Heisann!

Hvordan har folket det?
Kan jo først og fremst si at med meg er det litt opp og ned, det har det jo egentlig vært en ganske god stund nå - og det er ikke alltid jeg har overskuddet til å prioritere sosiale medier. Men til og med jeg gikk ut i fra og hadde større forhåpninger til meg selv når det gjaldt bloggen. Tenkte i hvertfall et innlegg i uken, men det har jeg faktisk ikke orket å prioritere. For tiden prioriterer jeg jobb og prøver og se ansiktet til vennene mine så ofte jeg klarer. (Nå følte jeg at dette hørtes super dramatisk ut, jeg klarer selvsagt å gjøre ting med vennene mine) Det som er greien er at jeg blir veldig fort sliten, jeg kan gjøre ting å ha det helt fint - men jeg blir veldig trøtt etterpå. Jeg må helst ha 9 timer og litt til for å være uthvilt.

Jeg har et håp og en tro på at ting begynner å bli bedre og snart får jeg litt svar på hva jeg kan gjøre.

Anyways, deppa greier er ikke helt meg ass.

Over to the fun stuff.

I dag har jeg mottatt en pakke fra Nelly, ja det er himmelen. Mottok i går to bukser fra Ginatricot.


Jeg har laget en youtube video, så nå er klokken 10 over halv 10 og klokken 9 begynte jeg å sminke meg for videoen. Og jeg finner heller ikke det jævla minnekortet som jeg egentlig bruker, derav er videoen før jeg har redigert den 11,19 minutter og bestående av klipp som ikke er lenger enn maks 20 sekunder. Gleden er stor folkens...

Men i dag har vert en god dag, og dere. Gode dager er undervurdert <3

Hahah i kveld var vi i det inspirerende humøret, vi skylder det på disney musikken jeg sitter å hører på.

Natta peeps


xx Katrine

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 21 Lesere

Likes

Comments

God kveld, håper alle har hatt en fin mandag.
Det har jeg, i natt så har Amanda sovet over og vi har virkelig kost oss. Vi sov utrolig lenge, også spiste vi en utrolig deilig frokost. Vi har endelig fullført ferdig sex and the city sesong tre, og skal begynne på sesong 4. Det er liksom vår felles serie, og er det en av oss som ser utenom - da kan man like så greit, bare gå å grave sin egen grav.

I dag har begynt på min egen lille utfordring, det er ikke så veldig fordi jeg må - men fordi jeg føler for. Fra og med i dag så skal jeg unngå sukker, mest mulig og jeg skal spise sunnest mulig. Så i dag har jeg baket knekkebrød og nå skal jeg sette i gang med å skrive en liten oppskriftsbok, for inspirasjonens skyld. Jeg blir litt mer giret på rutiner og orden, om jeg skriver ned å gjør det litt gøy. Det er jo også veldig mye enklere å finne noe, om alt er på en plass.

I det siste har jeg ikke fått trent så mye, jeg har ikke vert helt bra siden 3.mai. Jeg vil så gjerne bli helt frisk igjen før jeg presser meg. Å trene er noe av det beste jeg vet, så det er så surt når jeg nå er syk - for jeg vil så gjerne. Men nå vil jeg i hvert fall få litt motivasjon på plass ved kostholdet.

xx Katrine

  • 41 Lesere

Likes

Comments

For en fantastisk mulighet nouw har til ulike typer blogginnlegg. Det blir liksom ikke det samme gamle som blogg.no har, der har du bare en mulighet. Jeg liker designet og de ulike layoutene man kan velge.

Endelig lørdag, jeg har fri til og med mandag - som jeg synest er helt greit. Denne helgen skal jeg bruke på litt dill rundt om i huset, skal redigere en video og slappe helt av. Håper det blir litt oppholdsvær sånn at jeg kan gå en tur. Været her hjemme har vert helt krise den siste uken. Vi snakker regn hele dagen. Ser ikke vekk i fra at jeg en dag våkner opp med snø. (Jeg bor på "fjellet", ca 730moh)

Er fortsatt i en tenkefase over hva jeg vil skrive om på bloggen, men tenker litt om mat, skjønnhet, trening altså sånne "typiske" blogg temaer. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du ønsker å se!

Helgen for to uker siden, kom jeg hjem fra London - slenger derav med noen bilder.xx Katrine

  • 55 Lesere

Likes

Comments

Jeg har blogget på www.katrinegaren.blogg.no en stund, har ikke blogget noe som helst på over et år - men det var fortsatt aktivitet på bloggen min(??)

Heisann!!

Det er standard introduksjonen min, da snakker vi på alle mailer. Sa til min far tidligere at jeg synest det er mye koseligere å starte en mail eller noe lignende med heisann i stedet for hei. Hei er så utrolig kjedelig, og føler at man høres litt sur ut. Det er ikke jeg!

Hvordan går det med dere? Jeg har ikke skrevet noe på over et år, men så meldte blogg gnisten seg sånn helt plutselig. (Ikke helt plutselig, den har vert bak i hodet mitt en stund.)
Well, anyhow.
Tenker vi skal starte med en litt fresh start.
Sånn btw. kan tipse om å se innom den andre bloggen min og tidligere innlegg for å forstå sammensetningen her ;))

Min kjære "svigersøster" har inspirert meg, hun begynte å blogge igjen tidligere denne uken - og jeg kunne ikke dy meg. Jeg vil også!
Vi kan begynne med en ny introduksjon av meg selv. Det har jo skjedd en del på et år og vi er ikke helt der vi var i august i fjor, for å si det sånn.
Og vi lover heller ingen regelmessig blogging.

first of all.
I'm done with high school, og har begynt et friår med jobb og mer jobb.
Jeg er å finne litt overalt for tiden, litt barnehage, litt gamlehjem og litt hjemmekontor.

second of all.
Sommerferien min var i år en uke i London, den første uken i september.
Det var fordi at jeg holder på med en søknad til et universitet i England, så da kombinerte jeg og Amanda det hele med en ukesferie hos Maxi i London.
Var en helt ok++ uke sammen med mine helt fantastiske venner.

third of all.
Jeg holder fortsatt på med youtube.
Gikk en periode over til norsk, men har nå funnet veien tilbake til engelsk. La nettopp ut en shitty vlogg fra London.
Kommer snart en såkalla "haul" ut også. Nei, jeg har ikke publisert noe i sommer. Siste jeg publiserte var vloggen på norsk fra vinfestivalen i Tyskland, i mai. (Ja, helgen før matteeksamen)

Last but not least.
Jeg snakka jo om en hel haug med ting som skulle skje det kommende året (2016), alle de tingene gikk strålende om man følger meg på instagram katrinegaren (Self merchandise, instagram er linket på siden her) så vet man det. Jeg hadde både en knall feiring og fikk lappen tre dager etter bursdagen i fjor. Vi tok oss også ei litta tur til Budapest i fjorårets høstferie. Fjorårets turer var helt syke, jeg var til Oslo flere ganger og besøkte fammen, jeg var en måned i Danmark, tre uker på road trip i USA, en lang helg i Budapest og det er virkelig ikke så gale i år heller. Har allerede vert en langhelg i Tyskland, en uke i London, en liten tur til Sverige, også skal jeg og a' mor på juleferie. (Tipper vi ender opp i Puerto Rico, det vil ikke mamma, men kanskje det blir sånn Amadores - selv om vi fortsatt er i Puerto Rico (2 min å gå), så ser hun ikke på det som Puerto Rico)


Anyways, livet smiler - glad jeg har friår, livet er mitt.
(Ja, btw jeg tok tattis i juli - den er jeg fornøyd med, mer enn fornøyd med)


xx Katrine

  • 77 Lesere

Likes

Comments