Dagen började bra, den började med sol. Jag vaknade med tröttheten i kroppen, som varje dag, och valde att ignorera den. Jag vägrade låta den förstöra och inte heller det fruktade franska nationella provet som jag medvetet inte pluggat till. Det var enligt mig lugnt, så länge jag är godkänd. Jag vaknade vid den vanliga, avsatta tiden 7.20 och gick upp och gjorde mig i ordning. Jag vill även minnas att jag tog en extra titt i spegeln då jag blev riktigt nöjd med dagens smink. När frukosten väl var nere och jag på ovanligt kort tid gjort mig i ordning, satt jag i bilen. 8.15 befann jag mig i skolan, en hel kvart innan jag egentligen börjar. Jag är den personen som med andan i halsen springer in i klassrummet 8.29, svettas som aldrig förr och håret oborstat.

Jag var i tid denna gång.

Provet läggs på min bänk, första delen. Min inställning tvärvänder och plötsligt växer ångesten i magen. Den expanderas bortom min kropps kapacitet och vill ut. 11.50 är jag klar, jag tar mina saker, störtar ut genom dörren och målmedvetet skyndar jag mig till bussen. I denna stund vill jag endast därifrån, rädslan för F:et har aldrig varit så enorm. En halvtimmes resväg hem och innanför dörren kollapsar allt. Förmiddagen slutade inte bra alls, den avslutades med regn.

Kvoten av detta är att trots att jag vaknar med solen så kommer det regna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sådana födelsedagsmiddagar som speciellt utspelas på söndagar, jag älskar det. Fann en mening med denna söndag. Imorgon har jag franska nationella (det ämne jag är absolut sämst i) och jag har ångest. Jag har aldrig varit så rädd för att inte klara mig. Detta kan ha dämpat ångesten något.

En uppstående situation inne på Taverna Brillo som var restaurangen vi åt, min tandställning håller på att gå sönder, än en gång. Hur många gånger har jag inte ringt till Mörby Dental Group där jag utför min behandling och alltid skämts lika mycket då den alltid går sönder i samband med godisätande. Denna gång så hade vi beställt alkoholfria drinkar på passionsfrukt som var otroligt goda. Med fick man ett sugrör som var hårdare än vanliga och självfallet är jag tvungen att tugga på det. Jag tuggar på det och det funkar bra tills sugröret liksom snärtar mig på min högra framtand. En obehagskänsla uppstår i tanden och vips så har limmet börjat släppa.

Fan, nu kommer jag återigen få ringa till Mörby dental Group och ursäkta mitt slarviga beteende.

Likes

Comments

Låten på repeat, Gift av Hov1. Sjunger med i låten och reflekterar över texten, undrar vem det handlar om? Eller snarare vem handlar det om för mig? Jag vet exakt vem.

inga misstag nu, tråkat ut på date, blod ska spillas.

Igår var en riktigt kul kväll, jag gjorde något som inte var relaterat till skolan och det kändes fantastiskt, allt jag gör numera handlar endast om skolan. Vi trotsade vädret, det var kallt absolut men det var hanterbart. Vi befann oss i vasaparken och kul var det absolut.

Likes

Comments

Ett rosa tema på bilderna denna gång för att rosa är fint och rosa är romantiskt.

I detta inlägg vill jag ge mig själv en eloge, jag är så jävla bra.

Ge dig själv en eloge för du är minst lika bra.

Likes

Comments

Idag. Idag med det stora jävla I:et.

Fan vilken helvetes dag det har varit. Hela dagen har sakta men säkert haft en nedåt gående lutning i både energi och motivation till skolan. Idag examinerades ekonomi-delen i min sam-kurs och ångest var något som jag redan vaknat med imorse, härlig start! Jag vill helst inte uttrycka mig något om examinationen då det bestod av två frågor som handlade om penning och finanspolitik som jag kan ha blandat ihop och skrivit helt fel. (Ju mer jag tänker på det ju mer osäker blir jag på mitt egna svar).

Yoga har jag ju även på onsdagar. Efter min powernap på 27 minuter så var dags att rulla mot Täby C där jag går på yoga och visserligen var det skönt för sinnet men jag kan ju lätt säga att min kropp sa ifrån och det resulterade i kvällens första mentala sammanbrott.

Hemma är jag nu, jag har gråtit och snorati kanske 50 minuter om hur stressad jag är angående att jag har två tal och ett debattinlägg som ska alla vara klara inom de nästkommande 48h. Jag skulle ha gjort det ena talet i fredags innan påsklovet men på grund av terrordådet i Stockholm så ställde min skola in vilket egentligen är lite konstigt då man för det första inte hade en aning om att det var ett terrordåd och för det andra så går jag i skolan i Djursholm, förstår inte varför en skola i förorten ställer in. Iallafall, det ska göras och det känns tungt.

Det som nu inte känns så lockande är att bli tvungen att sminka mitt svullna ansikte med en röd glänsande näsa och rödsprängda ögon. Jag bryr mig egentligen inte, det försöker jag åtminstone intala mig men det handlar om att inte tröttheten ska övervinna att jag vill vara fräsch.

Något jag funderat på; jag har skrivit ganska mycket om skolan i de senaste inläggen och det känns som elever, speciellt på gymnasiet, blir ett med skolan. Med det menar jag att det känns som att skolan och ens resultat blir en del av ens personlighet. Det enda jag och mina vänner pratar om blir skolan, hur dåligt det går och hur mycket man har i varje ämne, vilken lärare som förtjänar att få sparken och vem som har den konstigaste klassen. Jag vet inte hur det blev så, för jag vill inte prata om skolan såvida jag inte är bäst vilket jag inte är längre men ändå fortsätter jag att klaga? Är detta mitt undermedvetna ursäkt till mina prestationer som jag uppenbarligen inte är nöjd med alls?

Likes

Comments

Hej.

Idag är jag trött och har en jävla massa att göra. Har ett ekonomiprov som jag självfallet inte prioriterat att plugga till, tre svenska examinationer i form av 2 tal och ett argumenterande inlägg. Ligger även efter i franskan och den måste göras ikväll för jag har lektion imorrn. Alltså helvete, vad jag är stressad. Och det har varit lov? Hur är ens detta lagligt? Ska iallafall till ekonomiprovet försöka göra lite färgglada och fina anteckningar och resten kommer jag tyvärr skjuta till på onsdag, har inte tid att prioritera det nu. Alltså vafan kunde jag tagit mig samman och pluggat på lovet?

Träna är något jag vill hinna med idag, jag mår ju som bäst när jag får in träningen i min vardag men vet inte om jag kommer hinna det helt ärligt. Hur hemskt egentligen. Ett hett tips, börja aldrig gymnasiet.

Likes

Comments

En väldigt trött, väldigt fundersam Katrina som sitter med skräpsåpan ex on the Beach i bakgrunden. Trycket i bröstet angående att skolan börjar på tisdag och jag är inte alls redo för det. Fan. Annars kändes det inte jättekul att jag råkade vakna 13.30 idag, trodde jag hade inlett en bra rutin my oss alltså. Aja, ska försöka gå upp och träna. Om jag känner mig själv rätt kommer det inte hända men ska iallafall försöka..

Något jag försökte göra idag men misslyckades med var att försöka uppgradera garderoben lite. Det vill säga jag försökte hitta lite fina kläder men hittade verkligen ingenting, fattar inte varför det alltid blir så när jag känner det där shoppingsuget. Har dock hittat lite saker online men det blir lite svårt när man har en ganska awkward kroppstyp och egentligen borde prova saker i butik för att se att det sitter bra och så men det går ju att lämna tillbaka så det bör lösa sig!


Likes

Comments

Vi sörjer er, vi tänker på er och vi kommer ihåg er.

En händelse som skakade oss, det kunde varit jag, det kunde varit du, det kunde varit vem som helst.

Ett stockholm som aldrig visat så mycket kärlek.


Poliserna hyllas och det är deras förtjänst, deras insatts är guld värd.

Likes

Comments

Bland plugg och misär var iallafall latten god.

Likes

Comments