Har ju glömt att denna trötta mamma har färgat sitt hår.. 😊 det är väldigt svårt att få med färgen på kort, det ser liksom inte ut som irl. Men håret är mörkrosa.🙈 Hade tänkt att färga turkost men fick ett infall och köpte rosa istället.. 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tbt till en dag i januari 2013, jag skulle på fest. Bilden är fixad med min mobil jag hade då (Samsung galaxy s3).
Hade en period då jag gärna gjorde om alla bilder till svart/vitt.

Likes

Comments

Kommentar överflödig...

Likes

Comments

Jo jag har köpt gran! Förstår om vissa inte kunnat sova utan bara vänt och vridit på er "hur går det med Kattfan o hennes gran?!?" "blir den en plastgran eller kommer hon köra på äkta gran ändå?!?" "om det blir plast, blir det en med inbyggda lampor?!?".
Nu kan jag lugna er med att det blev en vanlig, hederlig plastgran från Rusta.

Tänkte att min äldsta dotter kan ha den på Öknaskolan nästa år (om hon ska gå där). Jag vill ju liksom inte ha plastgran mer än nödvändigt!

En annan grej jag nog inte skrivit om är om mötet på äldsta dotterns skola... vill inte gå in för mycket på vad det handlade om men jag kan säga så mycket som att jag var VÄLDIGT tydlig med vad jag tycker! Dotterns mentor visade en sammanställning av vilka extra anpassningar skolan gör för min dotter. Eller gör och gör.. vilka anpassningar de borde göra. Det va väl ingen av anpassningarna som fungerade. Åter igen fick jag vara väldigt tydlig.
Det tog bara nån timme efter mötet innan jag fick mail från en av E's lärare där det stod att hon skulle få göra ett prov muntligt och på lektionstid, alltså inte på rasterna som lärarna först sagt.

Det var ett mycket nödvändigt möte. Får se om det blir bättre för henne i skolan så att hon får må lite bättre nu sista terminen i skolan.

Idag ska jag o bebis ge oss iväg till nån bilverkstad... 😣 Alltså orkar inte med denna jävla bil. Snacka om the never ending story.. nu har fläkten lagt av helt så igår när jag körde J till hennes träning så var det frost på insidan av rutorna. ❄ Hoppas bara att det inte blir så jävla dyrt så här innan jul. 💸

Hörs sen. ♥️

Likes

Comments

Letar efter en plastgran... vill ju ha en som är rätt snygg, men ju snyggare desto dyrare. Jag hade en plastgran förut men den skänkte jag bort förra året till en pappa som blivit ensamstående och inte hade råd med nån jul. Så vi var ett gäng som bidrog med julgran och belysning (jag) och lite paket till hans son.
Så nu behöver jag köpa en ny plastgran. Trodde inte att jag skulle använda plast nå mer, men med den liten bebis som kryper runt så kan det vara skönt att slippa alla barr.


​edit: insåg att jag redan skrivit om gran... hej senil pga depressionen..

Den här va ju helt okey. ( bild från google)

Likes

Comments

Idag är det 4 år sen min svärmor plötsligt dog. Hon var bara 58 år när hon dog, på tok för tidigt. Hon har alltså aldrig träffat sitt enda barnbarn (min bebis) men jag vet att hon ändå är med oss.

Har köpt en dekoration som jag o maken ska gå o lägga på graven sen.

Vila i frid kära svärmor! ♥️

Likes

Comments

Halloj!

Idag håller jag på och möblerar om i vardagsrummet. Har liksom ingen plats för julgranen... Vi kommer att ha plastgran i år då vi har en liten bebis som krälar runt på golvet. Jag vill fixa julgran redan nu, behöver ljuset och myset. Tyvärr har vi inte vår plastgran kvar, den skänkte jag bort förra året till en pappa som inte hade råd att köpa nån. Så nu får jag köpa en ny.. 🙈

På tal om fattig... igår var jag på Willys för att handla. Använde mig av den där handscannern ni vet. Köpte ost o mjölk o grejer. Lite lördagsgodis till barnen också. När jag skulle betala så fattades det 18 öre!! 207 kr handlade jag för och det saknades 18 öre! Så pinsamt!! Fick ringa min bror och be honom swisha 1 kr... det fungerade inte för honom att swisha så jag ringde min pappa och bad hon föra över 1 kr. Han förde över 50 kr och samtidigt swishade min svägerska 1 kr. Då kunde jag iaf betala och åka hem. Tanken på bilen är typ helt tom så jag trodde inte att jag skulle ta mig hem från Willys, men det gick. Tur att det är nedförsbacke till macken så att jag kan rulla ner dit imorgon för att tanka. 🤣

Nä, nu måste jag lösa detta med vardagsrummet..

Ha de!

Likes

Comments

Aa, inte röv utan bak som i bakning.

Började dagen med att baka två limpor. Synd bara att osten är slut kom jag på nu.. aja, får åka o köpa, ska ändå köpa lite lördagsgodis sen.

Hur som helst. Hoppas att brödet smakar gott, har aldrig gjort detta bröd tidigare. Brukar alltid baka sötare matbröd med mjuk skorpa, nu blev skorpan hård som satan.. 😜 Får se vad barnen tycker om det.. har jäst kvar om det är så att jag behöver baka nytt bröd.

Nu ska jag snart ge mig ner i källarförrådet för att leta fram vinterkläder och julsaker. Har sån lust att julpynta!! 🎄

Hörs sen!
♥️

Likes

Comments

Igår var jag iväg och fick botox igen. Denna gång fick jag bara i halva pannan. Kan fortfarande inte röra ena ögonbrynet liksom, så på den sidan var det ingen idé att få några sprutor.

Det gör så ont att få botox, speciellt de sprutorna jag får i nacken. Men det är ju så värt att slippa migrän!!!

Gårdagens smink, massa tvätt, trött 4-barnsmamma, fett fab! No filter needed. 😆

Likes

Comments

Alltså detta bäddset är så himla fint!! Sånt skulle jag vilja ha. Men satan vad dyrt det är.
Skulle behöva byta ut endel sängkläder, mycket är så tunt att man typ kan se igenom tyget, haha.

Får se efter jul om jag kan ha råd att köpa lite nytt.

Barnen har iaf börjat skriva önskelistor. Mycket presentkort önskar de sig, på typ kläder och så. T önskar sig även en stationärdator som funkar att spela spel på. Hon har en Youtube-kanal med 900 prenumeranter. 🙂 Hon är anonym på kanalen så ingen vet vem hon är. Hon lägger iaf upp videos när hon spelar ett spel och hennes dator är så gamal så den bara laggar. Får se det som en investering om hon får en ny (begagnad) dator, kanske kan hon sen tjäna pengar på sin kanal? 🙂

Hur som helst. Idag är det fredag och maken är hemma och är sjuk. Inte "sjuk" som i man-cold utan han hade faktiskt 39° feber stackarn. ♥️

Ha en underbar fredag!
vi hörs

Likes

Comments