Då var det torsdag efter skolan och jag ska lägga mig och vila middag en stund 😴

Likes

Comments

Det är vinter på Sandhamn och snöstormen viner. På julafton tar en rädd och jagad kvinna den sista båten till ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet och kriminalinspektör Thomas Andreasson får avbryta sin julledighet.

Snart står Thomas inför ett fall med en hotad känd krigskorrespondent, främlingsfientliga strömningar och en ovanligt utstuderad mördare. Medan han söker efter den gemensamma nämnaren inträffar ytterligare dödsfall.

Samtidigt brottas barndomsvännen Nora Linde med sina egna problem när hennes yrkesmässiga heder sätts på spel. Nora tvingas fatta ett beslut som för alltid kommer att förändra hennes liv.

super bra värkligen 5 av 5 smilisar 😊 😊 😊 😊 😊

Likes

Comments

Då var man på väg till läkaren och därefter skolan väldigt pirrigt 😶

Likes

Comments

Midsommar i Sandhamn. En tonårsflicka faller ihop i sanden. När polisen tar hand om henne är hon medvetslös och de inser att hon inte bara är i chock, hon har också fått i sig stora mängder narkotika. Vad har hon råkat ut för?

Nora Linde ska för första gången fira midsommar med sin nya kärlek Jonas. Firandet kommer av sig när Jonas tonårsdotter Wilma inte kommer hem på natten. När de ringer på hennes mobil är det ingen som svarar.

Tidigt nästa dag  hittas en död människa  på stranden. Noras barndomsvän, kriminalinspektör Thomas Andreasson, kallas till Sandhamn. Samtidigt fortsätter Jonas och Noras desperata sökande efter Wilma.

Likes

CommentsJag kan en sång som går folk på nerverna  Jag kan en sång som går folk på nerverna Jag kan en sång som går folk på nerverna och den går så här Jag kan en sång som går folk på nerverna Jag kan en sång som går folk på nerverna Jag kan en sång som går folk på nerverna och den går så här  Jag kan en sång som går folk på nerverna  Jag kan en sång som går folk på nerverna Jag kan en sång som går folk på nerverna och den går så här Jag kan en sång som går folk på nerverna Jag kan en sång som går folk på nerverna Jag kan en sång som går folk på nerverna och den går så här

Likes

Comments

I natt är du död

i natt aer du doed
När studenten Marcus Nielsen hittas död i sin lägenhet tyder allt på att han har begått självmord, men Marcus mamma är övertygad om att han blivit mördad och bönfaller Nackapolisen att gräva vidare. På stationen är situationen redan ansträngd - kriminalinspektör Thomas Andreasson var nära döden ett halvår tidigare då isen utanför Sandhamn brast under hans fötter. Kommer han någonsin att kunna återhämta sig?

Vid polisens undersökning av fallet leder spåren till Korsö militärförläggning utanför Sandhamn, där de hårdföra kustjägarna haft sin bas i decennier. Thomas bästa vän, Sandhamnsbon Nora Linde, blir tillfrågad om hon kan ta reda på mer om Korsös hemligheter. Nora har just gått igenom en svår säpration  och välkomnar chansen att få tänka på annat. Kort därefter dör ytterligare en man som har kopplingar till Korsö. Finns det något i det förgångna  som inte får komma i dagen?

I natt är du död är en spännande kriminalroman om hämnd, pennalism och besatthet. Det är den fjärde boken i serien. Mitt betyg blir 4 av 5 smilisar 😊😊😊😊

Likes

Comments

got med lite kväls mys hemma gjord varm saft 😊

Likes

Comments

En mörk höstkväll
försvinner en ung tjej utan förvarning  på Sandhamn. Kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen deltar i sökandet, som försvåras av en svår  stormar . Till slut ger polisen upp och flickan antas ha drunknat.

Några månader senare är Sandhamn inbäddat i snö och is. Thomas barndomsvän Nora Linde har av en slump fått reda på att hennes man varit otrogen. Förtvivlad åker hon ut till ön med sina söner för att få tänka i lugn och ro. När barnen en dag leker ute i skogen gör de ett makabert fynd.

Den förvunna flickan har bragts om livet och skändats på ett fruktansvärt sätt. Varför har hon blivit utsatt för sådant raseri? Och kommer mördaren att slå till igen?

I grunden utan skuld är den tredje deckaren i den populära Sandhamnserien. Här får vi även följa den unge Thorwald som växer upp på ön i början av 1900-talet. Slutligen löper historierna samman och det visar sig att det förflutna lever vidare i nuet.

en mycket bra bok som får 3 av 5 smilisar ☺☺☺ pga av att den inte är riktigt lika bra som dom tidigare.

Likes

Comments