Ullared shopping, pussande på Coco , tacos och nu soffmys !! 😍💕

Likes

Comments

Helt glömt bort att jag har en blogg. Det var så mycket i torsdags och sen var det fredag o då skulle vi plötsligt till Göteborgs horseshow . Hade en jättebra dag där men tiden bara flög förbi. Fick med mig tre saker hem som jag ska visa i eget inlägg.

Och Tara update. Balltrampet ser bra ut, torrt o fint och läker. Jag hade säkert kunnat rida vid det här laget men har ändå valt att promenera honom. Ingen idé att skynda på och promenader ihop med honom är ju faktiskt väldigT mysigt.

Och idag har jag varit lite bakis för jag träffade mina saknade tjejer igår. Vi åkte ut på krogen en sväng. Så härligt att träffa dom och trots att det var längesen sen sist så känns allt Alltid precis lika bra mellan oss. Lätt och roligt, vi vet vart vi har varandra. Sen att andra människor på krogen inte alltid är så roliga de är väl ändå väntat. Måste dock säga att alla tjejer var väldigt trevliga och vettiga medans killarna var rätt så grisiga. Påminns om varför jag har svårt för andra människor och väljer att ha så få men så bra personer som möjligt runt mig ❤️

Idag har vi promenerat utan täcke i solen . Premiär utan täcke . Vår idag 🌸☀️

Likes

Comments

Fy fan rent utsagt vilken vidrig dag.

Började med begravning för Joel. Mycket tårar och känslor såklart. Jag har aldrig hört honom säga ett ont ord om någon och han brydde sig alltid om alla andra, varför får inte såna människor stanna? Dom behövs ju här. Jag hoppas verkligen att de finns en annan värld och en tid efter döden.

Sen kommer jag till jobbet där det också hade hänt en massa grejer. Bara att bita ihop.

Och så får jag sms om att Tara fått balltramp och står bandagerad.

Och sen som grädden på moset så är folk respektlösa. Falska . Ja allt möjligt som inte är positivt att vara . Så allt detta i en enda röra gjorde att jag bröt ihop så fort

jag klev innanför dörren hemma. Och i bilen påväg till gården. Jag är bara helt slut. 

Nu vill jag inte gråta mera huvudet är tungt och ögonen svider. Men allra Ondast har jag på insidan , för Joel. För hur fittiga vi människor är mot varandra och Vilka konstiga saker som spelar roll och har betydelse. över ångest. Över livet.


Likes

Comments

Jobbelijobb 7-16 och sen direkt till stallet. Fasiken vad jag saknar mina nattpass.. finns inget tristare än att sluta på eftermiddagen och behöva vara stressad över att man har begränsat med tid innan det blir mörkt. Suck.

Idag skulle vi ha ridit ut men en vi bestämde oss för att inte rida idag p.g.a att det blåser storm. Men Tara fick sig en go rykt och mysstund. 🐴❤

Likes

Comments

Såklart man längtar tillbaka till den härliga sommaren som var. Och längtar efter en ny sommar. Fylld med allt det där som man älskar.

Tänk er sol bad och värme. En go grillad köttbete ,jordgubbar, glass. Kanske ett par utflykter lite varstans . Massor utav hästis-bästis tid. Långa sommarkvällar, en fisketur med båten . Och även såklart sommarens regniga dagar när man kanske sitter ute under tak med en bra bok och bara lyssnar på regnet eller kurar in sig inne med godis och ett gäng bra filmer.

LÄNGTAR 😍🍬🍷🍦🌸🐴☔️☀️


Likes

Comments

Hej hörrni!

Jag har inte hunnit kika in här förens nu då jag har jobbat 7-16 och sen stack jag direkt till stallet.


Idag red vi först ut en liten sväng i sällskap med syrran o Busen och sen red jag ett pass i paddocken. Red igenom LB:1 programmet 2 ggr och det kändes riktigt bra, inte perfekt eller felfritt men väldigt mycket bättre än förra gången vi red det. Det finns en annan stadighet i honom nu och han är alltid pigg och glad och känns så fräsch och på G ! Och jag som inte ens hade vågats hoppas på att den där vänstersidan skulle kännas bättre efter tandläkarbesöket vågar nu säga att det känns skillnad, inte någon wow förändring men nu tar han jämnare stöd på vänstertygeln och liksom suger framåt på bettet jämnt o fint. Riktigt härlig känsla!


Alltså han gör mig SÅ glad. Han får mig att vilja vara i stallet i en evighet, även motiga dagar och även under hela vintern som annars brukar ta emot rejält, han får mig att vilja borsta länge o väl, pyssla o dona, putsa utrustning o massera in liniment. Det tar liksom inte emot att stanna kvar en bra stund efter ett ridpass o bara pyssla o vara med honom. Bäst är han 🐴❤️


Likes

Comments

Idag red vi ett pass i halsring igen. jobbade med halter,halvhalter, volter, galoppfattningar. Och så gymnastikhoppade vi lite studs+ett enkelhinder. (ja vi älskar att hoppa studs därför vi jämnt gör det) Allt satt idag till och med fattningar ifrån skritt. 😄 Tara taggade till och tog i som bara den i sprången över enkelhindret som låg på typ 50 cm, det högsta vi har hoppat i halsring hitills, hihi. Han längtar nog efter lite högre höjder nu så vi får väl se vad vi vågar oss på så småningom. Jag vet att jag tjatar om det jämnt men jäklar vad duktig han är! Och jag får väl berömma mig själv lite också för att jag var duktig med blicken och sitsen idag.


Igår firade vi 7 månader ihop. Så glad jag är att det är vi. 🐴❤

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa människa år.

Blir paket och glassbulle så fort han kommit hem från jobbet.


Likes

Comments

Hej hej!

Har så lite och så totalt ointresseanta saker att skriva om just nu. Och inte direkt Tid eller lust. Men så får det vara ibland. Som idag till exempel så har det inte hänt mycket ovanligt. Har jobbat 6:45-16 och sen varit i stallet o på hästryggen mellan 17-19. Och nu är det soffläge .

Dagens enda ovanliga är att jag blött näsblod tre gå ger. Förstår inte varför o hoppas att det inte fortsätter....


Slänger in en myspys bild från början utav den här veckan. Bäste Tara 🐴❤️

Likes

Comments

En lång men väldigt bra dag har jag haft idag.

Började den med jobb 7-11. Sen hem till stallet, mocka och fixa iordning. Mat och tupplur mellan 14-15.20. 15.20 ut i stallet och stoppa sista påsarna o fixa med kraftfoder. 15.40 full fart mot jobbet. Jobb 16-21. Efter 21 Hem till lägenheten o mata katten.

Tillbaka i stallet. kvällsmockning+kvällsfodring utav pållarna.

Nu ---> soffan med pojkvän, en skål med chips och ett gäng lurviga fyrbenta. Lär sova inom en väldigt kort stund.

Härlig dag ändå trots att den bara susat förbi 😊

Likes

Comments