Tiden går utrolig fort, og nå er det kun 7 dager igjen før jeg reiser. I den siste tiden har jeg tilbringet dagene med familien min, og spesielt med Eline( søsteren min). Jeg har ikke startet å pakke enda, men koffertene står klare på rommet mitt. I går fikk jeg brukt opp de siste gavekortene jeg hadde, så da fikk jeg kjøpt en del topper som jeg kan bruke på skolen der nede. Det er ikke lov til å bruke klær som viser skuldre og knær på skolen, så derfor har jeg kjøpt inn noen topper og bukser. Jeg er også ferdig med gavene til vfamilien min. Det jeg har kjøpt til de er for det meste melkesjokolader med forskjellige smaker, brunost, slikkepott med mariusmønster og kvikk lunsj.

Her er to biler fra hytta i Sverige👇🏽

Båttur med Celine🚤 Eline og Isabelle🐶

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Nå er det kun 17 dager før jeg sitter på flyet til New York! Denne lørdagen hadde jeg avskjedsfest for vennene mine , og selv om jeg ikke ser de fleste av dem før jeg reiser så har det fortsatt ikke gått helt opp for meg at jeg snart reiser. I går facetimet jeg med Bailey, som er min vsøster, og hun er kjempe hyggelig! Dette er andre gangen jeg facetimer med hun. Hun fortalte meg litt forskjellig, og at skola starter 3 uker etter jeg kommer dit. Noe som er veldig bra så jeg får tid til å bli ordentlig kjent med familien før jeg hopper rett uti skola. Jeg må snart begynne å pakke også, men vi har fått beskjed om at vi skal pakke for to uker. Siden jeg er litt for glad til å pakke alt for mye så blir det utrolig vanskelig! Her kan dere se noen bilder fra avskjedsfesten👇🏽

Likes

Comments

Nå er det 37 dager til jeg sitter på flyet til New York. Tiden går utrolig fort, og forrige uke fikk jeg flybillettene mine fra NY til Houston. Jeg drar til New York 12.august, og drar videre 16.august. Flyet fra NY drar klokken 11, og jeg skal mellomlande i Atlanta. Heldigvis har jeg blitt kjent med en del andre som drar samtidig som meg, og hele 15 andre som skal til Texas. De fleste bor 2-3 timer unna meg, men det er gøy å vite at man har flere rundt seg. Jeg mangler å sende inn karakterkortet mitt og oppdatert vaksinekort, men dette skal jeg fikse i løpet av helgen.

Om dere har noen spørsmål så send meg en Mail til katrinekink@hotmail.com eller legg igjen en kommentar under innlegget.

Likes

Comments

Mount Enterprise er et lite sted som ligger mellom Dallas og Housten. Det bor omtrent 500 mennesker der, men det er større byer 20 minutter unna. Nacogdoches ligger kun 20-30 min unna, og dette er en større by hvor det er muligheter for shopping. Mount Enterprise ligger heller ikke mer enn 2 og en halv time unna Dallas hvor det bor over 1 million mennesker. Så det er ikke langt å kjøre for å komme til større steder! Jeg er veldig fornøyd med plasseringen min, og gleder meg utrolig mye til å reise. På bildet under ser dere hvor Mount Enterprise ligger i forhold til Texas.

Skola jeg skal gå på finner dere HER. Det virker som en bra skole, og heldigvis er det ikke så mange elever som går der. De tilbyr en del aktiviteter som man kan være med på, og det er kun tryout på cheerleading. Det er veldig bra for da kommer jeg med på noe uansett hvor dårlig jeg er! Det var tryout for cheerleading i februar, som betyr jeg ikke kan være med på det.. Heldigvis er vertssøstera mi med på cheerlaget så treneren der har sagt jeg kan få bli med på noen treninger! Skolestart er 28.august og vi slutter 1.juni, men skoledagene er lengre enn de er i Norge. Jeg tror skolen starter rundt 0800 og slutter ca 1530 hver dag.

Jeg har vært veldig heldig med at jeg fikk familien min såpass tidlig. Den 7.februar fikk jeg mail av vertsmora mi, og fikk beskjed om at jeg skulle bo hos dem. Jeg ble utrolig glad, og kjenner jeg gleder meg utrolig mye til jeg reiser! Familien min består av vertsmor, vertsfar og vertssøster. De er en veldig liten familie iforhold til det jeg er vandt til, men jeg er utrolig heldig som fikk de som familie. Jeg har alt facetima med dem, noe jeg syns var veldig skummelt på førsten men etter jeg hadde snakket med dem en stund gikk samtala av seg selv. Familien har et svømmebasseng i hagen, og går i kirken hver søndag.

Likes

Comments

Hei, mitt navn er Katrine, og jeg skal på utveksling til USA nå til høsten. Jeg har alltid hatt lyst til å reise på utveksling, og i dag er det faktisk 100 dager til avreise! Grunnen til at jeg valgte å lage en blogg er for å ha noe å se tilbake til når jeg kommer hjem, og ikke minst for at familie og venner skal kunne følge med på året mitt. Jeg har lest gjennom mange forskjellige utvekslingsblogger gjennom årene, og de har vært med på å forsterke ønsket mitt om å reise til USA.

Jeg skal til et lite sted i Texas som heter Mount Enterprise. På neste blogginnlegg kan du få lese litt om stedet, familien og skola jeg skal gå på. Akkurat nå jobber jeg med visumet mitt, og den 19.mai skal jeg til den Amerikanske ambassaden i Oslo. Der skal jeg møte andre utvekslingsstudenter som også skal til USA, og til og med noen som reiser samtidig som meg. Organisasjonen jeg reiser med heter Explorius, og de er jeg storfornøyde med. Om man har noen spørsmål så svarer de som regel med engang, og de har et veldig bra opplegg på det de driver med. Om du vil lese mer om Explorius så trykk HER .

Likes

Comments