Hej alle

Nu har jeg kun 2 årsprøver tilbage, og mener selv at jeg godt kan begynde at fokusere lidt på min sommerferie. Jeg glæder mig helt vildt, og skal en masse fede ting! Jeg starter ud med en tur til Mallorca med min kæreste, hvor vi skal bo hos hans onkel i 10 dage. Vi var der også sidste år, og jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme derned igen til sol, varme og en masse hyggelige stunder. Derefter tager jeg i sommerhus med min familie i en lille uges tid, inden vi tager på den årlige sejlferie i vores båd, Andrea. Af den grund håber jeg virkelig at Danmark kan komme op med noget lækkert sommervejr i år, haha. Efter sejlferien tager jeg til Tisvildeleje for at arbejde som frivillig til Musik i lejet sammen med min gode barndomsveninde. I mellem tiden er min veninde hjemvendt fra et år som exchange student i New Zealand, og for at fejre hendes hjemkomst og nyde hendes selskab igen tager vores to familier op og besøger hendes bedstefar i Nordnorge, hvor vi skal bo ude på en lille ø midt i ingen ting og bare være sammen. Jeg glæder mig helt enormt meget til at se hende igen, og jeg kan næsten ikke forstå at der er under en måned til vi ses igen. Derudover håber jeg da at det lykkes mig at se nogle af mine veninder og venner ind i mellem alle mine planer ;)

Jeg håber også at I skal nogle spændende ting I ferien, og at vejret bliver skønt i år!

Likes

Comments

​Hej alle

Så kom dagen hvor jeg besluttede mig for at lave en blog. Det er noget, jeg har haft i tankerne mange gange i løbet af de seneste par år, og i dag sprang jeg ud i det! Jeg kommer til at blogge om ting, jeg laver i hverdagen, om mine rejser og nok også nogle opskrifter og shoppeguides hvis jeg kan finde ud af det, haha.

Hvis jeg skulle fortælle en smule om mig og mit liv inden vi begynder, kunne jeg fortælle at jeg bor sammen med min lillesøster, mor og far i et hus i Birkerød, hvor vi flyttede op for snart 2 år siden. Jeg går på gymnasiet i 1.g, og har en naturvidenskabelig studieretning med biologi og kemi, som jeg er rigtig glad for. Jeg er ofte i København hvor jeg har de fleste af mine venner og min kæreste, og det kan altså også være rart at komme lidt "hjem" til byen nogle gange ;)

Her er også lidt billeder fra mit liv, som vi lige kan starte på!

Likes

Comments