Hejsan!

Är äntligen redo att dra igång igen, detta startas med min frukost. Fått hemma allt jag fick beställa från MMsport så nu finns det inga ursäkter.
Ska inhandla all mat nu och nästa vecka blir det gymmet igen efter en otroligt lång och hemsk förkylning så jag har mycket att ta igen 🔙🔛🔝.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 109 Readers

Likes

Comments

Hejsan!

Har nu tränat klart, idag stod det BEN - MAGE. Det är inte så stor skillnad på hur jag tränade innan, det är mera "tungt" nu. Måste ju köra tills benen flyger iväg..
Magen är ju min största fiende, men enbart för det gjorde jag 2 extra övningar.

Ska inte göra så många olika övningar utan mer fokusera på de "få" jag har, ca 7 övningar med 4 set och 12 repsalla 😅.

Likes

Comments

Hejsan!

Ni undrar säkert vem det är som coachar mig?.

Sandra Reiche
Instagram: 114k
Facebook: 50k

Hon ska vara med mig i minst 12 veckor (beroende på om jag vill ha mer hjälp efter det.)

Vi har kommit överens om att hon ska göra mig så fit hon bara kan under denna tid!. Just nu är jag bara smal och inte välbyggd. Tanken med hennes hjälp är att få bort allt (onödigt fett), och bygga så mycket muskler jag bara kan under denna tid.
Jag är ute efter en stadig bas, behöver hjälp med mängden mat och vilken styrketräning jag behöver för mina mål. Allt detta får jag nu! Det är så mycket mer saker än ni kan tänka er, gått beställa en massa, och köpa in massa nytt!

Kommer inte ge ut mått av mat, exakta träningsprogram osv. Det är enbart info som jag ska ha.

Likes

Comments

Hej!

Har nu fått kostschema och träningschema!. Som tur är var jag inte allt för långt ifrån med både mat och träning så detta ska jag klara galant!😍

Står just nu i köket och förbereder all mat, tagit mig ca 2 timmar att göra klart allt haha! Ska ju äta 6 mål om dagen, och jag är van vid 1 -2 måltider..  Allt måste vägas, ja till och med frukosten. .

Så veckans kostschema fick bli lax! Galen i det och lätt att laga🤣. Har SJÄLVKLART flera rätter att välja på, men kör på en mjukstart och det är vad jag redan kan laga!

Beställt hem allt som jag inte hade, tabletter och bcaa var slut osv.. tyvärr var beställningsleveransen  på 1-4 dagar. Det ska ni också få lite koll på, 😉

Likes

Comments

Hejsan!

Har precis kommit hem från jobbet, glömde ta med matlåda så fick gå hem och nu käkar jag för fullt så jag är redo för gymmet.
På dagens schema står det ben - mage och ikväll får jag mitt kost schema 😍

Likes

Comments

Hejsan 😍

Idag blir jag hela 21 år gammal, grattis till mig haha 🌸
Ska fira lite sedan när Simon slutat jobbet så nu blir det slappa, nä ska städa och göra paj ! Har precis kommit ur duschen och jobbat, så får ta det lite lugnt innan jag fixar mig.

Idag är det min sista dag med fuskandet.. fick mail från Sandra att mina dokument var väl ifyllda och jag får allt ikväll eller imorgon så då blir det fullt ös i 12 veckor. Det kostar ju en del med PT online och all mat!, så fuska är nog det sista jag vill.. förhoppningsvis 😅.

Vem tror jag lyckas? Ska förklara mer utförligt vad mina mål är när allt är fixat och klart, så ni ser om jag fuskar eller inte ☺.

Ska börja ta lite nya bilder känner jag 🙈

Likes

Comments

Hejsan!

Finally Done med maten, fick bli sötpotatis i ugn med pasta. Super gott och går såå snabbt att laga! 😍

Behöver bara dela potatisen i klyftor/bitar, olja plåten och lägg in i ugnen i ca 30 min. Vill du kan du lägga på salt & peppar.
Koka pasta eller steka kött/kyckling till går också bra, men fick räcka med pasta som kokar på 6 min.. lat 🙄😅

Dåliga bilder med ipaden, sorry!

  • 302 Readers

Likes

Comments

Min nya favorit serie att följa. En verklighetsbaserad serie mellan tonåringar, killar/tjejer, skola, popularitet. Men vad händer med dom som inte uppmärksammas..?

Frågan är om allt detta är bra eller dåligt ? 🙈

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är min betalning klar och mina 12 veckor påbörjas idag! Mycket papper som ska fyllas i, men fan va taggad jag är!.
Ni får kolla på när jag sliter som ett odjur och samtidigt vinner ni på det, bra information och resultat ska ni få se. 😝

Förhoppningsvis är jag perfekt till sommaren då programmet håller exakt till dess om vi inte behöver ändra allt för mycket, men framförallt.. klarar jag av att inte fuska med både träning och mat? 😉

Likes

Comments

Hejsan!

Min beställning är äntligen här😍.
Blev lite krångel med posten och därav fick jag välja ett till par på köpet, men vem klagar då?. Det är träningsbyxor som jag beställt och dom sitter perfekt!.

Vill ni få tag på det vita paret (klicka/här!)
Vill ni få tag på det svarta paret (klicka/här!)

Likes

Comments

Instagram@evalarssonn