Hej folkens!

Jeg hedder Katrine, jeg er 14 år gammel, og går i 8. klasse. Jeg har valgt at starte en blog, da jeg elsker at tage billeder og skrive. Jeg har aldrig haft en blog før, så det er noget helt nyt, men jeg glæder mig til at komme igang.

Jeg kommer fra jylland, en by tæt ved Aarhus, og der har jeg altid boet. Jeg bor med min mor, far, lillebror-Marius og storebror-Asbjørn. Vi rejser meget i min familie. Eller vi rejser ikke specielt meget, men når vi gør det, kan vi godt lide at gøre det i en lidt længere periode. Vi kan godt lide at opleve og udforske en masse ting. Sidst vi rejste var i sommerferien 2016, hvor vi var i Canada i 6 uger. Der rejste vi rundt i autocamper det meste af tiden. Da vi rejste som små, tog min mor altid mange billider, og hun gør det stadig rigtig meget. Ikke kun når vi rejser, men også bare når vi laver noget i familien. Jeg tror at min interesse for billeder er kommet fra min hende.

Jeg tror, at jeg var 10 eller 11 år, da jeg fik mit første kamera. Jeg tog billeder af alt. Jeg havde det også med på en rejse, og jeg var så stolt af at have mit eget kamera. Jeg solgte kameraet til min veninde 2 år efter og købte mit første spejlrefleks-kamera af en anden veninde. Det kamera gik i stykker et halvt år efter (ikke så fedt), og så fik jeg det kamera, som jeg stadig har i dag. Det er et Canon EOS 100d. Det er et super lækkert kamera, og det tager nogle gode billeder.

Her på min blog vil der komme indlæg om, hvad jeg går og laver. Det kan både være ting fra hverdagen, men også fra ferier eller andre spændende ting. Der vil nok også komme noget mode relateret f.eks. nogle outfits eller lignende.

Håber at I vil følge med!

Katrine

Likes

Comments