Mina favoritskor från Steve Madden är på och även mitt senaste kap från HM som är dessa byxor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej eller något?

Jag är tillbaka och då menar jag absolut inte att jag försöker ta tag i det faktum att min blogg ekat tomt i typ två månader utan att jag är tillbaka i de gamla vardagsrutinerna. Eller jag är inte tillbaka i de rutiner men jag kastas in i de. Skolan har börjat och sommaren är slut. Mixade känslor angående skolstarten ekar i kroppen för jag vill egentligen inte att sommaren ska ta slut då den har varit så underbar. Jag har verkligen mått bra och gjort så mycket saker. Blir glad av att tänka på det. Jag vet däremot. att sommaren är ingenting som varar för evigt och Jag brukar alltid få känslan av, när sensommaren och min födelsedag närmar sig, att det är på väg mot ett slut som man väntar på. Denna sommar har verkligen varit lycklig.

Lite slumpmässigt utvalda bilder ur mitt arkiv som jag gillar.

Likes

Comments

Hej, idag är jag tillbaka vid det sena klockslaget men är glad då jag denna kväll släpade med mig systemkameran till stan och tog massor av bilder. Kan absolut konstatera att mer än majoriteten gick rakt i skräpkorgen då de antingen var suddiga eller så var det någon slumpmässig som sprang framför kameran och hade förmodligen inte blivit särskilt glad att de bilderna är publicerade på internet.

Så här strosade vi runt lite, dessa romantiska och gulliga husen gör en varm i hjärtat. Detta är Place Masséna.

På en sidogata hittade vi en resturang som erbjöd vegetariska hamburgare vilket är väl lämpligt för oss. Jättegott var det, stället hette Try Burgers.

På hemvägen fick jag lite snapshots på lite olika saker som jag tyckte presenterade sig bra på bild.


Konstant återkommande tanke: fan, det är så fint här, jag vill aldrig hem.

Likes

Comments

Känslan av att ha varit här i en evighet och den kommande separationsångest som kommer komma smygandes på lördag förmiddag när det ska packas och dra sig tillbaka till det miserabla Sverige är oroväckande. Jag trivs här och vill vara kvar här länge till. Här känner jag någon form av ren och skär lycka och harmoni som är svår att hitta i vårt gråa land.

Saker som hänt under tiden vi varit här är att vi har gått i skolan 4/5 dagar förra veckan då dels solen tagit på våra krafter men också kvällens rackartyg. Skolan går väl okej skulle jag säga, att jag på något sätt lärt mig mer franska på 4 dagar här än i grundskolan gör mig en aning förbryllad. Skolan gillar jag också, visserligen är det tufft att ta sig upp på morgonen men det blir bättre ju mindre man ligger och drar sig. Det som även har hänt i skolan är att jag sitter rakt under fläkten och det har gjort att jag blivit förkyld och min röst valde att ta en paus igår så jag var röstlös mellan 4.30 imorse till cirka 19 ikväll. Det var absolut en utmaning för mig då jag absolut är den som hörs mest av vårt lilla entourage.

För att summera mina tankar om att vara här så skulle jag säga att det är helt fantastiskt, allt är så fint och så annorlunda från Stockholm på så sätt att folket här är mer öppna

Likes

Comments

Vi har nu spenderat mer än 24 timmar i denna stad. Visserligen är det väldigt, då menar jag väldigt, varmt men det är ändå skönt då denna värme är främmande för oss alla från den kyliga norden. De första timmarna hade vi det jobbigt med värmen då igår var den varmaste dagen än så länge och det blåste ingenting och man kunde inte fly värmen någonstans. Tror att jag sammanlagt duschade fyra gånger igår bara för att fly värmen.

Det största störningsmomentet här är absolut att man blir sexuellt trakasserad var 10e meter man går så fort man klätt upp sig en smula. Vi gick cirka 2km fram och tillbaka på kvällen och ingen utav oss var oberörd. Alla var irriterade och i hissen muttrades ord som jag hatar män och andra glåpord.

För övrigt så mår jag så bra här, det är så fint, så god mat - färska frukter och grönsaker!

Likes

Comments

Vad säger man när man ska åka på en sådan resa, mot varmare breddgrader? Nej, förmodligen inte, det må vara något en medelåldersman säger som har dragit upp sina vita tubsockor lite för långt i hans fräna Ecco-sandaler med matchande Cargo-shorts. Iallafall, som det ser ut just nu så sitter jag och mina tre vänninor på flyget på väg till Nice. Efter massor av krångel med bagagelämning på grund av övervikt och långa köer till säkerhetskontrollen samt ytterst stressade pedanter så lyckades vi ta oss till våran gate med marginal.

Vad är mina förväntningar för denna resa? Jag vill verkligen kunna säga att jag inte har några men självfallet har jag ju det men det är mestadels förväntningar på mig själv. Jag förväntar mig soliga dagar vilket jag antar att Frankrike under sommaren levererar - det vill säga att jag förväntar mig att få mig en ordentlig bränna då det ska stekas varje dag i två veckor. Jag förväntar mig även att förbättra min franska. Jag ska i höst ta mig an franska 4 kursen och i franska 3 kursen nu under året, gick det inte jättebra - jag hade mina toppar och dalar (mestadels dalar om jag ska vara ärlig). Vi ska faktiskt gå en franska-kurs där så det ska bli spännande och se hur mycket det kommer hjälpa.

Något jag däremot ångrar just nu när klockan slagit 08.09 är att jag bombat min kropp med koffein för nu kan jag inte sova mig igenom flygresan utan blir tvungen att vara vaken i två timmar till då det ska landas då.

Likes

Comments

Jag har nu tagit sommarlov, enligt mig själv. Min hjärna vill inte riktigt vara med mer och jag anser nog själv att det är numera helt okej, mindre än 3 veckor kvar, man kan ta sig igenom detta. Dock, har dessa 4 dagar av ledighet var något så väl behövliga! Jag har endast njutit av tillvaron, att inte behöva åka till skolan utan att kunna välja att ligga i min säng om jag vill.

Just nu står plugg inför sista provet på agendan men sedan tycker jag att jag är fri och kommer välja bort ångesten över skolan för en gångs skull för sommarlov vilar runt hörnet!

Dessa bilder tagna under ett kvällsbesök på fridays, bilden nedan är en ljuvlig sundae bestående av brownie-chunks och popcorn och glass och massor av gott!

Likes

Comments

Godmorgon!

Otroligt hur en sovmorgon kan göra hela dagen så mycket bättre! Har idag endast en lektion vilket är biologi och är inte jättetaggad på det helt ärligt. Sedan är det raka vägen till seglingen från skolan och jobba. Juste man får ju även helg idag? Fan vad glad jag blev nu!

Ikväll ska jag däremot träffa lite vänner och eftersom att det är fint väder så tänkte vi sätta oss på några klippor och chilla. Om det är underförstått så har jag då även chillat hela morgonen så det lär bli en chill dag!

Likes

Comments

Idag har jag varit helt utslagen efter helgens bravader. Jag har sovit cirka 9 timmar inatt och typ två på eftermiddagen men det känns ändå som att hela kroppen är påväg i en kollaps. Men jag är typ på något sätt ändå glad och förväntansfull! Jag har massor av motivation till att träna, känns otroligt roligt att gå ut och springa på grund av att det typ är varmt ute och då är jag en person som verkligen avskyr att springa, tycker det egentligen är en tråkig form av träning. Anledningen till detta må vara att sommarlovet är runt hörnet, de sista uppgifterna ska lämnas in och snart kan man dumpa jeansen helt till sommarklänningarna för ett tag. Avresan till Nice närmar sig med stormsteg och jag börjar redan känna stress över att jag inte packat trots att det är cirka en månad kvar.

Så motivationen, den är här, sommarlov snart, vila snart. Måste bara avsluta det sista.

Likes

Comments

Hej.

Det har gått ett tag nu. Förutom att jag drunknat i plugg och försökt att simma så gott jag kunnat så är strömmarna av prestationsångest för stor. Jag inser att jag inte givit bloggen så mycket kärlek och omsorg som jag egentligen vill vilket är synd. Det som händer är att jag i talande stund sitter på ett kafe och försöker ta de sista inlämningarna samman. Det är svårt, om det inte märks då jag efter cirka två veckor väljer att skriva detta istället.

Hittade lite mysiga bilder på mig och mina två vänninor som jag håller kärt, detta var på Hov1 konserten där man träffade hela Stockholms 13-åringar! (identifierar mig själv som 13 år så att det var inte mer än lämpligt att även jag var där.)

Likes

Comments