Header

​HAAAAAJ ALLIHOPA! JAG LEVER AHAHAHHAHAHHAHAHHAH...

Ok nu har jag inte bloggat på jätte länge ju! Men som ni vet så har jag börjat i en ny skola, IES. Asså jag älskar skolan sååå mycket. 1. Dah food iz bae. 2. Lärarna är alltid jätteglada och positiva. 3. Vi slutar typ 1 varje dag :) SÅÅÅÅÅ D VA JUE GÖTT. 

Men det som är mindre bra är att mina såkallade nya vänner, utesluter mig väldigt mycket och det är riktigt jobbigt att man får springa efter de och LIXÅM försöka hänga med i temat...Jag ska inte behöva göra det. ``A men vi väntar pårej ute``, det hände aldrig. De bara sprang iväg och när jag väl var bakom de så iggade de mig och bara gick iväg utan att säga hejdå eller ses imorn. Fattar inte hur folk kan vara sånna. Plus, så hade vi matte igår o vi skulle va i byggnaden B27 och så väntade typ halva mattegruppen 8 minuter och vi gick sedan ner för att hitta läraren. Han hade tidigare alltid sagt att vi skulle vara i B27, men tydligen A12 på Onsdagar. Då frågade jag de som också kom försent om de hade fått ett meddelande hem, och gissa vad...det var BARA jag som fick sen ankomst. Fast det var typ 11 pers med mig som komm samma tid. Blev as agressiv hela dagen. Senare kom pappa för att min svenska lärare hade skickat ett brev till honom av misstag som det stod att jag inte hade varit i skolan ALLS. Fast som tur var så var det ett missförstånd. Nu ska jag sticka och kolla på BBT, hadeeee.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag har inte bloggat på skitlänge och det är jag väldigt ledsen för. Men som ni vet så kom jag typ hem från grekland för inte så länge sedan. Mem vänta...värför heter rubriken "PLL FREAKOUT😱"? JO FÖR DEN 11 AUGUSTI SÅ ÄR DET SÅKLART #summerof🅰nswers!!!!! Äntligen, efter 5 år av svettande och rädsla så får vi se -A utan mask. Marlene (hon som har skapat pll) har själv erkännt att -A är någon vi har sett utan huva eller mask i flera avsnitt mellan säsongerna 3-5, men -A har vart mest tydlig i säsong 5 avsnitt 5x25, "Welcome To The Dollhouse". Det är inte allt, hon sa själv i en intervju att det avsnittet Charles avslöjas i har vart väldigt känslosamt, värför? JO, för att det kan vara en av killarna som spelar tjejernas killar. Vem älskar inte Toby och kill - gänget? 😂

Likes

Comments

Halllllaaaaa pepz! Okok, jag vet att jag vart oaktiv de sista dagarna men som ni kanske vet så är jag på semester i Serbien. Inatt så ska jag åka till...GREKLAAAAAAAND! Åh asså, vet ni hur mycket jag älskar Grekland. Nä, men JAG ÄLSKAR GREKLAND! Det konstiga är att jag fortfarande inte har packat ner en ända sak. Det är VÄLDIGT konstigt för att jag tycker att jag verkligen är en organiserad människa. BTW, jag ska till Polychronos om ni undrar (turkost, diamantklart vatten)

Dagarna går fort och idag ska jag på kalas, min morbrors kompis dotter fyller 2 år, så det ska bli skoj. Vi sska till något slags serbiskt "Andys Lekland" om ni fårstår. När jag kommer tillbaka till Sverige så börjar jag i en HELT typ nybyggd skola, alltså Internationella Engelska Skolan. Jag ser fram emot det men jag kommer sakna Visättraskolan och alla mina vänner, speciellt Elin och Tea. De två är dom mest normala kompisarna jag har (no offence) 😹

Likes

Comments

Tjoooooohooooo! Som ni vet så åker jag visst imorn tidigt på morgonen och jag hade tänkt vlogga MEN min vlogg kamera eller kompaktkamera kan man ju oxå säga, funkar inte. Det måste vara batteriet för jag har förvarat kameran säkert och den är rätt så ny kan man säga. Därför kommer jag att vlogga med min systemkamera hela vägen till Serbien. Ni får alltså hänga med mig två dagar (det tar så lång tid att åka med bil) på min fabulösa resa. Åhhh, vad jag ser fram emot båten♥

Håll utkik på en vlogg, så hörs vi! Hadeee♥

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det dag 2 jag bloggar på Nouw. Jag har klarat mig längre än de andra bloggarna iaf. Just nu så sitter jag med syrran i sängen och spelar UNO. Hon förstår lixåm inget så det är ju lätt att vinna över henne, fast det är kul ändå. När jag typ vaknar så ska jag ta ett bad och fortsätta packa. Det är bara kamera grejer, skor kanske smink och tofsar också.

Över till min lilla review...Jo, igår komm mamma hem med en The Body Shop påse som var rätt så tung faktiskt. Sen sa hon "Min kompis köpte den till dig, för du fyller ju år snart" Hehe, Jag fick en Blueberry Body Butter 200 ml Special Edition. Asså seriöst, den luktar sååå mycket blåbär och doften sitter kvar och huden blir obeskrivlig len, assåååå åååhhh det går inte att förklara! Jag rekomenderar den starkt speciellt nu när The Body Shop har Super Rea för några dofter skall bort. Puss och kram!

Likes

Comments

Hej på er! Som ni kanske märkt sååå är jag nu här på Nouw, då jag har en till blogg som jag tyvärr har gjort nåt fel på tydligen, så den funkar inte.

Just nu så packar jag för imorn kväll så åker jag till Serbien, alltså kommer det ta två 2 dagar för att vi åker med bil. Jag kommer göra vloggar som kommer upp på min youtube kanal och VideofyMe. Länkar de här nere☻

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDZNBJO5YyWr6EjstFq4B2w

VideofyMe: Jag hittar inte länken, meeen jag heter Kattiiizzz♥ PUSSSSSSS♥

Likes

Comments