Resa

Dagen i Paris har varit så bra, så skönt väder. Vi började med att gå runt lite vid Louvre och sedan så gick vi faktiskt in på l'orangeriet och tittade på Monet. Sedan så gick vi länge vid broarna och då gick vi även förbi Eiffeltornet. Jag älskar att går runt i Paris och höra när folk pratar franska.
Efter Eiffeltornet så åkte vi till Lafayette gallerian, där hittade jag faktiskt min avslutningsklänning. Jag ville ha en enkel klänning så det blev en vit, får köpa någon kavaj eller kofta till senare. Sist på dagen så gick vi och åt Crêpes på ett café. Dem var så goda!
Även om jag varit här några gånger innan så blir man alltid kär på nytt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Outfits

Så jag är förmodligen inte i Sverige när jag lägger upp detta för det är tidsinställt inlägg. Har slängt ihop ett collage med saker jag vill så gärna ha. Nära fina enkla sandaletter passar till allt och en oversized jeansjacka är så snyggt!

Jeansjacka: Här Sandaletter:Här Keps: Här Skinnjacka :Här

Likes

Comments

Vardag, Resa

Hej! Idag så är det så fint väder och jag har haft en riktigt bra dag sålänge. Vi har ledigt på torsdag och fredag denna veckan men jag har även tagit imorgon ledigt för då drar jag till Belgien och sedan så åker jag till Paris. Denna kvällen så kommer jag bara packa mina väskor och sen titta på Gossip girl, har blivit så fast vid den serien nu.

Likes

Comments

Vardag

​Idag så gjorde jag inte så mycket. Jag gick och fikade på stan med en kompis och sen så satt jag hemma. Fick sedan för mig att göra en cheesecake så åkte till ica, köpte ingredienser och så stod jag i köket klockan nio på kvällen och höll på. Så nu står den i kylen och jag tittar på film i sängen. Ses sen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vardag

Hej! Idag så var det första dagen i skolan och den var bra. Sedan gick jag lite på stan, sprang, gjorde lite yoga och tittade på Khloés nya inlägg. Jag prenumererar på hennes app och älskar hennes videos där hon organiserar sina saker. Nu så ska jag plugga lite ses imorgon!

Likes

Comments

Min säng+jordgubbar+netflix=bästa kombinationen det är så jag ska spendera resten av min kväll....

Likes

Comments