Hejsan, fick ett medelande på fb idag av en tjej som heter Sara Kliena som sa att folk garvar av det jag skriver osv på fb. Hon sa att jag borde ha en dagbok men jag har faktiskt en dagbok där jag skriver mycket mer än vad jag skriver här. Bloggar är till för att skriva dagligen om sitt liv, därför skriver jag nu vad som hänt dom senaste dagarna.

Mamma har druckit mycket dom senaste 2 åren och jag och även hennes syster och mamma har sgat till henne att hon ska sluta, jag har bett henne sluta men nej hon kommer aldrig att sluta dricka för hon kommer aldrig att bry sig om mig. För två dagar sedan så kom jag hem, såg att hon drack (som hon gör varje dag) jag sa till henne "det ända jag kräver av dig, det ända jag ber dig att göra är att sluta dricka på vardagarna annars kommer jag inte hem något mer" hennes svar blev "gå in på ditt rum" jag gick in på mitt rum grät. Sen tog jag beslutet jag borde gjort för länge länge sedan. Jag tog mina saker och stack! Nästa dag kom jag hem till henne igen och packade kläder "nästan allt" sen när jag kom till min mormor där jag bor nu, gick jag in på fb och ser att min egna mamma har tagit bort mig på facebook och hon pratar inte med mig. Det betyder att hon inte vill ha mig tillbaka. Jag är väldigt nere och mår skit. Vet inte vad jag sak göra faktiskt!??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag mår så jävla dåligt kan någon skjuta mig snälla orkar inte meraaaaa

Likes

Comments

Varför kallar ni mig hora? Jag har ALDRIG sålt mig själv, jag har legat med 4 personer det är inte "alla" som ni säger. Alla har sex någon gång men varför blir just JAG kallad hora? Vad har jag gjort för att ni ska hata mig så mycket. Det gör ont men jag försöker att inte ta åt mig men det är svårt. ALLA rykten är falska, varför kan ni inte fråga mig om det är sant istället för att snacka skit bakom min rygg? Allt jag vill är att ni ska sluta! 

Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag min pappa sjukt mycket. Jag är avundsjuk på den familj dom har, dom leker med sina barn dom gör allt äter mat tillsammans alltihopa, dom spelar fotboll tillsammans, dom går på promenad tillsammans, dom får sina hår borstade. Dom behöver aldrig känna sig övergivna. Dom har den familj jag alltid drömt om men som jag aldrig kan få. Dom dricker nästan aldrig, JAG vill ha den familjen dom har men som jag aldrig kan få. Jag kommer alltid att vara sur när jag är där för att jag är avundsjuk dom har många djur dom gör allt för barnen, dom får hembakt tårta på sina födelsedagar, dom bor i ett hus och har stor tomt. Jag vill ha den familljen som dom har. Jag vill ha den fina mamman, den fina pappan, dom är underbara allihopa. Jag älskar min låssas mamma Helen jag ser upp till henne så mycket, jag älskar hennes hår, hennes röst, önska hon var min mamma med. Jag älskar dom allihopa och jag önska jag var en del av deras familj något jag aldrig kommer att bli. Dom säger att dom älskar mig, jag vet att alla gör det alla utom Helen. Det är något med henne, är det för att min mamma träffade Mattias först eller vad är det, har sökt det svaret i många år nu. Jag gör allt för att få reda på varför hon inte gillar mig. Hon säger att hon gör det men jag vet att hon inte alls gör det för det är sån hon är men jag kommer alltid att vara avundsjuk på den familjen.

Många av mina kompisar har dom nya "skorna, topparna m.m" men jag om jag vill ha något får jag betala det själv. Vi shoppar alltid en gång på hösten, vintern, sommarn och våren med mormor. Mamma har nästan aldrig pengar och om jag vill ha veckopeng måste jag städa hela lägenheten två ggr i veckan...

Likes

Comments

Asså det är så jävla dryg när man lägger upp en status på t.ex. facebook och så får man ett "k" som kommentar detta hände inte mig men det hände en kompis till mig och jag tycker att det är jävligt drygt med människor som "leker" kaxiga bakom en skärm. Men när man träffar personen/personerna i verkligheten säger dom inte ett skit! Någon annan än jag som hatar dryga människor på nätet? Tror inte att jag är ensam om det.

 

Dagens samhälle går inte att beskriva, man vet inte vem man kan lita på osv, man vet ingenting man känner ingen för alla är en annan person dagen efter så det är aldrig ens en ide att fråga någon för man får alltid feta dissen, men när man har pengar, godis, pengar m.m då duger man jag förstår mig inte på dagens samhälle. 95% Av dagens människor är mobbade, kränkta eller har det jobbigt hemma, man blir kallad för saker, folk hittar på skit om en person. Man har INGET privat liv. Man kan inte ens kyssa en kille utan att hela djävla orten får reda på det. Om man vill ha t.ex. sex på en toalett eller vad som helst så är det väl ändå ens egna beslut inte fan har NÅGON rätt att säga till om det för det är ens egna liv ens egna val. Om man skär sig själv så blir det verkligen inte bättre av att folk ska påpeka att man är "emo" man skär sig själv fö olika anledningar det har ingenting med "emo" att göra. Man skär sig när man mår dåligt så varför trycka ner en ännu mer varför inte försöka hjälpa personen ? Om man tycker någon har fula kläder varför påpeka det? Håll det för dig själv och var glad att du inte har dom "fula" kläderna på dig! Om någon är "tjok" så mobba inte, för den personen är inte alltid stolt över sitt utseende. Om någon har fula ögon m.m SÅ MOBBA FÖR I HELVETE INTE! HUR LÅGT KAN MAN SJUNKA OM MAN BÖRJAR MOBBA, ELLER TRAKASERA FÖR DET ÄR DET FEGASTE MAN KAN GÖRA! 

JAG HATAR MOBBNING MIN STORASYSTER TOG SJÄLVMORD PGA HON BLEV MOBBAD, MISSHANDLAD OSV !!

RESPEKT.

Likes

Comments

Kan dagen bli värre fick gå t skolan kom 1 timma försent pga vädret sen fick jag gå hem, imorgon blir det å träffa Alexander vilket jag ser sjukt fram emot. Finns inge å skriva just nu är så jävla trött <3

Likes

Comments

ASSÅ ÅHHHHHHHHHHHH hur lyckas jag ?! I fredags var det ju den fredagen den 13 (oturs dagen) jag har aldrig trott på "oturen" som folk "säger" att fredag den 13 är! Men jag drabbades av "oturen" !

Jag vaknade fredag den 13 gick upp och åt frukost men "osten" var slut. Jag åt knäcker bröd istället. Sen gick jag och tvättade av mitt smink men fick tvålen i ögat. Jag sminkade mig och klädde på mig. Kom 30 minuter för sent till skolan så missade halva matte lektionen. Efter matte lektionen så hade jag NO och det gick bra men var sjukt trött efter en lång natt. När vi senare under dagen skulle gå och äta lunch så tappade jag min mobil telefon och det var då det började. Jag tappade mobilen och sen när jag tog upp den så fungerade inte mobil telefonens skärm, så jag åkte hem och bytte mobilen till en HTC DESIRE men den gick också sönder så bytte den mot en Nokia N8 och den lyckades jag spärra så nu har jag en knapp mobil (sony eriksson) så använder inte KIK. 

 

Nu har jag snackat med Abraham Ismail på skype så nu ska jag hoppa i duschen :) puss och kram eran Cornelia <3

Likes

Comments

Hej alla sötisar! Jag sitter nu på bussen 830 mot Jönköping. Jag har precis åkt ut från Norrköping då några skulle av och på bussen! Jag åker med swebuss och har internet på datorn i bussen :D I helgen hoppas jag på fint väder så att man kan vara ute mycket! Kommer inte vara social då jag ska umgås med pappa och mina syskon som jag inte träffar så ofta men jag kommer vara social från 9 på kvällen tills jag går å sover :)

Hoppas eran dag har varit bättre än mig, Märks iaf att de är fredagens den 13 eftersom jag har haft otur hela dagen. Mobilen gick sönder jag har ramlat osv. Det ligger många döda djur i dikena. Det är en bit till Jönköping så jag ska nog kolla på en kriminalserie som heter Bones :) Ha det bra pussar och kramar!!

Likes

Comments


Denna underbara dag har jag spenderat på kairo med min underbaraste vän Nigel :)
Det var sjukt läskigt, jag matade dessa fåglar och sen ville dom ha mera mat så dom jagade mig jag blev skit rädd hahaha trodde jag skulle dö eller nått XD


Var kallt i vattnet till en början sen blev det bara skönt :)

Hopp :)

Kastade lite vatten med håret (det var kalllllllttt)

Mycket skratt denna dagen i alla fall.

Nigel tyckte det var kallt i alla fall hehe :)

Hade skit roligt idag synd bara att det var många som missade denna dagen tillsammans med oss :)

Nigel är fjortizzz (scheck)

ser gravid ut hahahhahahah :´)

hihihiGillar bikini randen hehe


My friend nigel :)
Jag!!


min äskade syster du skulle vart mäd du skulle ha älsket däää häreeee

Äntligen Nigel i vattnet

:)

hahahahahhaha vilken jävle tungeeee

vatten

smiiiileee

Jag vät jag är int snygge men jag är äkta !
ruuuuuuuuuumppeeeeeeee

Likes

Comments

Sanningen gör ont, det kan inte bli du och jag, jag gillar dig du gillar mig men det kommer aldrig att gå. Vi måste acceptera att det inte får hända. Vi måste låta känslorna stanna och inte släppa ut dom får inte säga till någon för det kommer aldrig gå<3

Likes

Comments

Hej, alla fina som läser min blogg :) Idag är det måndag och jag hatar måndagar. Imorgon är man ledig från skolan det är studie dag är tacksam för det. På fredag drar jag till Jönköping så kommer inte vara inne på bloggen då! Min älskling ska börja övnings köra han blir 18 om 45 dagar :D 

Jag mår bra idag och hoppas att ni gör det med. Jag har kvar min fläsk läpp :( 

Det har varit kaos idag, kompisar som bråkar så hamnar man i mitten :( 

Jag är trött på att leva i skiten. Varenda dag utan dig här är ett helvete vi gav varandra ett löfte, ett löfte om att vi skulle klara detta tillsammans men jag får klara mig utan dig och det blir svårare för varje dag som går. Du fanns alltid där, där när alla andra svek. Du offrade allt och hjälpte mig men jag var blind såg i din blick den blev mörkare för varje dag. Ville inte tro det så jag struntade i dig pratade om mitt egna liv och mina egna problem. Lät dig aldrig prata lät aldrig dig släppa på hjärtat. Jag såg dig dö mer och mer för varje dag. Jag var blind för sanningen nu är du borta och när du försvann hände det något med mig. På en natt förvandlades jag till en annan person, annan personlighet annat utseende, på en natt förvandlades jag till ett monster! Jag ville inte leva i sanningen, sanningen om mig å sanningen om dig. Jag kunde inte tro på sanningen så hittade på lögn efter lögn, förlorade vän efter vän men slutade aldrig ljuga. Jag förlorade mina vänner. Folk slutade tro på mina lögner och det blev svårare att hitta på fler lögner. Idag så kommer sanningen fram mer och mer för varje dag som går. Jag börjar säga sanningen men en bit i taget. Om några år så kommer jag vara fri från lögner, fri från helvetet. Jag har ångest över alla mina lögner men fortsätter ändå kan inte sluta vill inte berätta sanningen så säger en bit sanning varje dag snart vet alla sanningen<3

Likes

Comments