I går var vi på GNO (girls night out) i kirka. Vi dro i kirka 18.30, også måtte vi gi fra oss telefonene siden det skulle være sosialt. Vi ble delt opp i grupper, og på min gruppe var vi 5. Hver gruppa hadde en leder, og fra 18.45 til 19.30 skulle vi kjøre rundt å ta bilde av mest mulig. Vi fikk et ark hvor det stod hvor mye poeng vi fikk for hvert bilde. Noen av tingene vi måtte ta bilde av var en traktor, amerikansk flagg, sykkel, cola, gruppa opp ned, noen som står på henda og et salg skilt. Da vi kom tilbake spiste vi nachos, og vinnerne fikk noen gaver.

Senere på kvelden gikk vi ut i de små gruppene, og snakket om gossip. Vi snakket også om at det var viktig å snakke med Gud først. Da vi kom inn igjen gikk vi opp og lagde en tavle hvor vi kan henge bilder på. Da vi var ferdig med dette gikk vi ned for å fikse neglene våres. Vi fikk is mens vi drev med dette. Alle snakket sammen, og det var veldig gøy. Vi satt oss i en ring senere, også hadde de rulla plastfolie rundt masse gaver. Så det var en person som hadde en terning, og om personen fikk 6 så måtte man sende terningen til personen til høyre og ta ballen med plastfolie. Jeg fikk en ring man setter bak på telefonen.

Etter dette gikk vi ut. Vi satt på en henger, og kjørte rundt i nabolaget. Jeg tror vi kjørte rundt i en time, og på vei hjem igjen hoppa det frem menn med masker og sag for å skremme oss. Mange ble utrolig skremte. Vi kom tilbake til kirka, og vi lagde cookies til noen damer som skulle komme i kirka dagen etter. Etter dette hadde de lagd i stand popcorn i poser, også kunne vi ta på forskjellige pulver. Vi fant oss plass på gulvet og la oss ned med pleddene våre. Vi la oss rundt 3-4 på natta, og ble vekt igjen rundt 7 på morgen.

Da vi våkna hadde de lagd i stand til frokost. De damene som vi bakte cookies til kom å spiste frokost med oss, og vi fikk tilbake telefonene. Vi ble henta av vfar, og jeg sov i to timer da vi kom hjem igjen. Det var utrolig koselig, og jeg ble kjent med flere jenter fra skola.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Dagen startet med at jeg stod opp 08.20 siden vi skulle i kirken. Før vi drar i kirken har vi søndagsskole hvor vi snakker sammen, og de siste 30 minuttene leser vi litt om forskjellige ting som har med Gud og Jesus å gjøre. Vi er rundt 5-6 i denne gruppen, og i løpet av året drar vi å gjør forskjellige ting. Så om to uker skal vi i et haunted house som er det samma om et spøkelseshus. Vi er i søndagsskola fra 10-11, og etter dette går vi til den store kirka. Her synger vi sanger, og hører på presten snakke. Noen ganger kan det føles ut som vi sitter der veldig lenge, men andre ganger går det veldig fort. Vi er i kirka fra 11-12. Etter kirka dro vi til den meksikanske restauranten siden vfar ville dit. Jeg kjøpte tortilla lefse med kylling, toppet med ost. 

Da vi kom hjem fra kirka gikk jeg på rommet mitt og snakket med mamma og pappa. Siden vi ligger 7 timer bak dere i Norge så passer det veldig fint å snakke med dem etter kirka. Jeg snakket ikke med dem forrige søndag siden da var vi i San Antonio, så det var koselig å snakke med de igjen nå. Klokka var rundt 14.30 da jeg var ferdig med å snakke med dem, så da gikk jeg ut og solte meg. Det var rundt 32 grader og full sol. Bailey kom ut etterhvert, så vi lå ute litt over to timer. Da jeg kom inn snakket jeg med Eline, og tok en dusj etter det.

På kvelden dro vi i butikken for å kjøpe noen små greier, også bestemte vi oss for å dra på whataburger for å kjøpe oss to små burgere siden vi hadde gratis kuponger. Da vi kom hjem for å spise fant vi ut at de ikke hadde stekt kjøttet godt nok,, så da dro vi tilbake for å klage. De lagde to nye burgere (som heldigvis var gjennomstekt), og vi tok de med hjem for å spise. Dagen i dag har vært veldig lang, og siden vi ikke har høstferie har vi skole. Heldigvis har vi en uke fri i November, og en måned senere har vi juleferie. 


Likes

Comments

Beklager for lite oppdatering her, men har skjedd utrolig mye i det siste. Denne helgen har vi vært i San Antonio for å besøke vfar.

fredag hadde vi kortere program på skolen, siden vi gikk etter pep-rally programmet. Etter skola gikk vi til gymsalen og hadde «Hawaii» peprally, hvor cheerleaderne brukte «tropiske» klær. Vi dro hjem etter dette og fikset oss til fotballkampen på kvelden. Vi tapte kampen, men etter kampen dro vi til kirka og spiste mat. Vi hørte på at en mann snakka, og etter dette spilte vi litt leker. Da vi kom hjem rundt 24 så pakket jeg ferdig sakene mine.

Vi dro tidlig på lørdag siden det tar rundt 7 timer å kjøre til San Antonio. Vi dro klokka 07 på morgen, og var fremme rundt 15-16. Vi stoppet på en stor bensinstasjon, også dro vi videre for å spise. Vi spiste på en meksikansk restaurant, og valgte å spise så mye vi ville for 15 dollar. Maten her var ikke akkurat det beste siden det meste var kaldt, så da klagde vi til sjefen. Så da lot han oss få velge noe annet på menyen. Etter vi hadde spist dro vi videre, og jeg sov veldig mye siden jeg var kjempe trøtt. Vi hørte på musikk, og turen gikk egentlig kjempe fort. Da vi kom frem la vi fra oss sakene våres. Seinere på kvelden dro vi til jobben til vfar og spiste en suppe noen hadde lagd. Jeg likte ikke suppen så veldig godt, men jeg er jo veldig kresen såå..

lørdag våknet vi generelt tidlig, og ei på jobben til vfar (Carla) skulle ta oss med på hotell i byen. Vi dro rundt 13, og stoppet på et kjøpesenter for å se etter gave til Eline. Siden de ikke hadde det jeg tenkte så dro vi videre og stoppet og kjøpte fast-food. Jeg kjøpte en kylling inni en burger, og det var utrolig godt! Hotellet vi lå på var utrolig fint og vi lå i 25 etasje. Vi hadde utrolig fin utsikt. Etter vi hadde slappet av litt gikk vi ut og så litt på butikkene på riverwalken. Jeg kjøpte to gensere siden de var på salg. Vi kjøpte kinesisk mat, og litt godteri. Etter dette gikk vi tilbake til hotellet, og vi så oss litt rundt omkring på hotellet. Senere på kvelden dro vi ut igjen, og vi dro til 13th floor, som er et spøkelseshus. Vi stod sikkert rundt 30-40 minutter i kø før vi kom inn. De hadde 4 stykk som hadde kledd seg ut ute , og de kom helt oppi ansiktet ditt. Det var en utrolig ekkel mann som drev å løp etter Bailey. Jeg var utrolig redd så jeg løp til folka som stod i køen. Etter vi hadde venta så kom vi endelig inn, og det var to folk foran oss. Bailey gikk foran meg og Carla var bak meg. Det var utrolig bra laget, og jeg tror det tok omtrent 1 time for å komme gjennom hele huset. Det føltes ikke så lenge i det hele tatt! Helt på slutten av huset så tryna hu dama foran oss, og hu sparka meg i beinet mens hu falt. Så jeg fikk den største bulken på leggen. Mannen hennes brydde seg ikke så han bare gikk ut av huset, mens hu lå på gulvet der. De folka som hadde kledd seg ut begynte å le litt selv. Så etter dette dro vi på hotellet og bestilte pizza!

søndagen dro vi for å se på kino hvor setene rista så fort noe skummelt på filmen skjedde. Etter filmen dro vi og spiste, og jeg spiste kylling i en burger igjen. Vi stoppet og fikset neglene våre, og etter dette dro vi tilbake til der vfar bor. På kvelden dro vi ca en time unna for å spise. Jeg kjøpte kylling og ris med bakt potet.

Likes

Comments

Beklager for lite oppdatering her, men det har skjedd så utrolig mye i det siste. Skola begynner å gå bedre, men man merker at det tar en god stund før man kommer ordentlig inn i det! Forrige uke hadde vi homecoming, og vi hadde forskjellig tema på skola hver dag:

Mandag
Dagen startet med at vi dro på skolen og hadde vanlig skole. Vi hadde "color war day" som betyr at alle trinnene skulle kle seg forskjellig. Seniorene måtte bruke blå, så jeg hadde på meg jeans, blå t-skjorte og blåe toms. Vi tok et gruppe bildet sammen, og hadde vanlig skole resten av dagen.

Tirsdag
På tirsdag var det "twin-day" som betyr at man skal kle seg likt som en annen person. Jeg var med Bailey og en annen jente, så vi ble tre som kledde oss likt. Se bildet under for å se hva vi brukte.

Onsdag
Denne dagen var det "book or movie character", og da kledde jeg og 6 andre oss ut som de 7 gnomene. Jeg hadde tre prøver denne dagen, i engelsk, spansk og US history. Jeg fikk 98 på spansk prøva, 100 på US history og 88 på engelsk prøva. Syns dette var veldig bra i og med at jeg ikke har gått her så lenge enda.

Torsdag
Vi hadde "mix match day" som betyr vi skal bruke masse forskjellige farger som ikke passer sammen. Jeg hadde på meg en rosa shorts, ulike sokker og grønn t-skjorte. Det var veldig flaut å gå rundt sånn siden ikke alle kledde seg ut.

Fredag
Denne dagen var det "spirit day". Alle timene var forkorta siden vi hadde pep-rally, som betyr at man samles og har forskjellige ting for å få en "bra start" før en fotballkamp. På kvelden dro vi for å se hvem som ble homecoming queen, og for å se kampen til gutta. Jentene som var valgt ut ble fulgt av en gutt eller pappaen sin. Det var tre seniorer som var nominert, og ei som heter Robyn ble homecoming queen. Etter dette så vi på kampen, og det var en veldig spennende kamp siden de lå veldig likt mot slutten. Heldigvis vant vi!

Lørdag
På lørdag dro vi for å se på paraden som gikk gjennom byen. Alle som var nominert ut dagen før kledde seg fint og hadde en bil de kjørte med gjennom gata og kasta ut godis. De små barna på skola hadde en henger de satt på, og de kasta også ut godis. Etter dette dro vi for å spise ved fotballbana, også dro vi hjem for å slappe av litt. Til middag dro vi for å spise kinesisk mat, og på veien hjem stoppa vi på walmart. Her kjøpte jeg litt amerikansk godis jeg tenkte å sende ned til bursdagen til Eline, også så Magnus og Aleksander også får smakt (kanskje du også, Kris).

Likes

Comments

På torsdag forrige uke kom Wesley (vfar) ned for å hilse på meg, siden han bor i San Diego. Det var første gang jeg møtte han, og han var kjempe hyggelig. Siden han kom ned bestemte vi oss for å dra til Louisiana å shoppe. Det var en outlet gate med en del butikker. Jeg fikk kjøpt meg en del topper til skolen, siden her må man dekke skuldra på skolen. Det tok litt over en time å kjøre over dit, men det var kjempe fint der!

Jeg og Bailey gikk rundt alene en stund for å se på klær, og vi gikk inn i en butikk med masse salg. Jeg fant en del klær jeg skulle kjøpe, og det kom på 50 dollar tror jeg. Da jeg kom fram til kassa så dama at jeg hadde et annerledes bankkort så hu spurte etter ID kortet mitt. Siden jeg er fra Norge har jeg ikke ID-kort så Bailey fortalte hu at jeg var en utvekslings-student fra Norge, og hu dama så stygt på meg. Det virka som hu ikke trodde på oss, så jeg viste hu baksiden av bankkortet mitt og sa at dette var det beviset jeg hadde. Da hu skulle dra bankkortet mitt for å betale funka selvfølgelig ikke bankkortet mitt på denne butikken🙃 Bailey trodde hu gjorde det med vilje siden bankkortet mitt hadde funka alle andre stedet unntatt her. Jeg hadde kun 25 dollar i lommeboka, så Bailey måtte også legge ut litt for meg. Da hu dama i kassa skulle telle over manglet vi fortsatt en dollar, og siden ingen av oss hadde mere penger var det heldigvis ei snill dame bak oss som ga meg en dollar. Tror det var sånn 7 andre folk bak meg som venta på å betale.. Så etter vi hadde shoppa dro vi for å spise.

Likes

Comments

Da var første skoledag unnagjort. Dagen startet med at jeg måtte vente på biblioteket så jeg kunne få fikset fagene mine, og det var også fire andre elever som ventet på å få fikset sitt. Her satt vi i fire lange timer før jeg endelig ble ropt inn til hu dama som skulle fikse det. Så jeg gikk glipp av timene før lunsj. Jeg valgte US history, english, Algebra 2, en økonomi klasse som jeg ikke vet helt hva vi skal gjøre i enda, physiology, sociology, kjemi (selv om jeg ikke trenger det), gym- jeg trenger dette faget for å spille de forskjellige sportene og vi har dette faget hver dag og en annen klasse hvor vi ikke gjør noe spesielt. Da jeg kom hjem kom jeg på at jeg glemte å velge spansk, så jeg fikset dette på andre skoledagen min. Lærerne er veldig greie, selv om en del av de allerede har gitt lekser... Så siden jeg måtte vente så lenge på fagene mine gikk jeg glipp av halve dagen, så jeg rakk heller ikke lunsj. En annen ting jeg fant ut var at jeg hadde valgt S1 matte, og jeg trenger 2P så jeg byttet også dette. Ellers var dagen bra! Elevene på skolen er kjempe hyggelige, og jeg har blitt kjent med noen allerede.

Likes

Comments

Som de fleste av dere vet så har jeg nå startet utvekslingsåret mitt i Texas. Jeg er utrolig fornøyd med familien, og for de som lurer så består familien av vmor, vsøster og vfar. Selv om vfaren her bor i San Diego så pleier han å komme hit en del, og de pleier å dra for å besøke han. Jeg har ikke møtt han enda, men han virker utrolig hyggelig. Jeg tenkte å fortelle litt av det jeg har gjort siden jeg kom hit.

Onsdag:

Jeg dro fra New York rundt 9 på morgen, og tok flyet derfra til Atlanta. Her ventet vi litt over to timer før flyet til Houston gikk. Vi var totalt fire som tok samme fly til Houston, og ei av de som tok samme fly som meg skulle til samme sted som meg. Vi ble litt kjent på campen i New York også. Da flyet landet stod verstsfamilien med en plakat og ventet. Det var utrolig koselig! Flyplassen ligger omtrent tre timer unna her vi bor, så vi måtte stoppe på veien for å kjøpe litt mat. Vi stoppet på Olive Garden, og maten her var utrolig god. Deretter dro vi videre til Mt. Enterprise, og jeg ga familien gaven jeg hadde med og pakket ut sakene mine. Her er noen bilder av søte vertsfamilien.

Torsdag:

Dagen startet med at Stella kom på besøk, og Bailey skulle ta cheer-bilder. Stella er ei jente som familien ofte passer på. Da jeg stod opp spiste vi pannekaker med sirup og jorbær, og dro til AT&T hvor de fiksa mobilabonnementet mitt så jeg kan ringe rundt uten at det koster noe. Etter vi hadde fikset dette dro vi videre for å fikse noen skolesaker til meg, så jeg fikk kjøpt en skolesekk før skola starter. Bailey og cheerlaget dro til chili's for å spise, så vi bestemte oss for å også dra dit. Der møtte jeg noen av jentene som skal være seniorer med meg. Da vi kom hjem slappet vi for det meste av.


Fredag & Lørdag:

På fredag tæna jeg og Bailey ute ved bassenget, og på kvelden dro vi på kino med ei fra cheerlaget. Vi spiste frozen yoghurt etter dette, noe som var utrolig godt! På lørdag dro vi på shopping til Longview som er et større sted her. Jeg kjøpte flere shortser siden det er utrolig varmt her, og siden jeg ikke tok med så mange kjoler så kjøpte jeg en. De hadde utrolig mange butikker på dette senteret, og jeg kjøpte noen solbriller her også! Vi spiste kinesisk mat, og dro hjem etter vi hadde vært her en stund.


Søndag:

Vi våknet tidlig denne dagen for å gå i kirka. De hadde en velkomst etter vi hadde vært i kirka hvor alle tok med seg litt mat som er fra Texas. Jeg likte det meste av det, og det var utrolig koselig at de hadde stelt i stand alt det for meg! Her ser dere et bildet av meg og Bailey. På det blå bordet var det masse gode kaker.

Mandag&tirsdag:

På mandag gjorde ikke vi noe spesielt tror jeg. På tirsdag kom Stella på besøk så vi dro til dyreparken ettersom det var Stella's mor sin bursdag. Det var en liten dyrepark, men det var utrolig koselig. Etter vi hadde gått rundt å sett så satt vi oss ned å spiste lunsj ute. På vei hjem stoppet vi innom en park hvor man kan mate ender. Det var utrolig fint der, og på kvelden slappet vi av.


Onsdag:

Før skola starter så pleier de å møte lærerne. Så på denne dagen hadde skolen "meet the Teachers" hvor vi da møtte lærerne vi skulle ha, men siden jeg ikke hadde fått fikset fagene enda visste vi ikke hvem jeg trengte å møte. Så vi gikk innom de vi trodde jeg skulle ha. Lærerne virker utrolig hyggelige, men det blir nok uvant å kalle lærerne for "Coach" og "Miss" og etternavnet dems. Denne uka gikk utrolig fort, og nå har jeg snart vært her to uker!

Likes

Comments

Dag 1:

Dagen startet med at Eline og mamma kjørte meg til flyplassen for å si hade. Her møtte jeg mange andre norske som også skulle til NY med meg. Flyet gikk 1110, og vi landet i New York rundt 13 i dems tid. Hotellet vi lå på var i nærheten av flyplassen, og det første vi gjorde når vi kom dit var å spise. Vi fikk vite hvem vi skulle dele rom med en god stund etter vi kom. Jeg delte rom med ei fra Sverige som var veldig hyggelig. Resten av denne dagen brukte vi på å slappe av, og bli kjent med de andre. Vi la oss veldig tidlig, fordi vi var trøtte på grunn av tidsforskjellen.


Dag 2:

Jeg våknet veldig tidlig denne dagen siden jeg ikke hadde vendt meg til tidsforskjellen. Vi startet dagen med å spise frokost før vi skulle på sightseeing.

Først hadde vi fire timer organisert sightseeing med halve gruppen. Siden vi var såpass mange på campen måtte vi deles opp i to grupper, og guiden vi fikk var utrolig hyggelig og engasjert. Han viste oss utrolig mye, og det første vi gjorde var å dra på grand Central Terminal for å spise lunsj. Deretter dro vi til upper manhatten. Vi kjørte gjennom 5th Avenue, gikk rundt i Central Park, kjørte forbi Trump tower og gikk rundt ved Rockefeller center. Vi fikk tre timer fritid, og vi bestemte oss for å gå rundt i times square å se. Vi gikk inn på en restaurant for å spise, og pastaen vi fikk smakte fisk. Etter dette shoppet vi litt.

Dag 3:

Jeg våknet tidlig denne dagen også, og vi startet dagen på samme måte som dagen før: spiste lunsj på Grand central Terminal, så dro vi på fire timers sightseeing. Denne dagen dro vi får å se lower Manhattan. Her så vi blant annet Fedreal Reserve bank of New York hvor de oppbevarer mesteparten av Europas gull etter andre verdenskrig. Vi gikk også gjennom Wall street og så minnemerket etter 9/11, noe jeg alltid har hatt lyst til å se. Etter dette kjørte vi over til Brooklyn hvor vi så Brooklyn bridge. Her gikk vi gjennom China town, også kom vi plutselig til en italiensk gate. Vi fikk også tre timer fritid denne dagen, og da shoppet jeg en del. Det var mange kjente butikker der vi shoppet, men jeg prøvde å spare meg til outlet'et vi skulle på dagen etter.

Dag 4:

Planen for i dag var å spise lunsj i central park, men takket være dårlig vær bestemte vi oss for å først dra å shoppe også skulle vi se an været. Vi dro til et stort kjøpesenter, og jeg kan si jeg svidde vekk en del penger her! Vi fikk rundt fire timer innpå her, og siden kjøpesenteret var såpass stort så trengte vi den tiden. Etter vi hadde shoppa litt fant vi noen massasjestoler, så vi satt oss ned på de i 8 minutter før vi fortsatte shoppingen. Etter en time innpå der begynte vi å bli sultne så vi bestemte oss for å kjøpte litt mat, og jeg kjøpte en sykt god burger! Etter disse timene innpå senteret begynte vi å bli slitne. Siden været ikke hadde blitt bedre bestemte vi oss for å dra på museumet hvor de spilte inn natt på museumet. Her var vi ca en time. Da vi dro herifra dro vi innom whole foods og kjøpte kveldsmat. Vi kjøpte tortillachips og guacamole, og det smakte utrolig godt! Etter vi hadde spist dette på hotellet kom det noen dansker inn, og de syntes det stank innpå rommet vårt takket være den hvitløken, haha!

Likes

Comments

Tiden går utrolig fort, og nå er det kun 7 dager igjen før jeg reiser. I den siste tiden har jeg tilbringet dagene med familien min, og spesielt med Eline( søsteren min). Jeg har ikke startet å pakke enda, men koffertene står klare på rommet mitt. I går fikk jeg brukt opp de siste gavekortene jeg hadde, så da fikk jeg kjøpt en del topper som jeg kan bruke på skolen der nede. Det er ikke lov til å bruke klær som viser skuldre og knær på skolen, så derfor har jeg kjøpt inn noen topper og bukser. Jeg er også ferdig med gavene til vfamilien min. Det jeg har kjøpt til de er for det meste melkesjokolader med forskjellige smaker, brunost, slikkepott med mariusmønster og kvikk lunsj.

Her er to biler fra hytta i Sverige👇🏽

Båttur med Celine🚤 Eline og Isabelle🐶

Likes

Comments

Nå er det kun 17 dager før jeg sitter på flyet til New York! Denne lørdagen hadde jeg avskjedsfest for vennene mine , og selv om jeg ikke ser de fleste av dem før jeg reiser så har det fortsatt ikke gått helt opp for meg at jeg snart reiser. I går facetimet jeg med Bailey, som er min vsøster, og hun er kjempe hyggelig! Dette er andre gangen jeg facetimer med hun. Hun fortalte meg litt forskjellig, og at skola starter 3 uker etter jeg kommer dit. Noe som er veldig bra så jeg får tid til å bli ordentlig kjent med familien før jeg hopper rett uti skola. Jeg må snart begynne å pakke også, men vi har fått beskjed om at vi skal pakke for to uker. Siden jeg er litt for glad til å pakke alt for mye så blir det utrolig vanskelig! Her kan dere se noen bilder fra avskjedsfesten👇🏽

Likes

Comments