View tracker

EVERYDAY


Godmorgen tirsdag og godmorgen bloggen!

Jeg vil lige dele lidt af min weekend sammen med jer. Det har nemlig været en super dejlig og afslappende weekend her hos mig. Fredag stod på ren hygge der hjemme, hvor det kun var min Mor, papfar og mig som var hjemme. Vi lavede noget lækkert mad sammen, med nogle gode steaks!
Lørdag stod den på juleshopping i Aarhus sammen med min søster. Hvor vi også lige var en tur forbi Charlies og få lidt lækker frokost.
Søndag stod på kæreste hygge det meste af dagen og så en god søndagsfilm med lidt hygge til, hen på aftenen.

I morgen går jeg så på juleferie, og det glæder jeg mig til! Bliver dejligt med lidt ferie :)

Hvad har i lavet i jeres weekend? Og hedder det også snart juleferie for jeres vedkommende?


Likes

Comments

INTERIOR


Godmorgen bloggen

Hvis du går med flytteplaner – eller måske kender en, der snart skal have en indflyttergave – så har jeg her fundet 11 fede fund til det nye hjem, alle sammen er fra House Doctor!

Personligt er jeg helt vild med House Doctor! Synes man kan finde SÅ mange fede og fine ting hos dem, som shiner ens bolig op. I sær den blå/brune vase og den mørke grønne stol, er jeg blevet helt forelsket i!

Har i noget bestemt interirøre som i er mere glade for end andet?

Likes

Comments

COLLAGE, INSPIRATION

Heeej Bloggggen!

Det er en grå og trist torsdag... og jeg har haft en virkelig lang skoledag..
Har gået hele dagen og set frem til at få fri, så jeg kunne komme hjem og ligge under dynen resten af dagen og nørde Gossip Girl ;)

I morgen har jeg heldigvis en meget kort dag, da jeg har fri 11.30! Wuhuu!
Synes jeg trænger til weekend - det føles som flere uger siden sidst, hehe. I weekenden har jeg heldigvis ikke lavet nogen store planer. Har valgt at sige nej til både fødselsdag og en bytur, da jeg egentlig bare føler mest for at slappe af og være impulsiv denne weekend. Tror bestemt det er sundt nogengange.

Så min weekend kommer til at bestå af ren kæreste-hygge (det er trængende), og så tænker jeg vi tager ind og juleshopper lørdag, da jeg egentlig knap nok er begyndt at køber julegaver endnu ....

Hvad er jeres planer for denne weekender?


_______________________________________________________________________________________________

PINTEREST!

Gå endelig ind og følg med HER hvis du er interesseret i at se alle de fine billeder jeg har i min mappe med "Indretning".Likes

Comments

COLLAGE, INTERIOR

Hej bloggen!

Så er vi gået ind i December måned og så er det selvfølgelig blevet tid til en lille ønskelist fra min side, som jeg gerne vil dele med jer!
Disse ting på billedet her over, er i hvert fald de ting som lige nu står øverst på min ønskeliste! Specielt bordet er jeg blevet helt forelsket i. Bordet er fra en virkelig fed hjemmeside, som jeg først lige har fået øjne for, jeg er i hvert fald fan! Kubus Lysestagen, By Lassen - er også en favorit hos mig! Den har stået på min ønskeliste nogle år efterhånden .. øv. Men jeg synes simpelthen det er mange penge lige at bruge på en lysestage, især imens jeg nu er på SU .. Men jeg krydser alt for at jeg får den i gave, hehe

Hvad ønsker I jer her til jul?Likes

Comments

PERSONAL

VELKOMMEN TIL!

Mit navn er Katrine, og jeg er 19 år gammel. Jeg går på Aarhus Business College, og er færdig til sommer, hvor jeg bliver student! Hvilket jeg glæder mig ufattelig meget til. Jeg har i en del år efterhånden gået med tanken om at starte en blog op, men har først taget springet for et halvt års tid siden. Jeg startede op som blogger hos Bloggers Delight, og har nu valgt at slette bloggen hos dem og starte op her hos nouw i stedet! Jeg vil ikke sætte min blog her ind under en bestemt kategori, da bloggen her bliver mit frirum og mit eget lille univers, hvor jeg vil poste det lysten har ført mig. Jeg vil derfor poste alt mellem himmel og jord og på den måde vil jeg også være åben for alverdens inspiration!

I er meget velkomne til at komme med idéer, inspiration, kritik og ros. Jeg vil bestemt tage det til mig, og tænke på hvad det er i ønsker at læse.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme igang.
Så jeg håber i alle vil tage godt imod mig!


Likes

Comments