Jeg er for det meste i skole, når vi ikke har ferie selvfølgelig. Men det her er bare en helt normal mandag for mig i vil komme til at høre.

Jeg starter selvfølgelig dagen ud med, at stå og tage tøj på. Efter det spiser jeg morgenmad også lægger jeg sommetider makeup på. Så går jeg i skole kl. 08.05 ca. Jeg går i skole, fordi der er virkelig kun 200 m eller noget som det. Jeg har fri kl. 15.15 også den her mandag var jeg sammen med nogle super søde veninder, som hedder Tilde og Alberte (http://nouw.com/albertesalicath). Men vi går så hjem til Alberte også tager vi noget te og spiller lidt PS3 hehe. Efter beslutter vi så at gå ud og tage nogle outfit billeder, som så blev til de billeder ude i siden;)) Det var en super hyggelig dag og i må meget gerne skrive i kommentaren, hvad dig og din veninde laver når i er sammen;)


- Katrine

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Alle har jo en eller anden slags for mål i livet. Så jeg syntes det kunne være lidt inspiration til jer, hvis i fx gerne vil ud at rejse en masse. Jeg vil super gerne også høre jeres, så skriv løs i kommentarfeltet!!


1. Jeg vil sygt gerne ud at rejse en hel masse.

- Grækenland

- Spanien

- USA

- Italien

- Canada

- New Zealand

- Australien og selvfølgelig en hel masse andre steder.

2. Svømme med en masse fisk

3. Farve mit hår

4. Flytte ind i mit eget hus

5. Møde en kendt

6. Sejle i Venedig

7. Sove på en trampolin

8. Bo i et andet land i mindst 1 år

9. Få min egen hund

10. Være med til coachella

Likes

Comments

Der er selvfølgelig mange bloggere jeg kan lide, men det her er en lille del af dem. Jeg elsker dem, fordi de er skide gode til ja at være bloggere. De har bare nogle skide gode posts. De virker også bare til at være skide søde. Jeg har læst deres blogge i nogle måneder og det er i hvet fald nogle af de bedste jeg nogensinde har set. De er 100% dem selv og de deler meget af deres liv.

Jeg syntes selvfølgelig lige i skal gå ind og følge dem, hvis i ikke gøre det i forvejen. Tro mig du vil ikke fortryde det!


TINAMARIAS

JOSEFINEHJ

GUNILLANORGREN

FREJAWEWER

Likes

Comments

Det er jo snart konfirmationstid også tænkte jeg, at i måske tænke over, hvilket tøj i skal have på blåmandag. Så jeg havde lige fundet nogle outfits, som i måske kunne bruge eller bruge inspiration. Alt tøjet kan findes inde på bestseller.


- Katrine

Likes

Comments

Jeg vil gerne starte med en månedlig playliste, så i kan få noget inspiration til, hvad i kan høre. I kan også bare følge mig på Spotify "Katrine Hesselberg Jensen".


Earned it - The Weeknd

Sex for breakfest - Life Of Dillon

Redbone - Childish Gambino

Love on top - Beyoncé

TiO - ZAYN

fOol fOr YoU - ZAYN

Love on the brain - Beyoncé

Turnin' me up - BJ the Chicago kid

That's what i like - Bruno Mars

I think of you - Jeremih

Penthouse floor - John Legend

Slide - Calvin Harris


- Katrine


Likes

Comments

Jeg hedder Katrine og jeg er 13 år gammel. Jeg har valgt at starte en blog, fordi jeg elsker at inspirere og hjælpe mennekser, så jeg håber jeg kan det. Min blog kommer nok mest til at handle om b.la min hverdag, mit liv og en hel masse andet. Men jeg håber super meget at i vil følge med, og gøre mig meget glad også at følge mig. Jeg skriver lige noget nedenunder jeg ville anbefale at læse.


Blogposts tidspunkter

Mandag: 1 post

Tirsdag: 2 posts

Onsdag: 1 post

Torsdag: 1 post

Fre-lør-søndag: 2 posts


- Katrine

Likes

Comments