View tracker

Inte bloggat på någon dag , men kännt att jag har mått piss så jag inte orkat. Life goes on. Just nu sitter jag nere på bygg , ska egentligen ha matte men jag fick D på provet så jag slipper ha matte på onsdagar , så jävla skönt eftersom att jag hatar matte så otroligt mycket!

På fredag börjar lovet för mig och det är samma dag jag får lägenhetsnyckeln på! Är så sjukt jävla taggad att flytta in med Tobias , kommer bli så otroligt mysigt.

Skriver kanske ikväll eller imorgon, får se om dagen bjuder på något eller om den är lika trist som alla andra dagar!

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och kollar runt på mobilen. Tänkte sova till iallafall halv 10 men det funkade inte så himla bra för mig. Skulle varit med på friluftsdag på skolan idag men fick ta ledigt eftersom att jag ska till vårdcentralen igen vid 12.

Hatar verkligen vårdcentralen och jag vet inte ens vad för prover jag ska ta , enda läkaren typ sa var att det inte är som dom vanligaste proven man tar , så man taggar ju att typ dö till 110%!

Men jag får ta och försöka sova lite till iallafall , är så trött så att huvudet inte fungerar alls typ. Ni får ta och ha en bra dag så skriver jag väl sen ikväll!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan och spelade nyss LoL med min pojkvän. Vi ska vänta på att hans kompis Toni ska logga in så att vi kan spela med honom , har gått skit hela dagen för oss så jag hoppas det blir bättre nu.

Som jag skrev tidigare att jag skulle till vårdcentralen så behövde jag ta ledigt från 10 tills resten av skoltiden var klar. Skulle kolla om jag fått urinvägsinfektion eller njurbäckeninflammation som jag hade förra året i maj , men som tur var så visade det inget alls. Ska däremot tillbaka imorgon och ska ta andra tester eftersom att jag har så sjukt ont i magen och har haft det i över 2månader typ.

Resten av kvällen blir det bara att spela och sen lägga mig när jag känner att jag inte orkar vara vaken längre. Har hamnat i någon såndär fas som gör att jag kan sova från 19.00 till nästa dag , helt sjukt då jag är van att vara vaken till 5 på morgonen. Antar att det är stressen som oroar min kropp så himla mycket!

Men ni får ha en bra kväll!

Likes

Comments

Typ åttonde gången eller nått som jag ger försöket till bloggen. Har bara blivit trött varje gång jag har bloggat , för att jag haft så mycket att tänka på just då. Men vi ger det ett försök , iallafall. Kan väl skriva lite om mig iallafall.

Jag heter Alva Gustavsson och är 16år , blir 17 den 24e mars. Jag är född och uppväxt i den lilla byn Bäckefors , mitten av Dalsland. Har bott där hela mitt liv, gått i skola där och i Bengtsfors. Började på hotell och turism där , men bytte till bygg och anläggning efter ca 3månader eller något. Har så sjukt mycket att fortfarande tar igen , så jag får hoppas att jag klarar skolgången. Mitt liv har varit upp och ner , ända sen förskolan. Mest neråt , men haft mina vänner vid min sida som lyft upp mig och gjort så jag är här jag är idag. Lever livet på toppen med mina bästavänner , min underbara pojkvän och min familj. Blir lägenhetsägare till en tvåa den 26e februari här i Säffle.

Finns verkligen inget mer som man kan skriva om mig , mitt liv är väl egentligen lika som dom flestas 16åringara liv. Bloggar mer senare , ska strax till vårdcentralen och typ dö av stick i finger och allt dedär!

Likes

Comments