags att vaska underlivet lite).

Nils vill bli en kvinna. Jag tkr att de är lite ofräscht, men han får väl göra som han vill.

Ps. Fredrik gillar Ida Engström, han vill gärna ingå i en sex-relation med henne. Ungdomar nu för tiden använder ordet "KK".

Apropå KK, de är nästan som KKK. ALABAAAMA.

PS. AMERICA FUCK YEAH

Likes

Comments

Torbern har faktiskt ett hjärta, även om de inte ser ut så från utsidan. Han är kåt på Alfred. Alfred är bara ett barn. He was just 12 y/o and didn't know anything 'bout Love. Enligt FBI - Visby, så är Torbern undercover för ett företag som utvecklar FisRings-salva.


Informationen är inte bekräftad.

Shoutout till Amanda Hajdwall... Bajswall*

Likes

Comments

Hallå, hallö hej, tja, tjena, tjenare, hejsan, kenna bloggen. Amanda har vart på praktik i 2 veckor på sjön. Tydligen hade hon tjänat mycket pengar, och hur hon gjorde de kan ni lista ut själva. Joel gillar pølse i pastejköket.
Nils sa precis att svamp är bra, antar att han menar hallucinationerna.

Amanda verkar snusa ganska mkt nu, de är najs. Hon testade testikel-heroin, men de var tydligen ingen höjdare.

Nisses katt Donk är jävligt kattig.

Amanda brukar fläta och färga sitt rövhår.

PS. Livet suger

Likes

Comments

Sitter o chillar med hajdizen på svenskan, vi skriver CV.
Amanda har en stor uppsjö av arbetslivserfarenheter, bl.a. inom prostitution.

Nils har byggt ett LUFTFILTAAA, Joel är skånsk som vanlig. Lukas har rökt på, HEJDÅ.

Likes

Comments

Idag har vi läst på svenskan, jag läser Totte bakar, Nils läser om pizzor och Amanda läser snoppboken. Jag tror faktiskt att Amanda gillar snoppar. De är ju bra, för hon är ju trots allt en tjej. Jag tror Joel läser den skånska ordboken, även fast han är dansk. Nils katt heter Donk, bara för att han älskar donken, synd att Nils katt inte vet att mc Donalds mat innehåller kattkött. Imorrn äre fredag. Hejdå.


PS, vi fick ingen håla i tisdags. Jag är ännu besviken.

Pms. Amanda

Likes

Comments

​Denna morgon gav HajdiZen oss hopp om att vi inte skulle ha någon svenska idag, men det var en lögn, må djävulen ta henne i sömnen. M(fkin)VH Kattlyftarn


ps, hon är fan taskig.

pms, hon är jävligt elak.

Likes

Comments

Här har vi en till miljö-bov. Tom Lindby, må han möta the reaper. Han kastade skräp i vårt omklädningsrum (även hans). Vem fan skräpar ner i ens egna omklädningsrum? Jo Tom Fittby. Han ska dö.

Joel är ännu dansk.

Likes

Comments

Amanda Miljöboven

​Idag köpte Amanda Hajdwall ett tuggummi-paket, likt andra river hon av toppen för att kunna komma åt de tugg-vänliga gummisakerna. Istället för att hitta en papperskorg och slänga den avrivna pås-biten väljer hon att lägga den på marken. Men miljövän som jag är så tog jag upp skräpet, gick fram till Bajswall och gav den till henne, samtidigt som jag hänvisade till en papperskorg. När vi väl är framme så kan hon inte ens öppna locket på papperskorgen, jag antar att det har med henne CP-skada att göra. hursomhelst, hon kastade  skräpet och jag hoppas att hon lärde sig en läxa.


Saker som skulle kunna hända ifall skräpet låg kvar:

1. En katt sväljer påsen och kvävs till döds.

2. En gammal oskyldig tant som oxå är miljövän böjer sig ner för att ta upp skräpet, men bryter ryggen p.g.a av överbelastning,

3. eller en haschsvampad kamelryttare från Norge halkar på den och får lunginflammation.


Joel är dansk som vanligt, Nils blir alldeles snart pappa. hejdåPS. Amanda är vidrig.

Likes

Comments

​chacha blokken, nu sitter vi på en jättetråkig datakurs. Nils ska bli pappa snart faktiskt, som jag har sagt tidigare så fick han till det med svenska-lärarn. Amanda Bajswall har en bulle på sitt huvud. Oskar ser på film, vuxenfilm. Joel är ännu dansk. Hellre en boll i kanalen än en kall balle i analen, 

Amanda Hajdwall be like: Hellre en kall balle i analen än en boll i kanalen.

Likes

Comments