Okej det blev inge träning.. men det fanns en anledning. Jag blev typ jätte sjuk. Jag åkte till BUP och fått ny medicin och så, så det blir så småningom bättre antar jag. Annars har jag typ bara fått panik ångest attacker varje dag och blev jätte jobbigt så knappt ätit nu. Men det går upp. Jag skulle också eventuellt äta mer D vitamin för lågt värde kan orsaka mer deppiga symptom. Men goda nyheter är att jag har svag depression mest ångest och viss självskadebeteende kvar men det är jätte skönt att de är över med depression. Men den får inte komma tillbaka! OK jag ska lägga mig. Fick lova att dygns för att komma i tid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, börja träna ? Man ser typ vältränade överallt på sociala medier. Får det se ut som att det är så lätt och så. Jag försökt men det suger...Jag ska börja träna såklart men hur ? Det är svårt , det är inte kul. Jag älskar mat så mycket så jag börjar bli överviktig (kollat BMI). Så jag måste om jag vill ha kroppen jag vill ha. Att börja gymma nu är ett stort nej för mig ! För att det är pinsamt ,kan inte koncentrera mig på mig utan tänker bara på vad andra tycker om mina små fettvalkar på magen och bena med super dålig kondis. Iallafall ett stort nej. Nåt jag kollat är 30 days workouts appar. Som kan funka som en start alltså som en tävling för mig själv. Kanske blir peppad av det mer. Jag ska iallafall testa några appar sen skriva hur det går med dem och träningen. Sen eventuellt börja gå /jogga. Men det är också pinsamt typ så jag får ta med hunden på någon off road ingen är på. OK det kommer fixa sig ! Nu kör vi det här ska gå ! Får inte ge upp!!

Likes

Comments

Så jag har inte bloggat på ett tag och tänkt att börja om ! Jag ska alltså börja andra ring på gymnasiet. Och jag ska säga er det är inte lätt när man går juridik. Man blir så otroligt stressad av gymnasiet. På tal om högskolan då när det gäller stress. Okej tillbaka till ämnet Jag tänkte börja blogga för att det bara är kul. Skriva om hur jag förändrar min livsstil för jag ska säga er , min livsstil suger min energi så jag knappt klarar av mer.

Mer om mig själv, min livsstil.

Så jag är gamer sak säga. Spelar mestadels WoW. Varje timme så röker jag och inga cigg? då blir det snus. Tränar absolut inte. Mat och choklad är det bästa jag vet. Shoppa och rita är något jag älskar att göra! Sen så min pojkvän Albin, det absolut bästa i mitt liv ! Jag har depression och ångest tyvärr och en pissig bakgrund om man säger så. Jag skrev om min bakgrund i ett tidigare inlägg om ni är intresserade att läsa hur det vart från då till nu. Ja det är väl det ? tråkigt liv. Men det ska jag ändra på! Här ska goals uppföljas på min bucketlist.

Likes

Comments

För er alla vuxna och unga som håller på att ge upp ,det finns alltid en chans.

När jag var mycket yngre så var jag självständig och hadde en vän.Jag var ganska utfryst så höll mig vid den enda vän jag hadde för hon var den enda som accepterade mig.Från årskurs 6 så gick mitt liv typ i kras kan man säga.Jag mådde dåligt ständigt varje dag och gömde det från alla.Jag trivdes varken i skolan eller hemma bara i mitt tystlåtna rum där mina fantasier blev verkliga i mina ögon.Vecka efter vecka , termin efter termin blev allt sämre.Sjuan gick hyfsat bra bara för allt var nytt fast lärarna var ganska oroliga på grund av ärren på min arm eller mitt ben som plötsligt uppkom.Men i åttan så gick det neråt jag fick betydligt värre betyg, lärarna oroa sig och kuratorn , jag fick betygsvarningar, och frånvaro.Jag började röka och snusa jag började va med "fel folk på grund av att ingen annan acceptera mig".Jag började söka hjälp jag var en totalt förstörd flicka som var dum nog att tro att självmord var nåt jag ville gö.Jag tålde inte att va på internet där blev jag mobbad och alla sa om och om i grupper att jag ska ta mitt liv och jag glömmer aldrig det.Jag blev kallad alla möjliga ord och dessutom utnytjad i verkligheten.Jag hadde inge självförtroende och bara satt i mitt rum och grät åt saken.I nian så skolka jag ,jag sluta bry mig totalt eftersom om BUP sket i mig när väl till och med polisen ringer in för jag ville ta självmord och jag får inge hjälp så är jag inte värd nåt , vilket är absurt.Jag kom till skolan typ 10-11 varje dag fastän vi börja 8 och det blev en vana.Jag gjorde de nästan varje dag i nian.Jag fick betygsvarningar och ett F på nationella i matte.

Men

Jag fick reda på att jag hade 225 meritpoäng i nian och blev ganska glad (för jag gjorde inte ett skit) jag tänkte om och sökte till ekonomi linjen.Jag kom in.Jag fått antidepressiva och slutat må dåligt dag efter dag.Jag vaknar 6 varje morgon och tar bussen vid 7.Jag äter normalt och är frisk.Jag har slutat rökt nu (snusar för att sluta lättare).Jag har börjat träna igen.Jag kan koncentrera mig på plugget och det går förvånadsvärt bra i alla ämnen tillochmed ämnen jag verkade ha otroligt svårt för i högstadiet.Jag tog ett stort steg.Jag är otroligt lycklig för denna livsförändring men jag fick hjälp av min kille och mina vänner.Annars så var det jag som bestämde att jag vill inte leva såhär nå mer.Vill inte va nån soffpotatis jag är bättre än så.Jag är smart så varför inte använda det till att få ett underbart jobb man gillar.Det är skönt att min framtid hamnat i goda händer.
Men ska ärligt säga att jag trodde aldrig att det skulle hända jag trodde jag skulle blivit begraven vilket är hemskt nog.Men jag fick en chans till och jag klara det ur den flera meter långa gropen.
såklart så ångrar jag att min barndom är så förstörd men tack vare mina nära kompisar så fick jag en underbar barndom iallafall.Ni vet vilka ni är ❤
dock även om jag mår bra nu har jag problem än tex att jag kränker mig själv nätt och jämt eller när jag får flashbacks.Men jag klarar mig har Alex och mina vänner och de är mitt liv.

Likes

Comments

Det var en outhärdig bussresa men det var mödan värd.Vi besökte ett Armé museum i stockholm.Långtråkigt och det var väldigt varmt men lite intressant endå.Sen gick vi till kungshallen så mötte jag upp david och var med han en stund.Det vände till att bli kul när han kom då man fick nån å prata med hela vägen till färjan.Trevligt och snäll vänn såklart.Han gick då iväg för att jobba när vi hoppa på båten.På grönan var det otroligt roligt även om jag inte åkte allt men jag åkte Eclipse den stora stjärngungan.Det var otrolig utsikt man såg nästan hela stockholm.Sedan åkte jag såklart Insane och fritt fall inget mer.Det är då mina tre favoriter.Men högst upp på listan kom House of nightmares.Jag rekommenderar att gå den herregud aldrig vart så rädd aldrig haft så kul på en å samma gång.Inte dåligt gjort alls.Men det blev en hel del skrik kanske de som jobbar där inne blir nog döva men de tyckte nog om att skrämmas iallafall.Grymt på riktigt.Dock sluta inte dagen så roligt för min nya mobil jag fick igår gick sönder å alla bilder hadde jag där trots allt.Men men livet är hårt.Hemvägen var lång å tröttsam.Jag och min bästa vänn var då så övertrötta så jag visste inte vad.Sitta å skratta åt ingenting i typ 3 timmar är ju nåt.Nu är jag hemma klockan är tre på natten och imorn ska jag till Alex och sova.Kommer bli skönt att få komma hem till min älskling å krama han nu 😊. Godnatt hörs hej .Likes

Comments