En kul kväll på gården 😊😊
blir nog en jävligt bra forskning med 😆

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har haft en fantastisk vecka!
I går var jag i skola och sen gymmet sedan blev det tandläkaren.
och på kvällen blev det att vara med lina och Sofia ☺det blev  en tidig säng gång

Likes

Comments

Tack gode gud
för Bella min fantastiska vän och dag mate! som hjälper till och puffar upp mig när det behövs 😊
en bild från skolan i dag ☺

Likes

Comments

Camilla Läckberg är en av de svenska deckar drottningarna. I Isprinsessan, den första boken om Erica Patrik och många andra för mig levande karaktär. i Fjällbacka, hittas en död kvinna. Är det självmord eller mord? Finns svaret i kvinnans komplexa livshistoria? frågorna tätnar medas svaren ute blir.

Likes

Comments

Dagens sista "Vilken jävla bubbla? "
och dagens bild

Likes

Comments

1993 är året som jag är föd. så i
dag  fik vi en uppgift i skolan
där vi skulle skriva vad
som hände det året som vi
födes.
1993 fick jag mest fram ond
bråd död. känns ju ganska kul eftersom jag är väldigt intresserad av mord och däkare.

Sedan fick vi post av några små buss ungar ☺

Likes

Comments

En jävligt ansträngd dag i dag kan man säga... jag har hjälpt en förvirrad gaml tant åkt till kode och fått ett enormt agriskon ut brott när jag tillslut kom hem.. men nu ska jag äntligen få sova😴 en stund innan jag ska upp till skolan i morgon. ☺

Likes

Comments

I maktens skugga

i maktens skugga Det har gått nästan tjugo år sedan Thomas Andreasson började som polis och han känner sig alltmer ansatt av tvivel - orkar han fortsätta i polisyrket? Hans bästa vän Nora Linde, som nu arbetar på Ekobrottsmyndigheten, har semester på Sandhamn tillsammans med sambon Jonas och deras fyraåriga dotter Julia. Men sommaridyllen störs av den nya sommargästen Carsten Larsson, en riskkapitalist som gett sig in i vidlyftiga affärer i Ryssland. Larsson har köpt den långa fina stranden på öns södra sida och det lyxiga hus som han låtit uppföra retar gallfeber på öborna.

Märkliga olyckor har inträffat under byggets gång. Är det rena tillfälligheter eller handlar det om sabotage? När Carsten Larsson bjuder in till invigningsfest slutar det med en katastrof. Har händelserna att göra med husbygget eller finns det någon annan orsak? Vem kan man lita på när man har gjort sig till ovän med alla

I farans riktning

Andlöst spännande vinterdrama på ett iskallt, ödsligt Sandhamn

i farans riktning

det är vinter på Sandhamn och snöstormen viner. På julafton tar en räd och jagad kvinna den sista båten till ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet och kriminalinspektör Thomas Andreasson får avbryta sin jul ledighet.

Snart står Thomas inför ett fall med en hotad känd krigskorrespondent, främlingsfientliga strömningar och en ovanligt utstuderad mördare. Medan han söker efter den gemensamma nämnaren inträffar ett nytt mord  .

Samtidigt brottas barndomsvännen Nora  med sina egna problem när hennes yrkesmässiga heder sätts på spel. Nora tvingas fatta ett beslut som för alltid kommer att förändra hennes liv

Likes

Comments

Då var det torsdag efter skolan och jag ska lägga mig och vila middag en stund 😴

Likes

Comments

Det är vinter på Sandhamn och snöstormen viner. På julafton tar en rädd och jagad kvinna den sista båten till ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet och kriminalinspektör Thomas Andreasson får avbryta sin julledighet.

Snart står Thomas inför ett fall med en hotad känd krigskorrespondent, främlingsfientliga strömningar och en ovanligt utstuderad mördare. Medan han söker efter den gemensamma nämnaren inträffar ytterligare dödsfall.

Samtidigt brottas barndomsvännen Nora Linde med sina egna problem när hennes yrkesmässiga heder sätts på spel. Nora tvingas fatta ett beslut som för alltid kommer att förändra hennes liv.

super bra värkligen 5 av 5 smilisar 😊 😊 😊 😊 😊

Likes

Comments