Contains affiliate links

1//Her 2//Her 3//Her 4//Her

Hejsa piger, jeg har samlet nogle forskellige items, som jeg har haft kigget en del på inde på http://www.na-kd.com, og som jeg regner med at anskaffe mig. Jeg synes, at jeg mangler lidt farver i min garderobe, og er blevet helt vild med rød og gul.
Jeg håber i måske kan bruge det her til lidt inspiration, når i skal kigge på lidt sommertøj<33
Kys

Likes

Comments

Heyyy mine yndlings følgere<33
Jeg har ikke været særlig aktiv på bloggen her fortiden af den særlige grund, at det var den sidste tid på min kære efterskole. Jeg har nydt tiden fuldt ud, og den har bragt på op- og nedture. Vi har oplevet en masse ting. Vi har været meget på stranden, da min efterskole ligger tæt på Fjellerup, og det var oplagt pga. det skønne vejr. Vi har også været på en afslutning/"overlevelses" tur i Hummelmosen, hvor vi skulle bygge vores egen bivuak og lave vores egen mad. Jeg må nok indrømme, at det ikke lige er min kop te at bo ude midt i en skov med mange insekter. Jeg har fået mange insektbid i ansigtet, og det må meget gerne gå væk snart.

Da vi var kommet hjem fra Hummelmosen havde vi vores sidste nat sammen. Vi måtte være oppe hele natten og se solnedgangen. Jeg faldt dog allerede i søvn klokken 2, typisk mig hehe. Vores sidste dag var meget rørende og følelsesmæssig. Vi havde blandt andet vores sidste sangtime, hvor vores lærere havde lavet en sang til os. Der må jeg godt nok indrømme, at jeg fældede et par tårer.

I går tog mange af os fra efterskolen i Botaniskhave i Aarhus. Vi havde planer om at grille og drikke, dog tog nogle af pigerne og jeg på cafe istedet, da vi synes det var mere oplagt og hyggeligt. Dernæst tog vi så i Botanisk og drak med alle de andre. Vi hyggede os, og det gik virkelig op for mig, hvor meget jeg kommer til at savne alle de skønne mennesker, som man har gået op og ned af i det her år.
Nu sidder jeg så hjemme ved min veninde i Skejby, som jeg sov ved i nat, da det var lettest. Vi har hygget med en dejlig morgenmad, og har planer om at tage til Aarhus for at shoppe senere.

<333 Kysssss

Likes

Comments

Hey hey, synes det var på tide, at der endelig kom en 5 ting igen, da den anden var et stort hit. Denne gang skal det dreje sig om ting vi piger gør, som drenge ikke forstår. Jeg har fået lidt hjælp af nogle venner, da jeg ikke helt vidste, hvad vi egentlig gør, som drenge ikke forstår. Hehe

1. Vi går som regel flere på toilettet Drenge synes det er et helt mysterium, hvorfor vi går op til flere på et toilet. De kan slet ikke finde ud af det, men vi hyggesnakker, og det er der, vi kan få en helt seriøs snak uden forstyrrelser, hvis det er det vi har behov for.

2. Vi skifter tøj op til flere gange om dagen Drenge tænker: "Hvorfor har du nu skiftet tøj igen? Du havde lige skiftet for en halv time siden?" Os: "Jeg vil hellere skifte flere gange, så jeg bliver helt tilfreds"

3. Vi græder når vi er fulde Vi piger har en tildens til at tænke alt for meget over tingene, når vi er fulde(ikke at vi ikke gør det, når vi er ædru, men bare en smule mere når vi er fulde). Det hele rammer bare. Drenge tænker lige det modsatte. De vil hellere fyre den maks af og glemme alt omkring dem.

4. Vi låner hinandens tøj Vi elsker at låne hinandens tøj, især når vi har tøjkrise, så er løsningen altid venindes klædeskab. Drenge forstår ikke, at vi skal låne hinandens tøj, når vi alligevel har nok tøj selv, meeeeeen vi har brug for noget nyt til tider, også er løsningen altid ens veninde

5. Vi kan snakke i telefon i time vis Vi kan snakke i så langtid om ingenting og alting. Drenge har slet ikke det samme behov, og de kan overleve med bare at snakke i 2 min.


Det var det for i dag, myyyyyys <33333

Likes

Comments

Halløj
I går var jeg simpelhen fin på den. Der var galla på min efterskole. Det var en dag, der gik over alle mine forventninger. Alle elever var klar på at hygge og stemingen var helt i top. Jeg ville have taget en masse billeder, da vi fik en masse god mad, og da vi hyggede os til sidst. Glemte det bare helt i situationen, fordi jeg vil nyde øjeblikket. Dog skal i ikke snydes for nogle gode billeder af mine fine venner og jeg.
Jeg havde en blå buksedragt på fra http://www.naked.com efter meget forvirring om det skulle være en lang kjole eller buksedragt. Jeg er dog sygt glad for mit valg. Ved godt det ikke er helt galla agtig, men jeg følte mig tilpas i den, og det synes jeg er det vigtigste.
<33 Kys

Likes

Comments

Hey piger.
Nogle gange kan man godt bekymre sig for, om man har nok veninder. Sådan har jeg det også selv til tider. Men det er altså helt okay ikke at have mange, hvis det ikke er det, du har behov for.

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange veninder man behøver, og hvor mange veninder man har lyst til at have.
Hvis du har brug for at have 3 rigtig tætte veninder, og du ikke behøver mere, så er det jo, sådan det skal være. Det skal du ikke lave om på, hvis det er det, du føler er det rigtige

Personligt selv knytter jeg mig veldigt meget til få veninder, og har en masse andre veninder udover dem, som jeg knytter mig knap så meget til. Det er det jeg behøver, for jeg elsker at være sammen med alle mine veninder, men der er også nogen som jeg bedre kan snakke om følelser og livet med end andre. Men de andre til gengæld har jeg det skide sjovt med, og de kan få mig til at grine.

Så jeg mener bare, at du skal ikke føle dig presset til at have mange veninder. Der er ingen mennesker, som der behøver det samme, for vi alle er forskellige, og har ikke de samme behov.

Mys herfra<33

Likes

Comments

HELLO SUNSHINES!
Jeg stod op i dag, og kunne fornemme, at det her bliver en god dag. En god, stille og rolig dag, hvor jeg har tid til mig selv og nyde det langt om længe gode vejr! Weekenden har indtil videre stået på fest i fredags, grænsen i går og en fortjent søndag med afslapning. Jeg skal ud på efterskolen i aften, og i morgen står det på den sidste skr. eksamen. I morgen skal vi op i skr. tysk, som vi var så uheldig at trække. En af de eneste fag jeg helst ikke vil trække, arghhh. Men altså, jeg er kommet ind på gym., så det betyder ikke noget, hvis jeg får en dårlig karakter. Stadig vil jeg bare gerne gøre mit bedste, hvis i forstår.

Det var lige en hurtig opdate herfra, håber i nyder weekenden lige så meget, som jeg gør<333 MYS MYS

Likes

Comments

Eyy girls, håber i hygger jer. Nu er det endelig blevet den første torsdag i måneden, så nu gælder det en endnu musikfavoritter, og til jer der ikke har fulgt med på bloggen, så går det simpelhen bare ud på, at jeg viser jer 3 af mine favoritsange for forrige måned.

Likes

Comments

GOOD EVENING GIRLS!

Jeg vil begynde en ny serie her på bloggen, og det kommer til at være en: "5 ting", uhh. Det kommer til at være alle mulige random ting, som jeg vil tage op, så i skal glæde jer;) hehe. Det skal nok blive funny
I dag bliver det 5 ting, som jeg hader ved at være pige.


1. Pigefnidder Det er seriøst noget af det værste, puha. Vi piger er dæleme gode til at snakke i krogene, og være lidt af nogen bitches til tider. Alle piger gør det dog nogen flere end andre.

2. Menstruation Ingen piger kan komme udenom det. Håber ikke lige der er nogen drenge, der læser med lige nu HAHA. Men det er den værste fornemmelse at have. Jeg vil gør alt for at undgå menstruation. Må indrømme at jeg nogen gange springer den over med p-piller, men det tager vel ikk' skade, heh

3. Kropsbehåring Puha hader det! Det der med at man skal barberer sig hver dag, og næste dag vokser det alligevel ud igen. Fuck, undskyld mit sprog, men fuck i hate it!

4. Krav Der er vold mange krav til os piger. Vores udseende, krop, personlighed og væremåde. Stop it! Vi har ret til at være den vi er, uden at drenge skal kommenterer på noget!

5. Tøjkrise Det kender i nok alle til. Det er det forfærdeligste at stå om morgen med alt tøj hivet ud af sit tøjskab og over i sin seng, fordi man overhovedet ik ved hvad man skal tage på. Det ender så altid med at jeg tager nattøj på i skole. ARGHHHH!! HADER DET!!


HÅBER I HAR KUNNE RELATERE TIL NOGLE AF PROBLEMERNE
<333 MYS

Likes

Comments