Ständigt hörs klagomål om skolmaten och hur äcklig den är. Är jag den enda som faktiskt gillar mat som jag själv inte behöver göra? Det är det fina i det hela.

Varför det här är dagens ämne är dagens skolmat vilket var ris och dragonkyckling. En av maträtterna som gör min dag varje gång de serveras. Ris för mig är som kattgodis för en katt och att mattanterna lagar denna gudomliga maträtt, ris inte kattgodis, är underbart.


Så all cred till mattanterna och även om man inte kan gilla alla maträtter så äter jag hellre skolmat än macka till lunch varje dag i veckan

/positiva katter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skakar man hand så håller man vad man kommit överens om, eller?

Jag skriver detta inlägg i följd av en nyligen upplevd händelse som fick mig att tänka efter.  Hur mycket värderar vi en överenskommelse som gjorts vid en handskakning egentligen? Är vi som katter, utan händer och utan heder?

Ett kontrakt måste följas annars sker konsekvenser. En handskakning kan ses som ett osynligt kontrakt som görs mellan två personer eller katter. Fast katter kommer inte ens överens, (handproblemet igen). Konsekvenserna till att bryta detta kontrakt kan då också betraktas som osynliga eftersom inget egentligen har uppgjorts innan. Det är kanske inte nån dålig sak i sig men det gör ont i både och själ att få en kniv i ryggen.

/Julius Caesar OUT

Likes

Comments

Vi vet väl alla att det finns katter och vi att det finns feminister. Borde man isåfall inte kunna vara en kattfeminist?

Varje dag misshandlas katthonor av sina manliga kamrater. När katthonorna går dit de nu går på dagarna så måste de täcka över det som misshandeln orsakat, blåmärken, rivsår och sönderrivna öron. Katthonan vågar inte berätta för sin husse i rädsla för sina kattungars liv och vad hankatten skulle göra mot dom om han fick veta. Om honkatten mot all förmodan skulle berätta vad som hänt för människan skulle hen kanske förstå men ändå inte kunna hjälpa i brist på bevis.

Därför borde alla vara kattfeminister och stå upp för de misshandlade katternas rättigheter!

/kattfeministerna signing out.

Likes

Comments

Är livet allvarligt talat jobbigare på måndagar eller intalar vi oss bara? Nej, we don´tv think so. Måndagar är satans dag och ingen gillar satan därför gillar ingen måndagar. Oturliga saker brukar ske denna dag och man kan tycka att det borde få ett slut. Fredag den 13de är ju egentligen bara en förklädd måndag uppiffad med lite svarta katter. Svarta katter ger en otur man vänjer sig vid, eller nej det göt man inte. Än idag händer det att svarta katters ägare tappar brunsås, lingonsylt, köttbullar och potatis, ja ett buffébord över sig själva och deras klänningar. Denna klänning som vilken annan dag som helst hade dragit till sig mycket uppmärksamt och fina komplimanger, ibland får man en komplimang ändå. Trots att man luktar brunsås.

Därför bör vi avskaffa måndagar och helt enkelt gå direkt in på Tisdagen, som även kan vara dålig pga motivationsbrist till livet och skola men men måndagar är alltid värre ändå.

/Haters and shakers and brunsåsspillarers


Likes

Comments

Har du nån gång vaktat en katt och sen mitt i allt insett att du inte har en aning om vad du håller med? Oroa dig inte, Embla och Anton förklarar läget och hur du ska agera i denna svåra situation.

Katter är ett av världens farligaste djur med dess klorika tassar och kallblodiga blick men de viktigaste tipsen hur man handskas med andras katter i kattens egna hem är:

§ Ge mycket mat o vatten, annars blir katten sur och kan döda dig, vägen till en katts hjärta går genom magen

§ Om du vill att katten ska gilla dig, spela svårflörtad och blinka mycket men vänstra ögat. OBS blinkningar med högra ögat sänder aggressiva signaler.

§ Toapauser är viktigt för katten och den kräver total ensamhet när den utför sina behov men det finns också undantag då katten kräver din fulla uppmärksamhet under själva akten.

§ TV kan roa katten så lämna den gärna på.

Det var alla tips för idag, observera att §1 är obligatorisk både för din och kattens framtida liv. Allt är sammankopplat i en cirkel som är formad som en sned nia.

Peace out/ vaktakatttipsarna


Likes

Comments

Hola folk!

Det finns idag många latmaskar och det är inte bra. Framför allt eftersom våra kära daggmaskvänner arbetar hårt och sliter för bryta ner vårt skit. Juste vårt skit!!! De har fått nog av att vi ständigt kallar dem lata. Det är fel och det är diskriminering, ja rent ut sagt antimaskistiskt. Jag tror att vi alla någon gång i livet använt oss av ordet latmask och inte riktigt tänkt efter vad ordet egentligen innebär och vilka som såras vid dess användning. Katter däremot, vad gör dem hela dagarna? Inget ont mot katter, vi på kattlife älskar katter men seriously, de gör nada på dagarna. På nätterna har jag ingen aning om vad de gör men om man inte rör sig på dagen tvivlar jag att man rör sig på natter. Allt bullshit om att de fångar möss 24/7 är bullshit, Därför är det vår plikt att ordet latmask bytas ut mot latkatt!

Peace out/ daggmaskarnas försvarare.


Likes

Comments