Bilden är tagen efter jag varit hos frisören. Lite suddig bild men tyckte den var fin ändån!

Likes

Comments

Dessa bilderna tog jag för kanske en vecka sedan (då var det lite finare väder ute)
Jag tycker om dessa bilderna så mycket!
Det ser ut som Blixten är så liten så liten. Jag hade velat se hur våra katter såg ut när de var små kattungar! Vi har tyvärr inte fått se några bilder än på hur de såg ut när de var mindre men det kommer vi förhoppningsvis få.
Ha det så bra!

Likes

Comments

Min sötaste Santos!

Likes

Comments

Här är några fina bilder som jag tog på Santos idag! Visst blev dem bra?
Om någon undrar hur det är med Santos och hans lilla skada så är det bra nu. Det läckte fint och man ser knappt något nu.
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag men det bara blev så. Kommentera och gilla gärna så vet jag! Då fortsätter jag att lägga ut mera och då vet jag att några läser iallfall. kommentera och gilla! :)
Hejdå ha det bäst så ses vi snart här igen!

Likes

Comments

Asså neeej! Santos har blivit skadad. Igår kväll var jag hos några kompisar på kvällen och kom hem sent. Min bror och pappa var uppe och min lillebror satt och grät. Vi vet inte vad som har hänt men Santos har på något sätt blivit skadad. Det kan ha varit ett kattslagsmål eller att Santos har trillat och skadat sig på något sätt! Vi vet inte. Det är ett sår ovanför näsan och skinnet är upprivet. Vi åkte idag och köpte en tratt som Santos ska ha i ungefär 10 dagar. Hoppas det läker fint!
Stackars lillen, älskar dig!

Likes

Comments

Åå vad jag har saknar mina katter! Vi har varit iväg på en liten minisemester i en vecka och har då varit utan mina katter. Jag vill lägga mig ner och mysa med Blixten och Santos nuu! Har saknat hela veckan att få krama dem, att få mysa med dem och busa! 

Likes

Comments

Glad midsommar!

Likes

Comments

Jag och Blixten myser!

Likes

Comments

Våra katter fäller väldigt mycket hår just nu!Detta på bilden är bara från Blixten. Det är bra att kamma dem med en kam ibland, de gillar de också.

Likes

Comments

​Ikväll sitter vi bänkade framför tv:n och hejar på Sverige!

Likes

Comments