Idag kom min pojkvän Kurt på besök med sin matte. Min egen matte är så duktig som ringer efter honom när jag längtar efter honom, det visar jag tydligt åt henne med att jama massor och göra det hon kallar "kattfnatt". I alla fall så är min Kurt såå stilig! Han är nästan lika gammal som jag men större, grå och lurvig. Kurts matte Linda har berättat att han är en brittisk korthår. Vi har lekt hela kvällen och vi var till och med ute på äventyr bakom huset. Det var så pinsamt när matte tvingade mej ha på reflexvästen framför Kurt! Men jag hade inga val. Kurt och matte Linda tyckte ändå jag såg jätte tjusig ut i den så jag antar att den kan godkännas. Kurt har aldrig varit ute hos mej förut så han var lite osäker på omgivningen. Jag gick först och visade honom vart man skulle gå. De där två-beningarna är bara så långsamma och jag hamnade hela tiden vänta på matte som gick efter mej. Ute höll jag mest på med mitt (äta gräs mums) för Kurt ville inte riktigt hänga med, men mot slutet av turen vågade han sej med in i den lilla skogen. Vi gömde oss under granen tillsammans hihi. Mjau så gullig han är min pojkvän. Väl tillbaka inne så fortsatte vi leka. När Kurt är hos mej är han en riktig gentleman och låter mej vinna i leken. Våra matten tyckte vi var så söta då jag putsade Kurt, jamen inte kan jag låta min Kurten vara smutsig heller. Till sist sade matte Linda att det var dags att åka hem. Jag och matte följde dom till bilen och sade hejdå. Hoppas jag får träffa Kurt snart igen.

Kurt och jag i mitt slott

Väntar på att få gå ut. Som sagt är mäniskora så långsamma..

​<3

Tack matte Linda för bilderna!

Likes

Comments

Mitt namn är Frida och jag är en 1 år gammal bondkatt. Jag bor med min matte i en liten lägenhet i en stad hon kallar Åbo. Jag är ingen tråkig soffdyna som sover 20h/dag utan jag gillar att leka, vara ute och vara på äventyr, därför tyckte matte det skulle vara roligt att skriva en blogg om ett av mina 9 liv.

Dagen började som en vanlig dag brukar. Matte sov alldeles för länge som vanligt. HON är en soffpotatis! Hon stiger inte ens upp fast den lilla lådan börjar tjuta. Så såklart måste jag sköta min plikt och väcka henne. Efter att hon gosat med mej en god stund så berättade jag klart och tydligt att nu är det dags att släppa mej ut på balkongen. Jag har skolat henne väl så hon öppnade dörren genast. Vad synd att det av nån underlig anledning måste vara en glasvägg mellan mej och fåglarna, annars skulle pipleksakerna inte komma så lätt undan. Jag åt mitt morgonmål och dagen fortskred som den brukar. Men efter att matte varit ute och tydligen "jagat" mat åt sej så kom hon hembärande inte bara på sin fångstpåse utan hade med något till mej för en gångs skull. Hon kallar det reflexväst och tvingade genast mej att prova den. Den känns konstig och är en hemsk färg! Matte sade dock att det är ett måste nu när det börjar bli mörkt då vi går ut och äventyra. Så efter en stund surande och mycket smickrande av matte så antar jag att den inte är så tokig. Hoppas det här betyder att matte tänker börja släppa ut mej oftare!

Den där sista bilden tog matte i smyg när jag surade...

Likes

Comments